Caderea parului dupa nastere?
Buna fetelor sunt noua la acest subiect de pe forum eu activez mai mult la un alt subiect (
)dar sper sa-mi vina si mie randul sa discut si aici cu voi am si eu o intrebare pentru prietena mea care a nascut de 2 luni de fapt nu este o intrebare ci mai bine zis un sfat.cu 4-5 zile in urma a observat ca nu mai are parul de pe picioare si cel de sub brate,ar vrea sa mearga la doctor dar este curioasa daca a mai patit careva asa ceva si ca tratament a facut.Va multumesc tuturor si
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Pai asta e foarte bine, a scapat de epilat!
Acum, serios, si mie mi-a cazut mult par (de pe cap) dupa nastere si cat am alaptat. Am citit undeva, dar nu mai stiu unde, ca-i normal. Oricum, acum sunt OK.
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
jovi spune:
Ma bucur pentru tine ca esti ok
dar fa te rog un efort si aduti aminte unde ai citi ca ne chiar intereseaza.
http://tt.lilypie.com/iicdp2.png
Cristina_C spune:
Am cautat despre asta pe internet acum aproape 4 ani, deci e mult de atunci si nu garantez ca gasesc exact fragmentul acela, dar uite ca am cautat acum iar si am gasit ceva:
http://www.babycenter.com/expert/baby/postpartumbeauty/1335883.html
si http://www.amazingpregnancy.com/pregnancy-articles/229.html
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
Gwendoline spune:
In timpul sarcini parul ti se indeseste ba chiar iti apare par pe fata sau ustata, sunt dereglari hormonale,corpul se schimba,pete maro,linia maro de pe burta.toate astea dispar,majoritaea.
Dupa nastere aproximativ 2 luni parul incepe sa-ti cada (pe timpul sarcini daca ati observat nu ne pica parul)si tu te simti mai molesita(lipsa de magneziu,dinti ti se strica din cauza ca bebele a luat tot calciul tau) de aceia e bine sa prinzi forte ,pe timpul sarcini si dupa.
poze noi
elisor spune:
La 4 luni dupa ce am nascut incepuse sa-mi cada parul de pe cap de mi-era teama sa ma mai piaptan. Cadeau smocuri smocuri, se vedeau si niste goluri pe frunte. M-am speriat si m-am dus urgent la dermato. Mi-a spus ca e normal ca dupa nastere sa cada parul chiar si in cantitati industriale cum mi se intampla mie. Ca tratament mi-a dat Revalid (tratament pentru 1 luna) si o solutie, of, chiar nu-mi amintesc cum se chema, dar era ceva cu o seringa gradata. Dupa o luna efectele pozitive au aparut, s-au umplut golurile si se simtea radacina parului nou.
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ciuf spune:
Jovi, banuiesc ca ii cade si parul de pe cap. Nu numai de la axile si de pe picioare. Ca daca numai din locurile astea ii cade , pai atunci scapa ieftin prietena ta. Economiseste timp si bani cu epilatul.
Mie mi-a cazut parul foarte rau dupa ce am nascut. Niciodata nu am fost ingrijorata cand imi mai cadea (la prima sarcina nu a fost asa de rau), ca doar nu era bai. Aveam de unde. Am un fir subtire si des.
Insa, la vreo 3-4 luni dupa ce am nascut mi s-au aprins semnalele de alarma. Par peste tot. Pe unde mergeam, imi lasam "urmele". Am intrebat medicii si mi-au spus ca e normal si ca va dura ceva timp ca organsimul sa revian la forma initiala. Halal consolare. Parul meu tot cadea. Am incercat tratamente naturiste, cu ou, miere, nuci, ce nu oi fi pus in capul meu, am incercat si balegarul ala de Henna, am luat vitamine, aveam o dieta foarte bogata in legume si fructe, nu foloseam uscatorul ... nimic. Pana la urma am ajuns la ce ne era frica. Si anume foarfeca. Mi-am taiat podoaba foarte scurt si acum, la 10 luni de la nastere, nu ma mai plang ca imi cade parul.
Dar imi amintesc cat de tare sufeream si plangeam. Ma si vedeam cheala. Scenarii postpartum
.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
elisor spune:
quote:
Originally posted by elisor
Ca tratament mi-a dat Revalid (tratament pentru 1 luna) si o solutie, of, chiar nu-mi amintesc cum se chema, dar era ceva cu o seringa gradata. Dupa o luna efectele pozitive au aparut, s-au umplut golurile si se simtea radacina parului nou.
Se masa scalpul capului cu 5 ml de solutie
Eli cu
Andreas (17.08.1998) si Bianca
(13.06.2005) www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"