"Pamintul Sfint"...si bune si rele (4)
Raspunsuri - Pagina 2
Gabi_K spune:
Ramona, iti tin pumnii sa nu ajungi la histerectomie... sper sa dea rezultat tratamentele homeopate si naturiste.
Doula, mi-am schimbat nick-ul fiindca am divortat Si ex mi-a cerut sa-mi reiau numele de fata.
In RO unde vrei sa mergi? Depinde ce conditii vrei, dar cazare acceptabila gasesti chiar si la 30 de euro/camera cu 2 paturi. La mancare- depinde, cat sunteti de pretentiosi.
Dar sunt cazari si mai ieftine, cu baie in camera.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
silvana.ady spune:
Ramona, multa sanatate. Spre ca totul sa se rezolve cu tratamentele naturiste si sa nu trebuiasca sa ajungi la operatie. Maia cred ca e o scumpa cum merg ei de-busilea... stiu ca am incercat acum citva timp sa merg si eu in patru labe facind pe pisicile cu fetele mele... maaaama si m-au durut genunchi... iar ele n-aveau nici pe dracu...
Cit despre dintisori, poti sa te consolezi cu faptul ca se spune - cu cit mai tirziu apar, cu atit mai buni si mai sanatosi vor fii.
Gabi, ce frumos ca pastrati traditia asta si tineti sarbatorile... Sint curioasa ce spun copii tai despre asta? Se simt altfel fata de alti copii de la scoala/gradinita?
Andreea, nu stiu ce sa-ti spun de preturi in Romania. Noi am fost acum citiva ani, si in Bucuresti am stat la rude, iar cind am iesit in Bucuresti am stat la cabane cu 6$ de camera pe noapte... Masina, daca vrei sa inchiriezi de la o agentie, este foarte scump. Majoritatea cunostintelor mele inchiriaza de la persoane particulare si le iese mult mai ieftin.
Da, vine Pesahul...nu ne-am hotarit inca unde il vom face anul asta - la noi, la soacra-mea sau la maica-mea, poate la alte rude... De obicei cade magareata pe noi ca avem casa cea mai mare si asa incape toata lumea fara probleme... Chestia este ca e ziua lui Danielle saptamina viitoare si vom avea mare petrecere mare vineri seara si parca nu-mi vine sa fac inca o petrecere la noi acasa in decurs de citeva zile... De Rosh Hashana asa s-a intimplat - a fost ziua lui Shirly si peste o saptamina Rosh Hashana, si amindoua petrecerile s-au tinut la noi
Yael, unde esti? Ai plecat deja?
Lilach?
Va pup pe toate.
Ramona2006 spune:
Fetele, multumesc de incurajari! Si eu sper din tot sufletul sa nu ajung la operatie, de aia sint dispusa sa incerc orice...
Incepe o noua zi...de tirit, cazut (ca se mai intimpla si asta), mincare, plimbare, curatenie, schimbat, spalat...cine a zis ca e usor sa fii casnica? Seara cad frinta, nu mai apuc sa vad un film, sa citesc barem o pagina...nimic...abia astept sa mai creasca pitica, sa fie mai independenta...
Sivi, la multi ani ptr Danielle! sa creasca mare, sanatoasa si fericita
Va pup si o zi buna tuturor!
TBEla spune:
Yael te rog mult poti sa-mi spui unde a aparut informatia cu Klebsiella? Pot sa o gasesc undeva in ebraica sau in engleza? Iti dai seama ca sunt disperata si asa sunt obsedata de microbi, bombe etc...
Acum m-ai pus pe jar. Trebuie sa-l intreb pe dr. care e situatia in spital si mi-ar fi de folos daca as trimite un citat cat mai exact.
Ai primit PM-ul pe care ti l-am trimis?
Multumesc mult,
Ela
silvana.ady spune:
Gabi, de-abia acum am reusit sa ma uit la pozele de la Purim. Tare frumoase sint. Si ma tot mir de ce activa este comunitatea la voi in oras.
Ramona, merci de urari.
Am fost in excursie in desert - midbar yehuda, doua zile. A fost deosebit de frumos, sa vezi desertul verde... toate canalele de scurgere ale apelor erau inverzite, flori multicolore... inedit. Ne-a apucat si o furtuna de nisip, noroc ca ne-am oprit la un han cu corturi beduine ca vintul puternic ne-ar fi luat corturile noastre pe sus... Uite poze aici.
Andreea, chiar am vazut azi o reclama in Yediot Aharonot de excursie la Felix - 6 zile, HB, plus 3 tratamente pe zi - incepind de la 250$ de persoana!!! O sa ma uit miine inca o data sa-ti spun amanunte despre agentie.
Ela, iti tinem pumnii cu operatia baiatului. Sper sa treaca cit mai bine si usor si sa-l vezi sanatos cit mai repede.
Pa, pa.
lilach spune:
Nu stiu daca mai apuc sa intru pe forum in urmatoarele zile asa ca Hag Sameah si aveti grija cite matzot mincati....
Noi vom fi cu totii de hag, fiica cea mare Sandra a primit de la tzava, concediu de 2 saptamini.
Sa auzim numai de bine.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
Gabi_K spune:
Sivi, copiii mei nu prea se simt diferiti, doar ca au de 2 ori/sapt un program in plus fata de alti copii si exista o comunitate unde se simt bine. In rest cred ca le place la culme situatia, ca in afara de pesach acum vine si iepurasul, de Hanuka incaseaza si cadou de hanuka, si cadou de craciun, deci ei profita din plin:)
Ella, sarbatori fericite si distractie placuta!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
silvana.ady spune:
Buna fetelor, voiam sa va spun Hag Sameach la toate. Aveti grija cite matzot mincati ca sa nu aveti probleme cu .
Petrecerea de ziua lui Danielle a trecut cu bine. Au fost vreo 40 de adulti (nici nu-i mai numar in ultimul timp ca tot atitia imi ies ) si vreo 10 copii. Tot shabat-ul am muncit sa ne "reconstruim" casa ...
Gabi, e cel mai bine asa, parca era o vorba - mielul blind suge la doua iepe... parca, nu? Eu cind am povestit la ulpan (citeva luni dupa ce am venit in Israel) ca la noi venea mosul... de Craciun... profesoara a ramas cu gura cascata. Si nici cind am povestit ca tineam si sarbatorile evreiesti tot nu a scos-o din starea de shoc
si Hag Sameach la toate.
doula spune:
buna dimineata fetelor. Uite ca sarbatorile au venit cu viteza luminii. Si tocmai acum sotiorul meu a binevoit sa ma lase singura acasa pt 2 saptamani sa ma descurc singura cu o saptamana de sarbatori. Dumnealui si-a luat aparatul de fotografiat si a placat in Germania sa fotografieze un festival de "improvization" (e fotograf)Ce imi vine sa il bat. Noroc ca familia mea este in Ro si trebuie sa ma descurc doar cu ai lui. Si sa o vedeti pe crestina de mine cum il ajuta pe verisorul cel mic cu cititul din Tora, ati muri de ras. Sunt mai buna decat taica-su care nu se descurca deloc. Soacra-mea ia povestit mamei si asta e isterica acum ca Doamne fereste ma convertesc si ma pierde de tot.
Asa ca fetelor Hag Sameah la toate, multa sanatate si multaaaaaaa dragoste sa fie in viata voastra.
Andreea.