Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna fetelor

Sanse ma faci sa rad...stai linistita ca s aici sa te apar si eu is d aia puternica(am mutat singura azi ditamai masina de spalat de pe hol in baie)...si un pic dusa cu capu, dar am transpirat cat la 2 ore de sala Putin efort a fost bine venit pt ca ieri am bobinat toata ziua, nu stiu de ce mi a fost asa foame. Am mancat conform dar din ora in ora si o cioco intreaga. Merit

Azi sunt cuminte.

Silvy bine ai venit si spor la slabit.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna!

Latrishia,sper ca nu am speriat fataAsa sant grasele...invidioaseNoi ne comportam in functie de cantar,acum,maine depinde...
Nici eu nu stiu ce am avut AZI!Am mancat jum. cioco neagra
Dar cioco.Milka dietetica e buna?Nu are zahar.Daca vreti o sa scriu ce contine exact.
Intru mai tz. pentru meniu .
Acum gatesc pentru familie CINA(asta pentru ei ca papa la ora asta)

Va pup!

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Eu am mancat si Milka Diet si a fost ok, adica la fel de ok ca si asta neagra care contine zahar. Pana la urma nici una nu e conforma...dar eu tot mananc.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Dar cu >70%cacao de ce nu gasim si in varianta dietetica(f.zahar)?Cred ca ar fi mai potrivita.Eu nu am vazut niciodata.

Meniu azi:

MD:o mare ceafa rotisata de la Selgros cu 1 iaurt degresat
P:cioco neagra(1/2).
Monti
C:2 mici,branza mozzarela si castravete

Va pup si spor la slabit!

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Ciau fetele cochetele ..... eu nu am intrat cateva zile bune pe la voi pentru ca am fost lata la pat, raceala m-a dat gata de data asta , cu temperatura, dureri de gat, frisoane, nu puteam vorbi decat in soapta ... in concluzie nu am fost asa de bolnava in viata mea ... pe cuvant , inca nu sunt sanatoasa 100% dar ma simt muuuult mai bine, am si voce mai ca din butoi dar merge

despre iubitul monti ce sa spun, am baut ceaiuri multe cu miere binenteles, deci din sart monti a fost compromis , si cand puteam sa mananc ceva , mancam putin paine cu sunculita si cam asta am mancat vreo 4 zile trecute , cam trei felii pe zi , va dati seama ca nu am slabit deloc , desi cantitativ a fosttttttt, nici un gram nu am dat jos ........... tre sa schimb bateriile la cantar , poate are o problema, ma amagesc eu ....

va las fetele ca ma apuc de lucru, am tras chiulul atatea zile, trebuie sa recuperez , ce daca-i dum , asa trebuie non stop, poate o sa imi ridice statuie intr-o buna zi fac si eu haz de necaz .

va pup pe toate

AAA era sa uit ..... bine ai venit silvy , doamne ajuta sa ne intreci pe toate cat mai repede, numai bine iti doresc, e bine sa avem si fete de-astea pe aci, ne mai impulsioneaza si pe noi cineva cu rezultate bune

ANDANII

Mergi la inceput

Buna seara fetelor!

Va distrati nu?Vad ca e liniste pe aici...

Scriu si eu meniul de azi:
MD:omleta cu ciuperci si ceapa verde+salata
P:1 cotlet cu salata cerde
C:1 para,1 mar si putin strugure

De cite ori se apropie ziua de luni cand ne cantarim,eu ma constip si ma balonez.Asta ca sa nu am si eu ce sa raportez

Va pup si o seara buna!

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, am fost cam lenesa la scris in ultimele zile, asa ca dau acum raportul. Meniu ieri:
MD: piine integrala cu gem Monti si cafea
P: Ciorba de fasole verde, brocoli cu file de peste
C: mozarella cu rosii

Meniu azi:
MD: piine integrala cu brinza 0% si cafea
P: Legume la gril cu 2 pulpite de pui
C: brinza cu sunca si rosii

Ieri am gasit la un magazin de produse naturiste compozitie gata facuta pentru falafel, asa ca miine va voi spune cum a iesit!
Andanii, insanatosire grabnica!

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Ha,ha ha....M-am cantarit iar dobitocul de cantar arata 65,8kg.Dupa o sapt. de monti doar 0,300kg date jos!?
Sigur il arunc pe geam!
Acusor,nici nu te deranja sa modifici...asta ca pedeapsa!
Saptamana asta o sa mananc doar dude si

Va pup

POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele ambitioase!!!

Vin si eu la raport cu NIMIC dat jos, adica tot 84.3 kg. Asta este. Acusor-poate ai timp sa ma modifici si pe mine in listuta!!!!

Va pup si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

Fetelor multumesc f mult pentru incurajari si pentru primirea minunata cu surle si trambite.
In weekendul asta am cam pacatuit dar acum sunt hotarata sa ma tin de treaba cum trebuie. Sambata m-am cakm dat cu capul de pereti deoarece a venit la mine mama si o prietena de-a ei care mi-a spus ca arat foarte bine la fata si ca probabil este datorita faeptului ca m-am mai ingrasat. In fine, asta e. Tre sa renunt la orgolii ca altfel ma deprim.
De raportat pentru acusor: dupa 1 saptamana dieta tinuta 80% corect - 3 kile date jos. De la 78 la 75.
Asaaaaa.... sa vedem ce facem de acum incolo.
Astazi vreau sa pap pana diseara doar fructe ca sa ma purific dupa carnurile de ieri.
Asadar:
MD:1 banana (stiu ca n-am voie, dar era singur fruct de prin casa...pe viitor promit sa nu ma mai abat nici macar cu o banana) + cafea neindulcita
P: 3 portocale + 1 mar + suc orangina fara zahar
C: varza calita cu costita (binentel buliuonul e fara zahar)

De acum incolo voi scrie meniul din ziua precedenta pentru ca nu imi place ca dimineata sa-mi fixez meniul pentru ziua respecitiva, ci sa improvizez. Consider ca asta este una dintre avantajele monti.

Am terminat cu meniul asa ca vreau sa va mai zic ca de maine, sau din seara asta dc sunt harnicuta, vreau sa utilizez bicicleta de camera care someaza de vreun an. Asa ca, daca vreti o sa precizez si cate cate minute am facut pe bicicleta. In plus, mai mult mers pe jos si cine stie poate scot si dvd-ul cu aerobic de la naftalina. La sala nu vreau

Va pupa silvia.

Mergi la inceput