Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 26
Flaflo spune:
Am uitat meniul pe azi:
MD: piine integrala cu gem Monti si cafea
P: falafel cu legume la gril
C: mozarela cu rosii si ceapa verde
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
sanse spune:
Sa postez si meniul de azi:
MD:brinza mozarela cu castravete si 1 rosie
P:1 cotlet de porc si fasolica verde cu usturoi
C:fructe -altfel nu dau jos nimic
O seara buna si spor la slabit!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
latrishia spune:
Buna noapte fetelor, sunt cam matinala azi :))dar pana acum zau daca am avut timp.
Sanse nu prea m am indopat, tot din lipsa d timp dar juma de cioco iar am ras.
La raport azi 77.5kg, desi in weekend nu am avut abateri si sapt trecuta chiar a aratat si mai putin de atat cantarul...eh, oricum e bine si 500g.
Meniul de azi
Pranz 2 oua cu o buc de telemea si o rosie
Gustare juma de cioco
Cina o conserva de ton cu lamaie si toast
Pupici
Lori&Luanna(5.11.2005)
ralu spune:
Buna fetele!!
Vad ca tineti cu dintii sa slabiti!
Latrishia-cred ca si 100 g daca slabesti este foarte bine. Macar le dai jos si nu le pui!!
Andanii-multa sanatate! si eu sunt coptorosita, dar nu ca tine. Aseara mi-am facut si eu un ceai si mi-am pus doar o lingurita de miere si asta pentru ca m-a fortat sotul. Adevarul este ca nasul meu s-a transformat in robinet (deschis), ochii imi curg, aseara am avut si frisoane si cred ca am avut si temperatura, dar nu mi-am luat-o. Am luat 2 eferalgane si dupa ce fetele mele s-au culcat m-am bagat si eu in pat. Sper totusi ca medicamentele sa nu influenteze prea mult greutatea saptamana asta.
In alta ordine de idei, am gasit si eu faina de soia. Vreau sa fac cozonac cu ea si cu fructoza. Credeti ca voi reusi? Stiti cumva 100g de zahar cate grame de fructoza inseamna?
De Cristinuta-mai stie cineva ceva? Din cate am inteles eu are un nou job... Probabil ca din aceasta cauza nu mai intra pe la noi!! Eu o astept aici cu sfaturi!
Aseara nu am mancat ce am spus in meniu ci legume cu carne!
Va pup si mai revin!
irinabungau spune:
Salutare slabutzelor!!!!
Eu ma pregatesc sa ma abat serios astazi, este ziua colegei mele de serviciu si stiu ca face niste prajituri..... groaznic de bune!!!
Asadar nu va trec meniul de astazi pentru ca voi fi o purcica.... la pranz...
Pupam
ariel_7000 spune:
buna fetele. pt raport azi am 60 kg ....
, dar dupa destrabalarea din we nu ma mira...
sanse, falafelul este sub forma de chifetlute si mie imi place muuuult. cred ca merge si cu carne, ca este lipidic. piureul de naut la care te gandesti tu se numeste humus si este delicios.
meniul meu de azi:
dimineata:suc de citrice, paine cu gem monti
pranz: salata verde + branza
seara: iaurt
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
sanse spune:
Buna fetelor!
Ralu,pe fructoza mea scrie asa:500g fructoza echivalent cu 3 kg zahar,iar mai jos pe cutie:o lingura cu varf echivalent cu 200g zahar .Asadar,1/2 lingura fructoza=100g zahar.Vezi si dupa gust...
Sanatate
Latrishia
Ti-am zis ca zilele trecute si eu am sarit calul cu ciocolata.Mi-am luat si eu Milka dietetica si nu am putut sa ma opresc.Nu se compara cu cea neagra....Dar ce ar putea avea ne permis in ea?
Ariel_7000,multumesc.Daca spui ca e bun falafel-ul incerc si eu.Am o punga intraga de naut.Si se inmoaie incat poti sa-l toci?Daca le coc la cuptor ies la fel de bune?
Tu irinabungau,sa fi cuminte.D-ZEU sa te apere de ispite.Poate i se ard la cuptor prajiturile si aduce doar clatite cu faina de naut![]()
Va pup pe toate!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
irinabungau spune:
Sanse, esti criminala!!!!!!

Si daca-ti spun ca n-a aparut colega mea cu prajiturile???????? Si eu nu mi-am luat pachet la mine astazi, ma crezi???? Am fugit la pranz si-am papat un piept de pui la gratar cu castraveti murati.... Asadar, m-a ferit de ispite!!! Acum de ciuda am halit o ciocolata neagra fara zahar de la naturisti.... eu psihic eram pregatita sa ma porcesc azi, dar.... mi-a trecut.
Cica sa vin maine la serviciu (eu sunt libera) sa ma serveasca cu tort.... hmmmm... inca ma gandesc daca sa merg sau nu....
Asadar azi am papat Monti, va scriu si meniul:
MD: 1/2 chifla neagra cu branza degresata si 1/2 cu gem fara zahar
P: piept de pui la gratar cu castraveti murati
C: iaurt degresat
Pupam slabutzele
irinabungau spune:
Acusor scumpisor, ma treci si pe mine la catastif cu 52.8 kg, pleaseeee!!!!!!??????
Pup