Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 23
latrishia spune:
Ahh si eu as da orice sa nu ma mai ia foamea la miezu noptii...e rau ca nu pot sa ma umflu de apa ca stau la baie toata noaptea 
Lori&Luanna(5.11.2005)
ariel_7000 spune:
buna fetele! sunt fericita!!! am burta plina si sunt fericita:)) tocmai am facut un chiolhan zdravan in birou:). am mancat falafel de naut (monti 100 %) si delicios rau de tot + piure de dovlecel cu brocolli si ciuperci cu unt.
dimineata am mancat 3 felii negre cu gem monti.
seara:iaurt
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Flaflo spune:
Buna fetele! Dau si eu raportul, am pacatuit aseara, am mincat 2 napolitane, nu m-am putut abtine.... Cu toate astea azi dimineata cintarul arata 300 grame mai putin decit ieri. Meniul da astazi:
MD: piine integrala cu gem Monti si cafea
P: Ciorba de fasole verde cu aripi de pui
C: Peste cu salata
Ariel, cum se face falafelul din naut, ca am mai auzit eu ca ar fi foarte bun.
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
silvy24 spune:
Salutare fetelor,
As vrea sa intru si eu in clubul vostru de montignace daca ma primiti
. Mie mi-a picat in mana pt prima data "ma hranesc, deci slabesc" acum vreo 5 ani cand aveam infioratoarea greutate de 65 kile. Si am mancat 6 luni numai dupa monti. Pentru mine nu mai era un regim de slabit ci un stil de viata. Ei bine, dupa aceea am picat intr-o depresie si am dat-o pe dulciuri. In ultimii ani am mai avut perioade de 1-2-3 luni in care am mancat dupa monti.
Duminica trecuta am avut un soc cand m-am cantarit: am 78 de kilograme. Este cea mai mare greutate pe care am avut-o vreodata. Cu 13 kilograme mai mult decat am avut in ultimii ani. Asa ca am decis sa fac ceva. De duminica pana acum am mancat dupa monti, dar multe mese au constat doar din fructe.
Ieri dimineata, deci dupa 5 zile de regim m-am cantarit. Aveam 75 de kile. Deci am slabit 3 kile. Va previn....eu slabesc destul de repede. ![]()
![]()
.
silvy24 spune:
acusor poti sa ma treci pe lista dc vrei cu datele urmatoare
H=1,71
Data I = 18.03.2007
GI = 78
IMC = 26,67
GT = 59
IMC = 20,17
Presupun ca GA trebuie trecuta dupa cel putin o luna de regim nu? Eu deja am pierdut 3 kile in 5 zile.![]()
Va pup pe toate si in curand voi incepe sa scriu si ce mananc.
acusor spune:
Silvy, bine ai venit!
In fiecare luni dam raportul, deci GA o scriu in tabel o data pe saptamana.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
ralu spune:
Andreea-bafta maine la examen! Poate dupa, cand ai timp modifici si la mine in tabel: greutatea pe 19 martie 84.3 kg. Am raportat-o luni!
Te pup!
sanse spune:
Buna fetelor!
Azi am umblat creanga iar cand am ajuns acasa si vroiam sa scriu,nu-mi mergea net-ul (de la ploaie cred)
Vad ca ni s-a mai alaturat una bucata grasuta...
care,auzi tu...slabeste repede 
Tre sa ai grija!Doar postand zilnic si far'de minciunica vei reusi!Altfel
Hmmm...
...hai ca te primim silvy24

in cazul in care e spioana ,am terminat-o
hi,hi,hi
Meniu azi:
MD:mezeluri,branza feta+1 castravete mic
P:2 pulpite mici de pui cu salata
C;1 piersica+1 mar
Incercam si eu sa glumesc,ca sa-mi mai treaca foamea...Poate mi-o iau![]()
Va pup si o seara buna!
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Ariel_7000 si eu vreau reteta de falafel,am o punga de naut si nu stiu ce sa fac cu ea.Cu ce-l putem servi?
Merge o fripturica?Nu e urgenta,ne scri cand ai timp
Pupici
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
irinabungau spune:
Silvy24, spor la slabit!!!
Ariel, vreau si eu reteta de falafel!!! N-am mancat in viatza mea, si tare as vrea sa vad cum este!!
Sanse, te cam tii de pozne!!!![]()
![]()
![]()
Asaaaaaa.....meniul de ieri:
MD: 1/2 chifla neagra cu branza degresata si celalata jumatate cu gem fara zahar
P: friptura de vita in sos cu fasole verde
C: cascaval cu branza, cubulete
si am pecit!!!! la ora 17 am bagat 3 bucatele de rahat turcesc, aoleuuuuu!!!!! ce bun a fost!!!
azi:
MD: la fel ca ieri
P: piept de pui la gratar
C: nu stiu inca... dar va fi Monti
Va pup si spor la slabit