Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

latrishia, ma uit la picaturile alea albastre care curg din fetzele alea verzi.....si ma apuca si pe mine picatureala pe tastatura:)))
cozonacul ala, bauli este de-al nostru sau de-al celor care mananca orice, orcat, oricand?

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sanse dupa umila mea parere Scarsdale e mai conforma cu monti decat daneza pt ca la daneza aportul de calorii e ff mik. Singura faza naspa la daneza e ca dupa cele doua saptamani tre sa cam faci foamea in continuare o perioada pana se stabilizeaza greutatea pt ca altfel, pui 2kg pe tine instant.Deci eu nu o mai tin ca mor de foame si mi a ajuns.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Oau fetelor, ma gindesc si eu cu groaza la Pasti.....
De facut dulciuri Monti nu stiu ce sa zic....nu prea le am cu prajiturile, dar va trebui sa incerc. In rest drobul il fac in varianta traditionala, ca ai mei m-ar linsa sa schimb reteta.
Sper sa nu fie prea nasol.
Meniul de azi:
MD: piine integrala cu brinza 0% si cafea
P: supa crema de legume, gratar cu salata verde
C: mincare de fasole verde.

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

NUUUU, ariel_7000 ...nu sint pentru noi ci pentru pacatosii de rand
Sint cozonacii aia mari la cutie produsi de dif. firme(Balloco.Bauli,etc)care apar decat de sarbatori .Sigur nu avem nici o sansa.Cu ei am inceput sa fac abateri dupa prima tura de Monti.Am zis ca doar gust si m-am intins...Acum sigur o sa-mi fac si pentru mine ceva Monti ca sa nu mai pacatuiesc.
Flaflo ,daca avem voie organe de miel nu vad ce ar fi in neregula cu drobul.Eu pun decat organe fierte,verdeata,ceapa si usturoi verde(nu obligatoriu),oua crude+fierte intregi si cam atit cred...]Retete de dulciuri gasesti multe si usoare pe culinar.ro
latrishia ,multumesc.Am citit si eu putin pe la Scarsdale si mi se pare ok,mai usor de tinut.Daca da si rezultate ne apucam...ce sa facem..

pupici

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mai fetelor, ati atins o coarda sensibila cu cozonacii astia . Cred ca o sa incerc sa limitez dezastrul de Pastele asta punand fructoza in loc de zahar. Poate fac totusi unul Monti cu faina de soia si fructoza. Sa vedem ce iese!

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna dimineata!

Eu zic sa ne revenim si sa trecem la oile noastre
Aruncam cozonaci,prajituri si trecem la meniuri sanatoase.Stiti ca suntem urmaritehi,hi,hi
Eu declar ca ieri am papat:
MD:3 felii wasa cu gem si lapte 0.1%
P:ostropel pui(carnea din el)
g:3 patratele cioco 85%
C:1 gutuie si 1 ardei

Acusor ,multumesc pentru modificare la tabel.
Va pup si spor la slabit

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Fetelor, am revenit spasita la monty. M-am mentinut la 60 kg si sunt foarte multumita. Asta e sa slabesti mai putin intr-un timp mai indelungat.

Meniul pe azi:
D:un suc de portocale+1 mandarina
P:muschi de vita stroganoff
C:omleta cu legume

In legatura cu meniul de Pasti. Cred ca o sa mananc de toate dar cu masura si sper ca nea Monty sa nu ma pedepseasca.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Sunteti stresate rau cu dulciurile! Ce-ati facut de Craciun?
V-am prins ati mancat dulciuri neconforme !

Din faina de soia nu se pot face colaci.Dar se pot face foarte conformi din faina integrala asa frumos dospiti cu umplutura de smochine uscate indulciti cu fructoza .Un pic de abatere ar fi niste nuca...
Iar prajituri fetelor ,cu faina de soia poti face o gramada.Sunt pe culinar unele sunt complicate...
Eu fac de obicei o prajitura cu aluat gen pandispan( 3 oua,4 linguri faina de soia,4 linguri fructoza,4linguri de smantana ,4 linguri de ulei si eventual putintica apa calda ca sa mai subtiez compozitia.si praf de copt)
Acest aluat de baza eu fetelor il umplu cu mere calite cu fructoza si scortisoara,cu branza de vaci frecata cu fructoza si coaja de portocala,cu crema de nuci macinate gem siesenta de rom,cu gem fara zahar daca nu am chef de altceva .Creme mai puteti inventa de ex.frisca cu fructoza batuta in casa din smantana lichida.Sau fructe proaspete in gelatina..Glazura de cioco cu cacao peste 70% cacao etc...
Eu cred ca daca faceti o praji din asta si o mancati toata de Pasti nu va mai trebuie nimic...
Cremele sunt de obicei lipidice puteti inventa orice..incercati sa adptati ce stiti face la principiile Monti.
Va pup si sper ca v-am starnit curiozitatea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neata fetelor

Haideti sa nu mai vb de lucruri sfinte, ca vedeti si voi ce facem...ariel scurtcircuiteaza tastatura, acusor vrea sa strice bunatate de cozonac cu faina de soia...si cine stie ce ne mai trece prin cap

Meniul meu de ieri
MD 4 cuburi de Heidi 75%cacao
P mancarica de linte cu carnati si salata de ardei copti
C salata de fructe
Ca de obicei pe la 10 m a lovit foamea, am mai papat un mar si o banana verde. Chiar nu stiu ce sa fac sa nu mai mananc noaptea
Cantarul a fost tare dragut azi dimineata si mi a aratat cu 700gr mai putin ca ieri.

azi la fel mananc.
Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!!

Vad ca vorbiti de dulciuri, preferatele mele!!

Cristina-multumim de idei
Sanse-cine ne urmareste?

Eu ieri am mancat aiurea in tramvai!!! A nascut sora mea si...am chefuit!

Va pup!

Mergi la inceput