Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 27
monica70 spune:
Degeaba - sun intruna de un sfert de ora si e ocupat.
Nu cred ca e mobilul,cred ca nr.de fix.Mi l-a dat acum vreo 2 saptamani.il pun in ct.comun imediat.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
irinadum spune:
Pai da nr. sa ii trimitem un mesaj ca pe ala sigur il primeste...si poate dc vede ca suntem ingrijorate da un semn.
cosmi1975 spune:
fetelor la farmacia de langa mine aveau azi produse rimmel cu 3 lei bucata...am ramas masca ....mi am luat o groza ...e adevarat ca expira in decembrie 2007 dar doar n o sa le tin o viata
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
Giova spune:
irino daca e nr. de fix cum sa trimiti sms?
Sa speram ca e ok Dani.
Bee mai ai putin si scapi si de greturi. Poate mai vine o Anuca mica.
Cosmi super afacere. acum tre sa le consumi pana la sf. anului. Eu am rimel si de 2 ani, ce sa mai zic de farduri...de vreo 4 ani.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
Biancas spune:
Ingrid...nasol ca Diana are otita...demult da ea cu capul? Dani demult da cu capul si doar cateodata nu e regula la el.
Dani a avut 39.3 in fund la ora 19. A venit prietena soacrei mele care e medic si s-a uitat in gatul lui si a zis ca e cam urat. Mi-a zis sa ii dau antibiotic (Ospen) si novocalmin deseara si Fenobarbital la noapte.
Ospen nu i-am dat sa vad maine cum se prezinta, oricum dupa masa mergem la medicul nostru.
Multumesc celor ce si-a facut timp sa ne admire.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Biancas spune:
Pe Etno e formnatia care canta Jaja-Jaja
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
cosmi1975 spune:
GIOVA
de consumat nu le oi consuma dar oricum am facut afacere ...nu le luam daca nu mergeam la munca ca nu prea ma machiez acasa
daca stau
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
marchplayer spune:
Bianca si o sa-i dai fenobarbital??? Si mie mai mi-a zis sa-i dau ca sa doarma linistita cica sau ca sa previn convulsiile febrile dar mie mi-a fost frica.
Eu tocmai ca nu sunt o mare consumatoare de cosmeticale dar daca tot tin atat de mult prefer sa fie de calitate. Imi ajunge si cate 2 ani un ruj sau un rimmel. Consum ceva mai multa crema dar si aia vreau sa fie buna nu "orisice"
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Cosmi, ai si o fetita tare frumoasa. Si mamica arata foarte bine, recunosc, eu nu te vazusem pana acum! Sunteti o familie frumoasa, poze cu tati n-am vazut![]()
daniela
18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete