Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 25
marchplayer spune:
Doamne chiar ca ma ingrijoreza Mirela!! N-a scris nimic azi!! Oare o fi bine Dani???
Silvi, Cata, Bianca, sper sa va scada temperatura puilor si sa se faca bine repejor.
Cred ca Monica, soacra de Mario s-a suparat ca Diana trebuie sa-i mestece toata ziua lui Mario asa ca s-a luat de ginere. Dar a sarit cuscra repede sa-si apere odorul si a scanteiat putin prin zona
.
Dar amandoua sunt fete bune asa ca Moni lasa prostiile la o parte si mai zine ce face titireaza!!!
maraki sa stii ca aveam eu ceva setat aiurea la camera foto, am reparat problema.
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Pe mine inca nu ma ingrijoreaza Mirela ca ea nu intra totdeuna dimineata. Sper sa fie ok si sa intre deseara sa ne spuna ca totul e ok si Dani nu are nimic.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
acina spune:
Danielaaa am vazut-o pe Ioana alergand prin fata oglinzii in pielea goala.Fata e mortalaaaa.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Biancas spune:
Am reusit sa atasez primul film...Aici
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Noi am stat afara vreo 2 ore in parc , cu copii.
A mancat vreo 300 gr, ficatel cu paste, legume si smantana blenduit.
march lasa nu mai incepe cu sucurile din comert ca iar se isca o cearta pe aici. Nici eu nu-i dau suc din comert, doar vineri la restaurant mi-a baut tot santalul. Tocmai, cred, ca nu-i dau si cand i-a simtit gustul....
Silvi bine ca nu are nimic Alain si ca sunt reactiile de la ROR. Dar asa febra mare sa faca?sper sa treaca repede.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
alin@ spune:
Eu rad de fac pe mine. Am niste vecini deasupra care sunt tineri, s-au mutat de curand si nu pot sa va zic ce se aude seara de la ei, scartaie patul de nu s epoate. E amuzant, dar mult mai amuzant ca am urcat pe scari pana la socrella si ghiciti cum ii cheama: Fam. Ciocan

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
loren@ spune:
suntem bine..inca la mama...cica un usor rosu in git...temp. 38 si continuam cu antitermicele sa vedem ce si cum...nu sunt sigura ca e totusi raceala...sa vedem maine cum stam cu temp.....Pupici..Bia e vioaie, danseaza
Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
Alina...
Familia 
Am pus si al doilea film..tot acolo.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
cosmi1975 spune:
salutare fetelor si sa aveti o saptamna super
noi suntem bine , stefan e bine nu mai e racit dar ...i a iesit un dinte ; de mers NU e un puturos, de ppat a papat dim 1 banama si un mar la pranz supa multa de galuste iar acu 10 minute 3 danonino cu branzica su piure de fructe e prima data cand ii dau si de fapt l ma luat ptr bianca care nici ea nu papasem dar...surpriza se pare ca i a palcut bebeului
nu stiu daca s bune sau nu dar am incercat
cat despre blenduit sau neblenduit ce as zic stefan papa neblenduit dar le faramitez cu furculita ...eu raman la principiul ....conteaza si felul copilului si va zic din experienta...daca bianca ar fii fost ca stefan de bun si mancacios faceam alt copil repede asa pana am uitat a durat ....eu le inteleg pe fetele care se patimesc cu bebei mai sensibili , sclifositi , dependenti de mame asa ca 
rabdare fetelor dar as nu lasati as treaca mult timp pana faceti
alt 
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
irinadum spune:
Daniela si eu zic la fel cu sucurile astea...si pe mine m-a mancat si i-am dat o perioada tedy si a coincis cu...lipsa poftei demancare...asa ca au revoir...si facem noi cu manutzele astea doua( nu ca ar fi tare fresh legumele sau fructele din comert sau crecute de bunica fara ingrasaminte) si ne-a revenit pofta.Iar cuscra cred ca s-a molipsit de prin secta si se asteapta rugata...sau o fi prin conferinte il liciteaza pe fiimiu

...lasa ca stie ea de gluma si revine cu jurnalul.
Chiar asa ANA ddc citesti suna si tu la Mirela si vezi care etreaba. Ana de Spania biensure.