Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 30
sanse spune:
Latrishia,ce faci?!Nu ai venit sa stingi lumuna?
Eu ies ca maine ma trezesc la 6.30
Va pup si noapte buna!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
inuta12 spune:
Neata buna
Sanse...eu iau cate doua pastilute de dulcolax cand am probleme....asta de cu seara pe la ora 19 -20...si dimineata gata..
..cu ceaiurile nu prea o duc bine nici eu..ca ma apasa niste dureri insuportabile...
eu una nu cred ca de la branza ni se trage..eu de ex mananc in fiecare zi branza...si totusi tind sa cred ca organismul se simte pacilit de abaterile mele..Nici lui nu-i vine sa creada ca vreau sa tin Monti..atata timp cat azi mananc Monti si maine balotez cioco , praji..si alte porcarele...Cred ca vrea sa ma invete minte..ori Monti..ori grasa...
Off..Sanse, ajung sa cred ca ne ajung blestemele "cuiva"..
...
Meniul de azi:
d: perle cu branza, 3 felii de Salam Sinaia cu una de mozarella
g: 2 mere
p: mazare cu piept de pui
g: 1 mar , o portocala
s: iaurt
cam mult zic eu..
m-am cantarit azi dimineta si bineinteles ca arata mai mult cantarul dupa destrabalareea de ieri..sper sa nu gresesc si azi...ca deja intru intr-o stare incarcata energetic negativ..
va pupic pe toate...
apropo..unde este Cristinuta? si restul fetelor..nu ne mai tine nimeni galeria? unde ati disparut fetelor?
andanii spune:
fetelor ce aveti cu branza ,m-ati innebunit de cap citind mesajele, de unde ati scos chestia ca nu e voie combinata cu carne ????? ..... Deci daca este o branza stoarsa, grasa ( adica nu cas .... casul este glucidic din cauza zerului pe care-l contine) adica este telemea, feta ... cascaval ... puteti sa le combinati cum vreti la mese lipidice
va pup
felicitari ralu , flaflo pentru kg date jos
eu am cam mancat nepermise, inca sunt racita, am de lucru mult, ce mai stresul cat casa , nu prea sunt in stare sa ma tin calumea
ANDANII 

inuta12 spune:
bravo Andanii..ai pus punctul pe I....
mergem la branza la razboi...sa impuscam kg..
gata...
silvy24 spune:
Salutare,
latrishia din cate stiu eu morcovul e inter zis in prima faza ca si bananele de exemplu, pt ca au zahar prea mult. Scuze, poate tu esti la a 2a faza...
.
Si inuta si restul fetelor care ma cica ma invidiaza....credeti-ma ca as fi preferat sa fiu cumintica si sa nu pun atatea kile pe mine (dc nu v-ati uitat pe tabel...va informez ca am 75 kile la 1.71 m) decat sa ma laud acum ca pot sa slabesc 100 de kile pe zi.
Eu cred ca tocmai asta e toata minunatia la monti....sa ajungi sa papi dupa monti forever (bine cu mici abateri dupa ce ai ajuns la greutatea dorita). Pentru ca la cat de lacome suntem noi, pt ca altfel nu am fi fost aici, dupa ce vom ajunge la greutatea dorita ne vom apuca iar de papat dulciuri, pizze si shaorme si peste 1 an o sa fim aici cu o greutate si mai mare.
silvy24 spune:
Uitati aici exemplu de fata cuminte...
Alaltaieri m-am uitat la Nashu unde a fost invitata Oana Sarbu. Fata presupun ca are aproape 40 ani, tinand cont de faptul ca a jucat acum 20 ani in liceenii. Ati vazut si voi cum arata...in ori ce caz arata mult mai bine decat mine care am 24
. Asaaaa...si nashu a intrebat-o ce si cum face de se pastreaza atat de tanara si vivace, la care Oana a inceput sa explice ce papa ea in fiecare zi a vietii ei.
Sper sa-mi aduc cat de cat bine aminte:
MD: cerealea integrale + iaurt sau lapte 0% grasime sau un bol de fructe diverse
P: 1 iaurt sau smantana sau branzica cu o salata cu rosii, castraveti, ceapa, masline si ulei masline
C: paste integrale cu sos de rosii sau la fel ca la pranz sau fructe
Deci fetelor....femeia asta mananca de ani d e zile in fiecare zi cum mancam noi acum ca sa slabim. si noua ni se pare un chin. pe bune ca m-a incurajat si m-a ambitionat oana. Bine....a mai spus ca din cand in cand isi permite sa manance ceva bun..cum ar fi cele 12 clatite
pe care le-a ingurgitat duminica seara, dar cica s-a gandit la ele de mai mult de 2 saptamani.
Deci e clar...daca vrem sa aratam ca oana sarbu la 40 ani tre sa mancam dupa ca ea.
A si binenteles ca face mult sport
oare cand ma apuc si eu?
silvy24 spune:
sanse si eu stiam ca branza e permisa la mesele lipidice...cu orice...cu smantana, cu carne, cu oua etc...
. Asa e nu?
silvy24 spune:
Raportul pe ziua de ieri:
10: cafea + zaharina (vreau sa renut la cafeaua cu cofeina la un moment dat)
14: 1 iaurt de baut mare Danone + 200 gr pui afumat
18: 1 iaurt mare danone fara grasime + 3 felii paine integrala
20: idem
Asadar, ieri am avut ca abatere doar cofeina de dimineata, la care sorry dar nu pot renunta inca. Trebuie sa va spun ca eu mananc muuuuulllltt dar nu consider ca asta e o problema. Data trecuta cand am mancatt 6 luni dupa monti, adica acum 5 ani, am slabit cel mai mult in luna a 3a cand nu ma abateam deloc, decat cu putina cofeina din cand in cand dar doar la mese glucidice, dar in schimb mancam mult la fiecare masa.
Va pupa silvy si spor la impuscat kile...
ralu spune:
silvi24-morcovul crud este permis in faza I pentru ca din cate stiu eu are indicele 35, doar morcovul fiert este interzis pentru ca prin fierbere se ajunge la un indice de 85.
Hai ca ma duc pe site-ul lui nenea Monti si o sa-ti spun sigur. Dar sa stii ca asa era si in prima carte!
Te pup
ralu spune:
Deci revin cum ti-am promis:
morcovul crud - indice gliemic 30
morcovul fiert - indice glicemic 85
Si nenea Monti zice ca morcovul fiert mancat in cantitati rezonabile nu influenteaza foarte mult nivelul glicemiei din sange!
Te pup