"Pamintul Sfint"...si bune si rele (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Vad ca din 11 nu a mai scris nimeni...ciudat...pacat ca la noi nu se "leaga" nimic...am vazut ca in alte "tari" pe forum este altfel...poate oi fi eu paranoica, dar s-a mai intimplat o data...ca dupa ce am scris eu nu a mai postat nimeni o vreme...la fel ca si cum...imi pare rau, mi-ar fi placut sa am mai multa "priza", mi-ar fi placut sa am cu cine schimba o vorba, ca-s tare singura...in fine, asta e, eu ma retrag, va pup si numai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Ramona draga,
sintem aici pe aproape insa foarte ocupate (eu cel putin).
Din seara asta sint singura doar cu doi dintre copii, sotul meu a plecat la Moscova pentru citeva zile (cu lucrul).
De Pesah si de Paste a fost bine...s-a mancat mult prea mult la noi...eu chiar m-am ingrasat si culmea e ca nici nu ma simt bine din cauza asta...urgent trebuie sa dau jos vreo 2-3 kg. Da...asta e deobicei de sarbatori.
Eu sint insa acum in dilema daca sa-mi trimit fiica cea mica cu parintii in Romania, pentru 3 luni sau sa fac aici sminiot b'avir[...nu de alta dar nu am metapelet si parintii pleaca la inceputul lunii mai asa ca nu are cine sa o scoata de la gan sau daca lucrez dupa-masa ...si mai rau ...nu are cien sa stea cu ea pentru ca fiu-meu vine de la scoala doar pe la ora 16:00-17:00.
Poate veniti cu vreo idee.
Laura stie ca va pleca pentru ca ea a fost de acord (desi cam greu am reusit sa o convingem) insa in ultimile zile pentru ca simte ca se apropie termenul de plecare tot timpul sta pe linga mine si tot timpul ma pupa si nu uita sa-mi aminteasca ca ma iubeste...acum chiar spune in 3 limbi ...romaneste, ivrit si engleza.
Daca aveti vreo idee...bineinteles nu puteti decide in locul meu...dar va fi binevenita.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Of Ella imi pare rau ca vei sta separat de Laura. E greu cu ei, dar cand pleaca un pic de langa noi, e si mai greu:(
Am fost plecata in vacanta, ieri am revenit pe baricade, deci am absentat cu motiv
Sivi, cat despre intalnire... si aici la subiect ajung greu, ce sa mai zic de drumuri lungi?

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Laura a plecat de o saptamina. Se simte excelent aproape in fiecare zi am vorbit cu ea la telefon si ii place foarte mult. Intr-o saptamina a mincat deja de 2 ori ciorba de burta
Eu intre timp am fost la spital pentru citeva zile..ieri am revenit acasa.
Vad ca pe aici nimeni nu se prea inghesuie ...peste citeva zile va fi shavuot...asa ca hag sameah tuturor si numai bine.

ella&com.

Mergi la inceput

Cum a-ti petrecut de shavuot?
Hmmmm...totusi treceti si pe aici...

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns benphina spune:

Fetelor,am si eu o rugaminte la voi!Doresc si eu niste informatii despre orasul Beer-Sheeva-sper sa fi scris corect.Ma intereseaza cat de safe este,preturi la chirii,clima si ce credeti voi ca este mai important de stiut.
De asemenea as dori sa stiu in cat timp se poate invata ivrit si dupa cat timp poti comunica cat de cat...la inceput te poti descurca doar cu engleza+
Multumesc mult pt orice informatie oferita si o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Chiar nu-mi poate oferi nimeni,nici o informatie!?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by benphina

Fetelor,am si eu o rugaminte la voi!Doresc si eu niste informatii despre orasul Beer-Sheeva-sper sa fi scris corect.Ma intereseaza cat de safe este,preturi la chirii,clima si ce credeti voi ca este mai important de stiut.
De asemenea as dori sa stiu in cat timp se poate invata ivrit si dupa cat timp poti comunica cat de cat...la inceput te poti descurca doar cu engleza+
Multumesc mult pt orice informatie oferita si o zi buna va doresc!

Imi pare rau dar amanunte despre orasul Beer -Sheeva nu pot sa-ti dau ...cred am am trecut de vreo citeva ori pe acolo cind era in drum sppre Eilat.
Cit despre limba ivrit nu cred ca vei avea probleme. Se invata destul de repede mai ales daca esti si tinara. Cu engleza te poti descurca la inceput...aici cam toata lumea stie engleza si nu in ultimul rind...romaneste ...sint destui oameni care vorbesc romaneste...dar sa nu fii surprinsa daca nu vor "dori " sa vorbesca .Nu uita...asa sint romanii la general...prefera sa uite de unde se "trag".
Oricm succes cu aliaua in tara sfinta.

ella&com.

Mergi la inceput

Multumesc mult Lilach,eu sper sa mai raspunda fetele.Informatiile le vreau pt sora mea,eu traiesc in DK.Am incercat sa intru si pe forumul rom din Israel,dar n-am gasit nimic referitor la acest oras.
Sper sa mai spuna fetele cate ceva.
O seara buna!

Mergi la inceput

Nu ai pentru ce .
Imi pare rau ca nu v-am putut fi de folos. Ce stiu e despre Beer-Sheeva ca e situat in sudul tarii unde e foarte cald, e aproape de desert. E un oras destul de mic ..cel putin fata de Haifa unde locuiesc eu.

ella&com.

Mergi la inceput