Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

fetele mare: v-a trecut inca o persoana la intretinere? ca eu m am trezit ca suntem 3 pers in ianuarie. chiar se plateste pt inca o persoana de la 2 luni? mi se pare aberant...ia ziceti, la voi cum, e?

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Mai, Dianocica, ce-l mai pupati voi pe dmic. In poza asta arata super .
Facu Iulia ce facu si iar dormi cat vizionai eu pozele cu dmic.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dionocica mie mi l-a trecut la intretinere de cand avea o luna si a trecut-o si pe mamam care a stat vreo 3 sapt sa ma ajute!!!!!!!!!!!!! la fel am reactionat si eu, dar n-am avut cu cine

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Raportez la Timisoara o zi superba.Am stat afara de la 12 la 17 cu o pauza de masa, schimbat, de o ora.Alessia a dormit non stop.ce bine/i afara.....

Dbunnyrecunosc ca sunt putin stresata cu greutatea, adica sunt la faza- oare am lapte destul, e bun ?- faza care sper sa nu tina mult.Acum am vazut, uitandu/ma mai atenta ca suntem vecine pe site, poate ne facem neamuri, Daniel e un dragalas.
Mai fetelor acus e 8 Martie, vreun program special?Eu am primit deja cadoul, o lenjerie superba cu trandafiri rosii si portocalii, pe care scrie rose of love.E numai buna pentru o seara romantica....in 3.

http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums

Mergi la inceput

am 2 stelute!!!!

Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Nu am specificat - lenjerie de pat

http://new.photos.yahoo.com/gosaflorentina/albums

Mergi la inceput

flore nu te condamn pt faza: am lapte destul! dar daca e bun???!!!! cel mai bun pt puiul tau!!!!!!!! CEL MAI BUN! CEL MAI BUN CEL MAI BUN . sper ca m-am facut inteleasa
noi am fost azi la pediatra..... care l-a cantarit pe Dani (6.200), a spus ca de masurat la 4 luni (am incercat sa ii explic ca nu l-a mai masurat de la o luna, dar a spus ca nu e relevant acum!!!!!!) si nici macar nu s-a uitat la fontanela.... ce sa mai zic de altceva!!!!!!!! clar.... dupa vaccin imi caut alta!!! ma scoate din sarite... plus ca e.... nu stiu cum.... brusca! dani plange numai cum o vede! stie e cel stie!!!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

quote:
Originally posted by a_deju

... ca doar e mai amuzanta baita cand sunt si niscaiva valuri :)

surfer il faci.

Si eu am prins-o ieri pe Iulia ca se uita pe pereti la umbre. Jucariile dansau in fatza ei si ea se uita la umbre

Am si eu vreo 2 cd-uri cu mp3-uri cu povesti. Daca vreti, pot pune cateva pe mailul comun (toate mi-e ca n-au loc). Asta pentru cand or creste ei si or sa le placa povestile.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

vroiam sa zic..... si dani se impinge cu picioarele si la baita, dar mai ales cand e pe masa de infasat... zici ca mai are un pic si sare, ca atunci cand inoti pe spate. oare nmu ii face rau la coloana? si inca ceva.... cand se incordeaza.... nu se incovoaie ca noi (adica sa aduca picioarele la burtica) ci invers.... se arcuieste de spate.... nu prea stiu cum sa exzplic. daca a priceput careva ce vrau sa zic , sa isi dea cu parerea daca e rau sau nu? sau normal sau nu?
fug sa il iau de la tati care a fost la plimbare!!!!!! va dati seama ce repede a venit de la munca????!!!! bine ca pleaca iar acum e partea a doua!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

dianocica, si la noi aceeasi discutie cu intretinerea. cand a fost mihai sa plateasca ultima oara, i-a facut observatie dom'le, ca de ce n-a declarat copchilu' de cand s-a nascut... iete de-aia, fin'ca avem si apometre, si repartitoare, deci oricum se plateste la fix tot ce se consuma in casa... dar vezi doamne, avem lumina pe scara blocului, si cum pe fi-miu poate il mai apuca doru' de duca in miez de noapte si-si aprinde tacticos lumina, ca nu vede scarile, tre' sa contribuim si la asta... si bineinteles, sa nu uitam maretele pierderi - caldura, apa (si mai ales alea de iq, cele mai frecvente pe scara la noi...) - trebe contribuit si-aicea.... ehhhh, romania, fabulospirit, ca sa zic asa........
cum era cu emigrarea..??????? :)

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic

Mergi la inceput