Cum scap de dunga maro de pe abdomen dupa sarcina

Cum scap de dunga maro de pe abdomen dupa sarcina | Autor: simona82

Link direct la acest mesaj

Salut!
Am si eu o intrebare: cum scap de dunga maro care mi-a ramas pe abdomen dupa sarcina? Am nascut in 31.01.07 cu cezariana. Imi puteti da cateva sfaturi?
Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Stai linistita!
Se va estompa incetul incetul cu incetul pana va disparea complet!
La fel si coloratia maronie a mameloanelor, in cateva luni vor reveni la aspectul anterior sarcinii, indiferent daca alaptezi sau nu!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ca si Sheannamp, eu spun ca timpul le va rezolva pe toate.Dar acum conteaza foarte mult si de organism, de puterea lui de refacere. Uite de exemplu fina mea care a nascut acum 3 ani are si acum (si cred ca nu-si va mai reveni), dunga de la cezariana maro si urata, adica e "creponata", nu stiu cum sa-ti explic.Dar eu care am nascut acum un an si 4 luni, am dunga de la cezariana alba in laterale, iar pe mijloc-foarte putin un maro deschis, iar pielea e intinsa/neteda.

, si sa nu ramai cu semne vizibile rau.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

banuiesc ca ai intrebat de dunga maro pe care o faci indiferent de cum nasti, natural sau cezariana, nu? aia se estompeaza cu timpul.

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Si pe mine m-a <<chinuit>>o vreme aspectul inestetic al liniei maro de pe abdomen. Initial credeam ca numai persoanele brunete fac asa ceva si am ramas interzisa sa vad in ce hal de accentuata devenise la mine. Chiar si dupa ce am nascut arata ca ....dunga de la ciorap! Am constatat insa ca pielea din zona s-a exfoliat cu timpul(...pe bune!!!).Asa ca dupa fiecare baie constatatam ca s-a mai dus putin. A durat insa cam un an!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Stai linistita, va trece cu timpul. Si mie imi era teama ca am sa raman cu dunga aceea toata viata. Dar a trecut, si la fel o sa-ti treaca si tie. Din pacate vergeturile le am si acum si de alea nu mai scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shian spune:

Pe mine nu m-a deranjat dunga ,cat negreala din jurul buricului...De fiecare data ,la baie,mi le frecam cu buretele pana mi se inrosea pielea .Tot asa pana cand intr-o zi mi-am zis ca ce-ar fi sa incerc si cu etanol(doar asa curatam buricul la bebe).Nu va spun ca intr-o perioada scurta ,am scapat si de dunga si de buricul negru.Merita incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La mine a trecut cam dupa 1 an, insa nici nu m-a stresat foarte tare treaba asta ptr ca nu era asa groaznic de vizibila. Si apoi...cui nu-i place sa nu se uite. Pupici si rabdare ca trece

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu am aproape 8 luni de la a 2a cezariana si dunga e bine mersi la locul ei. Buricul si-a revenit din maroneala, dunga nu. Si daca stau bine sa ma gandesc, cand am ramas gravi a 2a oara (dupa 1 an si 4 luni) inca mai aveam prima dunga.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
Poze noi
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaros spune:

Mie mi-a trecut dupa citeva luni,se curata la fiecare baie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Si la mine a trecut destul de repede, dar probabil depinde de pigmentul fiecareia!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput