casnicutze sexy (111)
Raspunsuri - Pagina 3
monica-elizabet spune:
cami, eu maica-mii i-am facut un 'caiet cu instructiuni" de la cum se deschide pc-ul pana la cum se inchide pc-ul si cu toate comenzile si ferestrele care se deschid
acum nu mai are nici o problema
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
lasa cami ca si pentru voi ar fi nasol sa va mutati pe o vreme din asta...mai bine maia stepti un picutz...tot raul spre bine
ref astia mici...da...si al meu face la fel, stabilim de comun acord ca nu-i zicem lui tati cutare chestie si primul lucru cand intra tati pe usa...asta-i zice![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)
mikiriki spune:
pe unde e Danelutza? nu a mai intrat deloc
Corina si Dana-ch la fel
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
Bimilit spune:
daca nu ar exista messu cred ca am fii inebunit amandoua.asa macar ne vedem.si cand mama a plecat matei avea 3 saptamani. e inebunita ca a pierdut anumite momente din viata lui matei.da asa dor cum ii e nu vrea sa vina acasa.cica-i place.io nu o inteleg.
oricum io fara ea sunt pierduta.n-am pe nimeni [in afara de coleg si copilasi], ca suntem neam mic.asta-i viatza.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
ange spune:
mona,
surubel auzi .hai ca-i buna 
eu nu-s chiar atat de "rigida" in privinta "extravagantei".Nu ma dau in barci dupa tatuaje,percing-uri si alte minuni dar nici nu ma deranjeaza.daca as fi avut o burtica plata probabil mi-as fi tras si eu un diamant acolo ceva
zic,nu stiu.
cui ii sta bine ii sta bine si gata.
tatuaje in schimb nu mi-as face sub nici o forma 
va pup,ma duc la stiri pt ca mi-a tras colegul sarcina sa-i fac rezumatul la sport
pe maine 
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Bimilit spune:
cami, da firmele de constructie sunt serioase la voi?respecta datele contractuli?ca daca-s ca la noi e jale.
edit:cami, cica juca Dinamo, nu stiu scoru.bag sama ca al tau coleg a ramas dinamovist
.al meu e dinamovist [la job]da nu-i microbist
.
mikiriki spune:
plec la culcare.
noapte buna si vise placute

pe maine ( azi)
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
ange spune:
da Bi.le respecta cum sa nu.de exemplu terenul ti-l tine 4 luni timp in care tu iti vinzi casa si cum i-ai dat verde si ai semnat contractul in 5 luni el iti construieste casa de la a la z.In privinta asta nu sunt probleme.Eu una nu am auzit pe nimeni.Si avem destui prieteni care si-au facut case noi.
E ordine si disciplina aici bey ce crezi
deasta-i place mamei tale aici
dispar ca ma dispera colegul.cica e treaba cu Olaroiu si Becali.Il da afara pe Olaroiu nu stiu ce pe acolo
execut ca si el executa imediat ce deschid gura de ceva![]()
pup iu
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Bimilit spune:
noapte buna
somn usor
fug si eu la

pt harnicutze las
pregatita.e in termos .deci tocami buna de savurat la ora 7.

monica-elizabet spune:
noapte buna fetelor,
ma duc si eu sa ma pregatesc de somnic
maine cred ca avem nevoie de o cafea tare, tare...da mie-mi place cu lapte si dulce
(v-am zis ca sa stiti sa pregatiti si lapticul)![]()
somn usor vise placuta
colegu sa va sarute![]()
monica
si ruxi(16 dec 2004)