Duminica in familie

Duminica in familie | Autor: anelis4u

Link direct la acest mesaj

Nu sunt o mare fana a acestei emisiuni dar ,azi,vreau sa declar ca am ras si plans vazand acesti colosi ai teatrului romanesc..Bravo!Cel mai frumos cadou care eu una l-am primit si il voi primi aceste zile...Sa ne traiti dragilor,si multi multi ani de acum sa ne umpleti inima cu aceeasi bucurie..

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Mi-a placut si mie de data asta, m-am uitat absolut intamplator. Raduleasca imi placea mult oricum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

intr-adevar, a fost o emisiune super fainaEu nu am fost fan Raduleasca niciodata, dar parca incepe sa imi placa , mai ales gestul care l-a facut la emisiunea Vreau sa fiu mare vedeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Ce gest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu am vazut emisiunea, puteti da mai multe detalii?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Parca ea i-a facut cadou proteza?bunicului lui Mario ,finalistul de pe locul 3.

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelis4u spune:

Sa celebrat ziua de nastere a actritei Emilia Popescu...Ca invitati au avut pe:Dana Dogaru,Luminita Gheorghiu(proaspat laureata in america)si Florin Piersic..Aproape toata emisiunea a fost presarata cu secvente din teatru si urari ai altor actori.Mi-a parut bine sa vad ca insfarsit cineva omagiaza si acesti colosi ai teatrului romanesc(din pacate prea putin bagati in seama).A fost ceva cu adevarat frumos(parerea mea)fara vugaritatea si falsul"vedetelor"din media zilelor noastre...Mi-as dori sa ii vad mai mult pe acesti magicieni ai teatrului romanesc la televizor...
Poate vom invata sa ne tratam valorile cum trebuie..Nu stiu cate televiziuni sau ziare au scris despre premiul Luminitei Gheoghiu dar cert este ca strainii ne apreciaza valorile...

Mircea(02.07.2002) si Anne

POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO

Lacrimi pentru Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi66 spune:

A donat 1000 Euro fetitei care locuia cu mama si sora intr-o camera de camin, iar pentru proteza bunicului lui Mario a fost intermediara cuiva care a tinut sa ramana anonim.Din pacate pentru Edi, baietelul orb care a castigat concursul, nu se mai poate face mare lucru, a trecut prea mult timp, dar tot asa, un anonim ar fi suportat costurile operatiei si transportului, atat pentru Eduard, cat si pentru parintii sai, daca operatia ar fi avut loc, egal unde, tara sau strainatate.
Auzisem ca Mihaela e o persoana modesta, care nu cere bani cand merge la diferite ocazii, in scopuri caritabile, dar acum a si dovedit-o.Si cred ca o va mai face.

Mergi la inceput