Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
N-am apucat sa citesc ce ati mai scris, am intrat sa va zic ca a funtionat foarte bine instinctul meu...are otita, deci avem in program Zinnat de aceasta data, iar la intrebarea mea fireasca: de ce asa de repede otita?, medicul mi-a ridicat din umeri...poate de la raceala, cica..,ca are si rosu in gat.
Va las, am multa treaba, fetitza pare ca nu are nimik, e super vesela si vioaie si papa bine.
Eu nu pot sa mananc nimik si imi vine sa non-stop, pe scaun la ORL-ist era sa lesin cand mi-a zis, m-am facut ca peretele de s-a speriat ala.
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ingrid, sanatate Dianei si tot e bine ca nu are dureri.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Frumusel foc Dani, la fel de neascultator ca multi alti copii, face ce vrea in fons si la urma urmelor.
Ingrid imi pare rau ca iara bagati antibiotic. Pupicei Dianei si sa se faca bine repejor.

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Acum l-am vazut si eu pe Dani, f dragalas

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alina super haios .
Ingrid ce rau imi pare ca a facut iar otita. frumoasa blondina si sper sa-i treaca cat mai repede.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra

Mergi la inceput

Cosmina, pupici lui Stef!
Gio,

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ingrid bine ca stii ce este si ai sa vezi ca trece . Nu mai fii suparata...ai grija cu curentul acum...mama zicea ca eu eram fan...faceam otita dupa aotita pana la 2ani...cica nu lasam timp intre ele....Sanatate multa.

Mergi la inceput

Mai ce-o fi cu Mirela? Nici pe mess nu raspunde, de obicei era sotul ei. Sper sa fie bine! Doamne ajuta!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Aveti vreuna nr ei de mobil ca o sun eu. Sau ii dau un mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Abia, bag si eu capul pe net si uite ce vad, iar pui bolnaviori! pe ei sa treaca repede si fara probleme.
Trebuie sa ma uit in urma sa ma documentez ce se mai intampla in zona, ca-s cam pe langa subiecte. DAr sper ca ma motivati si pe mine, ca am treaba multa cu . SI cu kineto, nu mai spun. Singurul lucru care ma consolaza e ca sunt eu soferul si o calareste Ana pe mama. De ce mai mergem? Tibii curbate si "tal vag", adica Ana calca foarte in interior si stramb. O sa treaca daca ne facem noi mari.
Maine merg si eu la doctor sa vedem daca bb2 e ok (eu sper sa fie). Si ma plang de dureri de burta, ameteli si muulta greata. DE mirare daca nu e fetita si de data asta. "Mananca" fix ca Ana: branza sarata cu paine si iaurt. Atat.
fetele si bebicii si fug sa mananc ceva, ca altfel raman ratele nehranite.

Bee 8+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput