Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

ralumerci mult pentru informatie. Nu stiam. Inseamna ca merge o salata de tzelina cu morcovi si ulei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Fetelor pliz invatati-ma cum se scrie colorat ca nu reusesc. Am vazut ca voi scrieti colorat numele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Da silvy, merge!

In alta ordine de idei, eu cred ca pana la Pasti intru intr-o perioada de mentinere si apoi ma apuc cu forte noi. O sa incerc sa mananc "cat mai monti", dar nu pot sa promit nimic. Voi incerca sa fac si cozonacul cu fructoza si faina de soia sau completa. Saptamanile astea 2 am cam calcat pe bec si nu cred ca ma voi cumintii pana de Pasti. Norocul a fost a nu m-am ingrasat. Dupa data de 8 voi incepe cu forte proaspete.

Asa a va incurajez pe voi sa va tineti de treaba, iar eu o sa incerc sa raman la aceeasi greutate!

Va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

silvy-in casuta in care scrii mesajul, mai sus exista tot felul de radiobutoane, liste derulante, etc. Vezi ca pe una din listele derulante scrie "Culoare". Tu apesi pe sageata din dreapta si se va deschide lista cu culori. Apesi pe culoarea dorita si in casuta, acolo unde scrii,iti va aparea: [culoare][/culoare]. Tu trebuie sa scrii mesajul care vrei sa fie colorat intre cele 2 adica:[culoare]MESAJ[/culoare]
Sper ca ai inteles!

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

asa este Ralu ... morcovii cruzi sunt permisi in orice modalitate si cu orice , iar fierti in cantitate rezonabila, adica sa spunem 2 morcovi intr-o oala de 5 litri de ciorba ... ajunge in farfurie o firimitura dintr-un morcov doar de culoare , cum poate infuenta glicemia bine nu sa mananci 200 gr de sote de morcovi dar doua guri de ciorba mai merge

ANDANII

Mergi la inceput

andanii-ce mai faci? mai bine?Ti-a trecut raceala? Ahhhh mi-ai facut pofta de o ciorba. Cred ca in seara asta ma duc acasa sa imi fac o ciorba de perisoare!!!

Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

ralu draga ar trebui sa fiu mai bine, am terminat toate medicamentele , am luat 10 zile tratament, nasul inca imi curge, tusesc de parca as fi cea mai mare tbc-sta, nu stiu ce sa mai fac , nici ceai nu mai beau ca nu imi place fara zahar, si parca n-as mai consuma miere sau zahar
ai mess ???

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelor!
Nu ma injurati... Eu v-am spus ce intelesesem eu.Cu siguranta nu am citit bine si mi-a ramas in cap gresit.
Vad in meniul Oanei Sarbu ca la masa de prinz a papat: 1 iaurt sau smantana sau branzica cu o salata cu rosii, castraveti, ceapa, masline si ulei masline.Poate este o coincidenta dar nu vad nimic pe baza de carne.Sau poate nu mai mananca carne...cine stie...
Oricum eu de obicei mananc branza cu mezeluri, care sigur nu sint indicate.Daca o mancam cu o salata si o friptura nu o fi rau,dar cum fac eu (cu mezel)e gresit sigur.

Poate avem noi o perioada mai proasta...La vara sigur va fi mai usor

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Poftiti la un nou capitol

Montignac : ce am mancat azi (85)

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput