Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

ziua buna..
fetelor am facut-o lata in we...am mancat ieri alune si pufuleti pana mi-a venit rau....va dati seama cu ce m=am porcit? mai bine mancam naibii o cioco..
dar am fost la niste prienteni si aveau un joc misto..RISC....am jucat vreo 8 ore intruna si de mancat la fel...am rontait alune...pana am vazut acru..
in rest..de azi iar calare pe Monti...sper eu sa ma tin bine in sa..
Acusor..noteaza-ma si pe mine te rog..cu 64kg...asta e din pacate..in doua saptamani doar 2 kg...in fine...cantarul nu a tinut cu mine..dar nici eu cu el...
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

SUPERRRR!!!3kg!?..Esti tare silvy12!

Da-ne si noua cantarul tau...

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele. eu falafelul il comand la un restaurant arabesc, unde este excelent!
am cautat o reteta si am gasit asta:

Falafel(piftelute de naut)

Ingrediente:

naut boabe uscate-500g
2 cepe
2 catei usturoi
1 legatura patrunjel
sare,piper
chimen praf si coriandru uscat ,daca va plac
1 varf cutit bicarbonat
faina de soia (naut) si ulei pentru prajit

Preparare
nautul se pune la inmuiat in apa rece cu 24-36 ore inainte(se tine la frigider).Apoi se scurg boabele,se pun la mixer(sau masina de tocat) impreuna cu celelalte ingrediente(patrunjelul sa fie tocat),si se face o pasta.Se lasa la frigider jumatate de ora,se formeaza chiftelute,se tavalesc prin faina soia sau naut si se prajesc in ulei incins.

reteta am adaptat-o eu, pt monti, ca in loc de faina de soia era cu pesmet si nu avem voie :))

so, eu trebuie sa imi fac mea culpa! am facut prostii mari, mi-e si jena sa va zic:sambata seara chef cu prietenii:1 bere+cartofi prajiti+inghetata...duminica seara: cartofi prajiti!

de azi, incerc sa fiu cuminte...
meniul: dimineata:1 sticluta de suc facut de mine:1/2 portocala, 1/2 lamaie, 1/2 gref
pranz: 1 iaurt mare+1 fagaras
seara: 3 sarmale monti.

maine raportez greutatea, ca azi mi-e jena...

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

sanse eu ultima data cand m-am ambitionat sa slabesc, slabeam 1 kg pe zi. Asa sunt eu: pot sa ma ingras 10 kile in 2 saptamani si sa le dau jos apoape la fel de repede. Dar tare mi-as dori sa nu mai fiu asa buna prietena cu mancarea si sa ma stabilizez la anumita greutate.
Zilele trecute o pietena mi-a spus ca nu a mai vazut pe nimeni ca mine. In 2 ani de cand ne cunoastem, m-a vazut o data de 65 kile, peste o luna de 60 kile, peste 2 luni de 70 etc.
Eu tocmai de asata imi doresc ca monti sa devina pentru mine un mod de alimentatie, nu un regim de slabit. Pentru ca stiu ca in 2 luni pot sa slabesc 15 kile si sa revin la vechile obiceiuri presarate de pizza si cutii de inghetata, si peste inca o luna sa fiu tot aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina71 spune:

Buna fetelor

Am absentat de aici pentru ca am mai calcat stramb, cu motiv, dar tot nu-i o scuza...
De dimineata aveam 60,5 kg! asta e! de azi o sa revin la monty, ca nu se mai poate...
9.00: cafea decaf neagra
14.00: 2 snitele de piept de pui monty
19.00: fructe

Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Vad aici tot felul de retete care mai de care....

Meniul meu azi:

Dimineata: nelipsitele felii de paine wasa cu gem cu fructoza +cafea+lapte 0%

Pranz: 2 copane de pui facute la cuptor cu o rosie si o ceapa

Seara: fructe(capsuni) sau poate niste branza feta cu o rosie

sanse-si eu sunt la fel. Oscilez foarte tare cu greutatea! Nu prea este bine!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Saluti,

vin si eu la RAPORT: dupa o saptamana in care am incercat sa nu ma abat prea mult, 53 kg!!! Mai am unul si ajung la greutatea dorita, dar vreau sa mai slabesc inca unul, bonus pt. Pasti.... ca atunci voi da rau de tot in cozonac!!!!

Meniul de ieri:
M.D.: 1/2 chifla neagra cu branza degresata si 1/2 chifla cu gem fara zahar

P: salata cu pui

C: iaurt degresat

azi:

M.D. la fel ca ieri

P: snitel de pui cu salata de varza

C: iaurt degresat

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Felicitari la toate fetele care au slabit!!!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

ariel_7000,cand spuneai falafel ma gandeam la altceva...ceva de genu unui piure sau mancarica.Chiftelute?!Suna bine.Cu carnita nu merg?
Ralu, saptamana asta pe la mijloc aveam 65,5 si ma bucuram ca pana luni raportez si eu ceva tare,iar azi i-mi arata 65,8kg
silvy24si eu am slabit mai bine la prima tura de Monty(cam 6 kg/luna)dar acum nu mai merge asa repede.Oricum de data asta daca reusesc nu ma mai porcesc.
Ce este cu latrishia?Mananca?!Treci la apel!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, la mine joia e zi de cintarit, asa ca nu am ce raporta. Nici macar o abatere ca am mincat la mama, care mi-a gatit Monti. Eu nu reusesc sa dau mai mult de 1kg pe saptamina, cu toate ca tin 100% Monti si mai fac si o gramada de miscare! Oricum si un kg e foarte bine, mai ales daca e constant!
Am facut falafelul de care va spuneam, a iesit delicios, data viitoare am sa incerc sa il fac eu, sa vad care e mai bun.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput