Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
dianocica spune:
laura felicitari pt stelute!!! 

si eu m-am bucurat asa tare cand am primit o pe a 2a... la mai multe! hai poate intr o luna ne facem si cu o inimioara sau albinutza...(adica poate ajutam niste copilasi cu hainutze sau ce ramane nefolosit d la bb...) si d se arcuieste, de cand cu colicii saracu'... dar numai cand se chinuie cu parturi .... iar impinsul cred ca e ceva f normal...zic eu....
asta cu intretierea m-a enervat super, mai ales ca e luna de iarna si ne a cocosat.
florenumai buna pentru o seara romantica....in 3 

_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
flore26 spune:
quote:Si Alessia face la fel, banuiesc ca e normal.Si dupa ce am dat o groaza de bani pe vanita, e mica, adica nu mai avem loc, pentru ca ne impingem cu piciorusele.
Originally posted by Laura13
vroiam sa zic..... si dani se impinge cu picioarele si la baita, dar mai ales cand e pe masa de infasat... zici ca mai are un pic si sare, ca atunci cand inoti pe spate. oare nmu ii face rau la coloana?
si inca ceva.... cand se incordeaza.... nu se incovoaie ca noi (adica sa aduca picioarele la burtica) ci invers.... se arcuieste de spate.... nu prea stiu cum sa exzplic. daca a priceput careva ce vrau sa zic
, sa isi dea cu parerea daca e rau sau nu? sau normal sau nu?
fug sa il iau de la tati care a fost la plimbare!!!!!! va dati seama ce repede a venit de la munca????!!!!bine ca pleaca iar acum e partea a doua!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by dianocica
fetelemare: v-a trecut inca o persoana la intretinere? ca eu m am trezit ca suntem 3 pers in ianuarie. chiar se plateste pt inca o persoana de la 2 luni? mi se pare aberant...ia ziceti, la voi cum, e?
_
daaaaaaaaaaaa, si eu m-am cam socat, dar m-am gandit mai bine si in conditiile in care platim doar gaz,gunoi, administrator la nr de persoane nu iasa mult in plus. Si daca ne gandim cati pampersi folosim

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Laura13
vroiam sa zic..... si dani se impinge cu picioarele si la baita, dar mai ales cand e pe masa de infasat... zici ca mai are un pic si sare, ca atunci cand inoti pe spate. oare nmu ii face rau la coloana?
si inca ceva.... cand se incordeaza.... nu se incovoaie ca noi (adica sa aduca picioarele la burtica) ci invers.... se arcuieste de spate.... nu prea stiu cum sa exzplic. daca a priceput careva ce vrau sa zic
, sa isi dea cu parerea daca e rau sau nu? sau normal sau nu?
fug sa il iau de la tati care a fost la plimbare!!!!!! va dati seama ce repede a venit de la munca????!!!!bine ca pleaca iar acum e partea a doua!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
si motanu' face exact la fel. chiar nu m-am gandit daca e bine sau nu, dar banuiesc ca e ceva normal, ei oricum au alta flexibilitate, stai sa vezi mai incolo cand o sa-si suga deshtele de la picioare.... ma gandesc totusi ca daca i-ar durea sau ar fi ceva incomod, nu s-ar mai hlizi ca apucatii de bucurie ca au reusit asa o minunatie de exercitiu :)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
bulisor spune:
Fatimaq, multumesc de raspuns, de bebe era vb, o sa-i dau si eu cele 5 fiole cumparate dupa care revenim la sirop, caci avem si de ala dat de med de fam acu vreo 2 luni,dar l-am tinut in camera nu la intuneric si ma gandesc ca nu mai e la fel de bun.Dianocica, cica noua administratorul ne-a facut o favoare, si ne-o trece la intretinere din febr.Bulisor
de
Mara (28.12.2006)Mara
angi_m spune:
Dianocica, noi am trecut-o pe Iulia la intretinere de cand am venit acasa cu ea. Oricum diferente mari de la 2 la 3 persoane n-au cum sa fie ca consumul apa ti-l calculeaza apometrele, caldura se plateste la nr. de metri patrati apartament sau in functie de ce spun repartitoarele de caldura. Poate ca la gunoi conteaza (oricum e o suma mica), dar trebuie sa recunoasteti ca aveti mai mult gunoi de cand cu pampersii lui dmic.
Asa ca nu te stresa degeaba.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
a_deju spune:
bulisor, cele 5 fiole de calciu trebuie date in 10 zile, adica jumatate de fiola pe zi. probabil ca stiai, da'...m-am bagat si eu in seama :) pupam!!!
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by Laura13am 2 stelute!!!!
Felicitari, si sa stii ca ti-am simtit si noi absenta, nu ai fost uitata.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
... si cum pe fi-miu poate il mai apuca doru' de duca in miez de noapte si-si aprinde tacticos lumina, ca nu vede scarile, tre' sa contribuim si la asta...
Tre' sa recunosi ca lu' fitu' ii cam place sa umble noaptea...

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by a_deju
cum era cu emigrarea..??????? :)
Va bagati????

Ce-ai zice sa emigram la cumnata in Anglia???Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea