Montignac : ce am mancat azi (84)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele:

Meniul meu de ieri:

Dim -2 felii de paine wasa cu gem cu fructoza si cafea cu lapte 0%
Pranz -mancare de fasole verde cu carne de pui
Seara: 2 ochiuri prajite cu branza feta si o salata de rosii cu praz (sare si un pic de ulei).

Mamaaaaa, dar mult am mancat; tz,tz, tz, nu este bine deloc....nu o sa mai slabesc........cam multe calorii

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Sanse am tinut daneza de doua ori, anu trecut si anu asta tot in februarie. E scarboasa dar eficienta. Eu te as invita la un Scarsdale, e cam ca daneza dar ceva mai permisiva si din cate am citit la fel de eficienta.Ce zici tinem impreuna?

Ieri am mancat inversat pranzul cu md

Md omleta din 2 oua cu branza si o rosie
P biscuiti cu gem de capsuni
C friptura de porc cu salata asortata
pe la 10 am mai bagat 2 mandarine

Cam mult si drept urmare iar am 78kg...vai, vai, vai. Treceti ma la lista cu purcici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Salut, fetele! Eu m-am tinut pana acum de dieta, dar nu prea am dat jos... cred ca astept rezultate prea repede. Oricum, as vrea sa citesc si eu cartea, mi-ar putea-o trimite cineva pe e-mail?
georgia_damian@yahoo.com
Azi
MD: branzica + o cafea mare
Pranz: salata + fripturica
S: probabil o salata mare si ceva carnita
Va pup!

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by ariel_7000

andanii, am pus pozele in casuta noastra comuna, ca nu am stiut unde in alta parte sa le trimit....pe m_montignac@yahoo.com cu parola:slabire . sunt 3 mesaje: inainte de cura, in timpul ei si acum :)

Intra aici Elena si gasesti tot ce ti trebuie.
Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fetele! azi aveam iar 60 kg:)....vad ca fac un fel de bunjee-jumping, sus-jos...
meniul de azi:hmmm, ca ieri.
imi bag nasul in casutza noastra sa sterg pozele alea, sa nu mai ocup spatziul aiurea.

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

Sa-mi fie rusine ca nu am mai intrat demult...dar v-am urmarit din "umbra"..Cred ca am crezut ca daca fac asa...poate ajung si eu una cu ea...dar nu s-a putut din pacate..
Am ajuns la 64..Acusor...te rog mult "ma modifici" si pe mine..nu am reusit mare cu sarea..ca am facut-o lata de multe ori...
sper sa ma tina si pe mine macar de data asta...ca vine vara...si vreau sa pot purta lucruri de silfida.....

Ma gandesc deja cu groaza la Pasti...ce mancam atunci fetelor?
ca nu cumva sa dau iama in cozonaci , drob si alte bunatati...
Va pupic pe toate ..

Mergi la inceput

Drobul il facem Monti, iar din restul gustam cte putin si important, NIMIK dupa ora 6. Cred ca o sa fac niste dulcuiuri monti, ca oricum in familia mea in afara de sot, toti ar trebui sa tina dieta.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mea culpa! deja visez sa "pacatuiesc" cu un cozonac mare si pufos

Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Ariel fac inundatie, nu mai zice ca mi e ca pacatuiesc inainte de vreme.

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna fetelot!

Latrisia ,dupa Pasti sigur ma apuc de una dintre ele.Ma gandeam la Daneza pentru ca fiind mai restrictiva poate va da rezultate mai spectaculoase.Nu stiu care s-ar potrivi mai bine cu Monti.Eu stiu ca Monti e sigur si daca nu sari calul e ok si usor de tinut.E singura in care am incredere,dar parca m-as ispiti daca stiu ca merita. Oricum vedem cum ne prezentam dupa destrabalarea ce urmeaza....
Inuta12,ca sa nu pacatuim trebuie sa ne aprovizionam cu materie prima Monti si sa ne facem dulciuri conforme ca sa le avem la indemana.Eu asa o sa fac pentru ca sant singurele lucruri cu care am probleme.Mancarica o adaptam si pe ea.
Oricum ne vom lipi noi de ceva retete de la fetele gospodine..
Ariel_2000,am vazut azi niste cozonaci Bauli....
Elena-Teodora ,cartea cu nr.2 o gasesti la noi in contul comun.Prima varianta e pe prima pagina aici unde postam acum.

Acum ies putin ca ma cheama datoria...Vb mai tz.

Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI

Mergi la inceput