Montignac : ce am mancat azi (84)
Raspunsuri - Pagina 19
ralu spune:
Oare de ce unii isi dau cu stangul in dreptul atat de tare?
Probabil ca sa se bage in seama, nu?
Va pup!
acusor spune:
Mihaela, deci ai o problema de sanatate si nu poti manca mult. Fii sigura, ca daca totul ar fi ok ai manca mult mai mult. Oricum, de ex, un copan de pui cu salata de varza nu mi se pare mult. Daca ai citi mai cu atentie ce mananca fiecare, ti-ai da seama ca nu este mult deloc.
Nu mai insist, ca n-are rost. Oricum, te contrazici putin. Pe de-o parte esti de acord cu aceasta dieta, pe de alta parte nu. Cum iti explici ca atata lume a slabit cu metoda asta? Sa nu-mi spui ca efectul placebo, ca nu sta in picioare.
Apropos de anticonceptionale, am slabit luand anticonceptionale.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
ariel_7000 spune:
buna fetele! ce razboi a iesit!!! bine ca nu am ajuns la zona zoster, hihihi, asta era culmea sa nu mai gasesc subiectul meu preferat la locul stabilit:) si sa-l gasesc la top rushinica.
miha, mai citeste cartea inca o data, poate o vei intelege...e mai greu din prima, sincer eu am citit amandoua cartile de 2 ori si recunosc ca si acum trisez si mai trag cu ochiul prin ele (dorm cu ele la cap:))). la prima citire nu prea am inteles eu multe, dar cu putzin ajutor si buna vointza s-a facut lumina si la mine... si recunosc ca nu mi-e jena sa intreb cand nu cunosc cate ceva...
pt mine aceasta metoda a fost cea mai buna. de ce? pt ca sunt una din cele mai pofticioase fiinte, imi place sa mananc (chiar daca nu mananc vagoane, imi place sa vad ca am mancare suficienta in fatza, chiar daca mai las in farfurie), mi-am reglat problemele legate de hipoglicemie de care am suferit de cand ma stiu, de gastrita.
data trecuta am slabit 13 kg, fara prea mult efort fizic, iar data asta 8 kg. fac ceva sport, din cand in cand, doar ca sa nu ma anchilozez....
so, azi raportez 59.8 kg, acusor daca poti modifica si la mine in tabel, pls.
meniul meu de azi:
dimineata: ananas in compot fara zahar 3 felii + paine neagra+gem cu fructoza
pranz: 3 sarmale monti
seara: branza de casa si cred ca ciorbitza cu zeama de varza (miam miam)
chiar daca nu mi-e foame seara, ma fortzez sa mananc putzin, chiar si 2 linguri...
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Flaflo spune:
Cristinuta, da, mama a slabit cu Monti, acum e de doi ani in faza a doua (dar nu foarte strict) si nu a mai pus nici un kg pe ea.
Latrishia, eu am nascut acum doi ani, dar am avut o dereglare hormonala (dupa tratamente hormonale repetate in ultimii 4 ani
..) si nu a functionat nimic (inclusiv Monti). De aceea sint fericita si motivata ca a inceput sa mearga
! Cartea mi s-a parut si mie destul de grea, dar dupa o a doua citire m-am mai luminat! Oricum si acum mai trebuie sa rasfoiesc sau sa intreb anumite lucruri, insa mi se pare un mod de alimentatie foarte sanatos care poate fi tinut chiar toata viata (ma refer la faza a doua).
Bia cu tati
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
latrishia spune:
Moaaama m a rupt...gata nu mai comentez ca ma trezesc cu avertisment, la ce i as zice acum. Da daca mai zice ceva o duc la zz ca ma calca pe nervi.

Lori&Luanna(5.11.2005)
ralu spune:
quote:
Originally posted by latrishia
Moaaama m a rupt...gata nu mai comentez ca ma trezesc cu avertisment, la ce i as zice acum. Da daca mai zice ceva o duc la zz ca ma calca pe nervi.
Lori&Luanna(5.11.2005)
irinabungau spune:
quote:
Originally posted by latrishia
Lori&Luanna(5.11.2005)

Gagici, ce tari sunteti!!!!! Eu nu comentez.... nu ca n-as avea nik de zis, dar.... e mai bine asa.
Eu sunt o adevarata purcica, am mancat de-am rupt in Turcia, o mancare super tare fratilor!!!! Si.... zau asa, nu m-am putut abtine....le-am mixat la greu... era pacat de bunatatile acelea.... dar de azi inapoi la Monti!!! Nici n-am avut curaj sa ma cantaresc cand m-am intors acasa....
asa.... azi:
MD: ovaz si orz cu lapte degresat si putina fructoza
P: panite integrale
C: cred ca niste cascaval, nu stiu sigur....
Va pup si spor la slabit!!!!
sanse spune:
Am trimis in loc sa viz.
Numai Miha e de vina...
latrishia,ma bate gandul si pe mine sa trec putin pe Daneza dar cred ca dupa Pasti.Ai tinut si tu,nu?E acceptabila?
Cristinuta,multumim frumos
.Ma gandeam ca nu pot sa ma abtin la drob si o sa pacatuiesc.M-ai linistit
Andanii,multa sanatate
.
Acusor, daca nu e tz.frumusetea mea de cantar azi a aratat 66,1kg.
Va pup
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA
POZICI
sanse spune:
Hai ca numai eu bantui pe aici...
Meniu azi:
md:omleta cu salata de rosii si brz.mozzarela
p:priptura porc gratar cu salata verde
g:3 patratele cioco. 85%
c:1 nectarina
Seara buna
Mamica de 2 zuze ANA-MARIA SI ANDREEA