Cum scap de dunga maro de pe abdomen dupa sarcina

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

si la mine a trecut cam dupa un an ..in locul unde am avut operatia se vede o liniuta alba(cum ai zgaria cu unghia)eu zic ca in scurt timp va disparea si la tinestai linistita

POZICI NOI LA bucatarie
Mami si ingerasul EMILy.2005.01.06
0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Sotzul meu zice: parca te-a taiat cineva cu o sabie Dar a trecut cu timpul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

in cazul meu a trecut repede, cred ca dupa 6 luni. Si a fost destul de vizibila.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

O sa radeti...
Eu muream de nerabdare sa-mi apara odata si mie acea dunga maro pe burtica.
Cand am vazut-o prima data, am fost foarte fericita.
Razvan are acum 13 luni si dunga se estompeaza incet, incet. Mie chiar imi place de ea, niciodata nu m-a deranjat.
Ah, am uitat sa spun ca Razvan a venit dupa multe "audiente" la Doamne-Doamne. Poate de aceea nu m-a deranjat deloc acea dunga.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Se scapa prin exfoliere, eu am folosit un scrub bun si am scapat rapid de buric negru si de dunga. Dar inca nu s-au decolorat sfarcurile de tot si ma deranjeaza.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

la mine a disparut delasine. Nu mi-am batut capul prea mult, Mi-a zis barbat-miu intr-o zi ca nu mai vde acea dungautza maronie...

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Am nascut pe aceeasi data ca si tine iar dunga culmea mi-a aparut imediat dupa nastere -nu in timpul sarcinii.
La prima sarcina a disparut in 5 luni iar culoarea mameloanelor a revenit la normal la doua luni dupa inceperea alaptatului.
Unele pigmentari sint permanente dar linea negra nu face parte din aceasta categorie.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Salut, daca inca mai alaptati va trece mai greu, este o chestie hormonala.
Oricum in timp, poate fi pana la 2 ani de la nastere se re retrage, usor,usor. Nu cred ca datorita scrub-ului scapi mai usor.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

intr-adevar, cam dupa 2 ani am scapat si eu de ea. nici nu mi-am dat seama atunci.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Eu am nascut de 11 luni si am vreo cateva luni bune de cand nu mai am nici o pigmentatie nici pe abdomen nici pe sani. Daca tenul este brunet, dureaza mai mult, eu sunt blonda si nu am avut nici mameloanele prea inchise la culoare. Oricum, trece de la sine, fara scrub, sau alte chestii.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput