Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Bravo irinabungau

A scapat irina !

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

irinabungau,maine trebuie sa stai sa te odihnesti.Neaparat!

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Seara buna, iar inkid ziua.M am zapacit de tot cu datu ceasului.I am schimbat si copilului programul ca ajunsese se se culce la 1 noaptea.Problema e ca eu nu pot sa mi l schimb si s chiauna.
Sanse problema de la Milka e ca laptele praf folosit e gras si de aia nu e conforma.Trebuia sa fie degresat ca sa mearga cu fructoza.

Meniul meu de azi
MD un polonez si o cana de iaurt
P branza cu ceapa si castravete, si juma de cioco(nu ma dezmint)
S salata de fructe

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Neata buna fetelor..
am si eu o nedumerire....de ce oare nu mai slabesc?
sau slabesc teribil de greu..100 g pe saptamana, sau chiar nimic ..e posibil asa ceva?
oare mananc prea multe fructe? si din cauza asta nu mai dau jos?
de ex mananc zilnic vreo 4-5 mere...plus dejun si pranz...(asta ca sa nu credeti ca merele reprezinta vreo masa)..
de ex meniul de azi.
d: un ou prajit + o cutie de perle cu branza
g: 2 mere
p: o pulpa de pui + 1 ou fiert
c: 2 mere + o portocala

E mult?
nu mai stiu ce sa fac..m-am plicitisit sa tot stagnez..plus ca imi piere si gramul de vointa pe care il mai am...ce sa fac? PLEASE HELP
pup fetele cochetele...
felicitari Irina...52.8..pentru mine e doar un vis frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!
Ma iertati fetele, ca n-am modificat pana acum, dar sunt terminata ca mi-am dat copilul la cresa si n-am avut nici un chef de modificat.
Ieri, m-am tinut tare de dimineata si la pranz, am mancat Monti, dar spre seara am dat iama in dulciuri. Aseara aveam o stare tare aiurea. Dupa ce am mancat, tot as mai fi mancat ceva. Eram tare agitata.
Azi, modific tabelul. Promit.

Felicitari, fetelor slabute!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Buna fetelor!

inuta12 si eu patesc asta.Cand am tinut prima data Monti nu am mancat deloc fructe.Asa intelesesem eu,ca nu avem voie .Acum seara, fructe maninc' ca altfel ma ia foamea rau..iar cu ele ma umflu.Poate asta e motivul...fructele.O sa incerc seara sa mananc legume si vad diferenta.
latrishia,era asa de buna ciocolata...ce noroc dadu-se pe mine...Trec iar la uracioasa aia neagra.
Cu ora asta noua nici noi nu putem sa ne obisnuim...
Acusor,daca aveam ceva spectaculos de raportat ...te sacaiam noi....Stai linistita.

Pupici

POZICI

Mergi la inceput

Neata

Acusor si mie mi e groaza de momentul cand va trebui sa ma despart de buburuza mea.Pe fond nervos mai dau si eu iama in cioco, dar ma straduiesc sa nu o fac seara pt ca in general si mie imi face pofta de mancare. Pupam si sa i mearga bine copilutului la cresa sa te mai linistesti.Cu tabelutu, stai linistita, il modifici tu cand ai timp si chef.

Inuta, 4 mere ai voie pe zi si mananci destul de putin zic eu. Daca nu mai ai rabdare, incearca un disociat o saptamana sau o dieta magica de 3 zile sa mai mobilizezi kg.Oricum esti slabuta

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Sanse nuuuuuuu....sa renunt la bunaciunea mea de salata de fructe?Nici nu ma gandesc, atat mi a mai ramas delicios in meniu...mercy!!!!

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Acum am vazut....inuta e chiar balerina

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

sanse, latrishia....de unde balerina fetelor? poate balenuta..
am o constitutie total aiurea..si se vede atat de urat...si din care cauza sunt zilnic deprimata...
Sanse..daca mai scot si fructele..pai pot sa mor linistita..ca nu mi-a mai ramas nimic......
as muri fara ele...sunt invatata sa mananc zilnic fructe..nu stiu daca m-as simti bine...
am incercat o data sa le elimin..si tare urat mi-a fost..
plus ca am anemia sub limita...nu ca mi-as lua fierul din fructe..ca nu am cum...dar ma mai tin vitaminele lor in viata...sa nu ma ia cu lesin...
ce sa mai ..una cu doua..fac la mine cinci..daca mananc o lingurita de iaurt cu fructe (sau o bucatica de cioco) pun imediat pe mine..de parca as fi mancat un porc de ciocolata..nu o bucatica...

nu stiu pur si simplu ce sa mai fac..ce sa mai elimin..oare nu mai pot slabi? ce=i drept ma avant cu elan spre 28..dar chiar asa de batrana sa fiu...?

Mergi la inceput