ce, femeile-s ciudate?

ce, femeile-s ciudate? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

spune un barbat:

Daca o pocnesti, se cheama maltratarea sotiei. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca-i ceri sa faca ceva ce nu-i place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier. Daca esti mandru de realizarile tale esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva...si totusi..femeile nu sunt ciudate

voi ce ziceti? are dreptate, nu?!

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

pai cam are dreptate ...DAR (ptr ca is femeie )...femeia e o floare ..barbati E porci ...deci tre sa sufere ..ca de femeia e emancipata ..nu am auzit de barbat emancipat

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Nu, nu sunt ciudate....asta e farmecul lor.(parerea mea,hic). Eu cel putin, stiu ca la cei la care am facut cele mai multe fite am avut cel mai mare succes. Si normal ca nu ma interesau, ca de aia si faceam fite. Cand am gasit unul care ma interesa realmente, si m-am purtat corect, si-a pierdut interesul dupa 3 luni (aiurea, fara sa intervina vreo alta tipa).
Cine e de fapt ciudat?? Cred ca de fapt barbatii sunt un pic sado-maso, se infierbanta numai daca sunt tinuti la foc mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by dicirstea

Cine e de fapt ciudat?? Cred ca de fapt barbatii sunt un pic sado-maso, se infierbanta numai daca sunt tinuti la foc mic.

pe bune daca am mai auzit vb mai intelepte ...nota 1000000000000000+1 de la mine

si e verificat pe pielea lu moi ...ca in ultima vreme mai toti amici sigle sufera dupa niste "doamne".... spre ex ...am un amic ..l-a lasat cu 5 zile inainte de nunta ..exact de ziua lui de nastere ..ba la mai dat si afara in starda amenintand ca cheama politia sa ii faca probleme ( el olandez- ea americanca) ...el e baiat fffffff bun( dupa mine) ..... si cand il vada ca si dupa 8 luni PLANGE ( si la propriu si la figurat ) dupa ea ...ma apuca draci ..a intalnit o fata painea lu D-zeu ( chiar el a zis ca nu a mai avut o astfel de femeie ...dar tot pe americanca o vrea ca sa puna biciu pe el ..lu' aialanta i-a dat cu flit ..odata i-am si zis ca e Sado masochist..acu am si argument ..cum is io mama ranitilor se plange pe umar meu toata ziua si io ca proasta doar ascult ...am gasit cum sa pun capat discutiilor

Deci ..femeile E ciudate dar emancipate ....si io dintr-o gluma am mai invatat o lectie de viata

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebastian (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

Mergi la inceput