Pentru copii (hainute, lapte, cosmetice, etc.) 3
Raspunsuri - Pagina 3
danielac spune:
Fetelor, va multumesc pentru reactualizari si date in liste!!!
Lucia3 bine ai venit! multumim de ajutor!!!
Tuturor fetelor inimoasede aici un "La multi ani!" din inima pentru ziua de 8 martie!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
LauraNicole spune:
Da , Lucia , multumesc !
.............................
Noi:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/
http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
naty_blondy spune:
LA MULTI ANI MAMICI!!!!MULTE PRIMAVERI IN SUFLETE VA URAM ATAT EU ,CAT SI ANTONICA MEA!!!SI MII DE MULTUMIRI PTR AJUTORUL VOSTRU!!!D-ZEU SA VA RASPLATEASCA PTR BUNATATEA VOASTRA!!
apropo,voiam sa va spun ca,din bunatatea voastra,am facut si eu o fetita sarmana fericita,am facut curat prin hainute si am ajutat si eu la randul meu un alt suflet.va pupim pe toate!!!
cri19 spune:
Imi cer scuze ca n-am mai trecut de mult timp pe aici,dar efectiv n-am mai apucat.
Va multumesc ca v-ati gandit la Iulia, insa cred ca e necesar sa reactualizez datele despre triplete si despre ce le e necesar:
Fetele Iuliei au acum 60cm si 6kg;laptic au suficient datorita pediatrei care a avut grija sa le dea gratuit toata cantitatea necesara;hainutele si pampersii sunt in continuare binevenite;de asemenea ar mai avea nevoie de un carucior ( simplu,pt au cumparat deja unul dublu) si de trei tarcuri.Acestea din urma (carucior+tarcuri) pot fi si contra cost daca sunt la un pret rezonabil (spre mic )
Am rugamintea ca persoanele care-si doresc sa le ajute sa ma contacteze pe PM, pt ca eu efectiv nu mai am timp de stat pe forum (sunt singura cu piticul meu care e un alintat si nu sta singurel nici o secunda).Daca doriti sa le trimiteti voi pachetele o sa va dau adresa la care puteti sa le expediati.
Va pup pe toate.
danielac spune:
Naty, felicitari pentru initiativa!!!
Cri19, ce varsta au acum micutele?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
_Ralu_ spune:
danielac, ti-am zis intr-un mesaj anterior ca tripletele iuliei sunt nascute pe 27 oct 2006. nu stiu daca ai vazut. deci ele au acum 4 luni si o saptamana.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
danielac spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
danielac, ti-am zis intr-un mesaj anterior ca tripletele iuliei sunt nascute pe 27 oct 2006. nu stiu daca ai vazut. deci ele au acum 4 luni si o saptamana.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
scuze ca am fost cam aiurita zilele trecute! am rectificat!
BOCANILA spune:
Ralcatis am primit pachetele de la tine.Multumesc pentru tot!
Dumnezeu sa-ti rasplateasca tot binele pe care il faci
Sanatate lui atimox,il pupa matusa!
http://www.ringo.com/profile/cocuta_alisor.html
unde dragoste nu e,nimic nu e...