Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA m-am suparat si inca rau de tot,pentru ca mereu cand e liniste si pace,apare cineva si o strica.Nu inteleg de ce cum zice careva ceva,se interpreteaza tot aiurea,ca pe un atac personal. Nu inteleg de e rau in faptul ca ma distreaza ca unii spriidusi isi fac greata la bucatzele de mancare,asa cum poate altele se distreazaca fiica-mea e mare kk-cioasa sau se crizeaza un-doi cand nu i se face pe plac ,sau mai stiu eu ce tampenii face - si mi se pare normal.Eu inteleg forumul asta ca pe un loc unde putem discuta civilizat despre orice,chiar in contradictoriu si fara impunsaturi continui si fara suparari. Mie mi-a fost si imi este foarte de folos sa am cu cine sa imi compara fetitza si sa am de unde invata o multime de lucruri.
Pe mine personal nu ma deranjeaza nici sa vorbiti de muci nici de frecventza nici de orice.Ma derajeaza ca daca povestesc ceva de Diana ca face altfel (se presupune ca mai bine ) - se interpreteaza ca am zis ca ceilalti sunt prosti. De aia ma simt extrem de jicnita.
Astea fiind zise,am incheiat discutia pe tema asta.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by alin@

Ali, vezi tu cum scapi de musafiri! Eu mi-am facut reputatie in familie ca nu prea sunt dornica de vizite, cel putin nu des si fara sa invit eu. Eu asa consider ca e cand ai copil mic, nu trebuie sa-ti vina toata lumea pe cap. Pupici mofturoasei!
Ingrid, linisteste-te, si Ayan mai da cu capul, ba cateodata sta in 4 labe si da cu capul de mocheta, dar am inteles ca nu e nimic aiurea, multi fac asa. Trebuie doar sa nu o lasi, sa o opresti.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Alina asa sant si eu Stie tot neamul de aici ca foooarte rar se vine la mine acasa Asta pt. ca m-am saturat cat am stat 3 luni la socrosenie, veneau in fiecare sambata toti si stateam sa pun si sa strang mese dupa ei Faza e ca sant muuuulti si mai erau si copii mici care aduceau casa cu fundul in sus

Ingrid daca mai face Diana asa, distrage-i atentia si nu pune accent pe faza asta Angelo cand era mic, o buna perioada de timp isi dadea cu pumnul in cap A disparut de la sine obiceiul.

Mirela ce face Dani??? Cum a dormit?Are cucui ceva? Poate nu a cazut chiar in cap, spui ca l-ai vazut cand era deja jos...
Silvi voi cum santeti?
Angelo s-a trezit din 30 in 30 de min. si plangea de durere, cred ca l-a durut burta sau din cauza dintilor pt. ca refuza si apa sa bea. Acum este bine, dimineata i-am dat nurofen si a mancat normal.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Moni la mine faza cu greata nu a fost niciodata motiv de distractie, pentru ca, de obicei, de cite ori si-a facut Bia greata, s-a finalizat cu dat afara..eu am avut mereu probleme la ea, cind era mica cu refluxul ala nenorocit, daca iti aduci aminte, cind imi voma mese intregi de lapte de am ajuns si la spital la control, si cum nu am mai intrat mult timp, in toata perioada asta am avut probleme cu ea cu mesele de prinz, pe care, au fost perioade, cind mi le voma si la 2 zile..inclusiv prin Austria cind am fost! Cred ca nicio mamica de la lunile noastre nu a avut copilas mai vomitator ca mine...Si acum mi se pare incredibil ca a trecut 1 luna jumate si nu mai imi varsa..dar si eu m-am pliat dupa felul ei de a fi, ca nu se mai putea!

Bia nazdravana
poze noi
www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi ce chestie cu varicela dupa Priorix! Poate din cauza asta a facut Angelo si Varilrix in aceeasi zi cu Priorix-ul, e impotriva varicelei.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Mai, pe mine sincer m-a deranjat remarca Biancai cu "pupati in fund", dar nu la modul "hai sa ne certam", la modul ca eu chiara sa vreau s aimi cresc copilul, e parerea mea, si nu mi-o schimba nimeni. Cum spuneam, vreau un copil fericit, liber, sa aleaga el ce ii place sa faca, nu sa ii sugerez eu. Beyyyyyyyy, nu suntem roboti, nici macar nu putem incerca sa fim la fel. Fiecare e cum e, isi creste copilul cum vrea, toate il vedem pe al nostru cel mai cel, chiar daca nu recunoastem, Copiii se dezvolta f diferit si cum zicea parca Alina Mattei in mijlocul scandalului nu 2, "copilul care acum este geniu poate sa fie repetentul clasei", sau asa ceva. Asa ca hai sa nu ne mai certam pe tema asta sau pe altele, ca nu are rost. sa fim fericite ca suntem sanatosi si avem copii reusiti.

Poze cu noi

www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Moni ai dreptate hai sa incheiem subiectul pentru ca oricat am vorbi probabil nu am putea sa ajungem la un comun acord si asta pentru ca apare cineva ca mine care nu e de acord cu ce se spune si atunci incep crizele de personalitate, hai ca plec, da hai ca rugati-ma sa raman, dar hai la spital , dar hai la bal...adica vechea poveste.
Pe mine ma enerveaza rau generalizarile astea pentru ca nu mi se pare corect sa fie bagati toti in aceeasi oala.Si pentru ca poate eu sunt altfel si nu mi-as permite sa zic ca ma amuz de restul copiilor ca nu cer in patut sa doarma cum cere fiimiu sau sa ma amuz ca nu spun mami sau sa ma amuz ca nu papa tot sau chestii de astea...mie una mi-ar fi jena sa zic asa pt ca sigur as jigni pe cineva. La asta m-am referit. Iar Bianca nu stiu de ce a sarit pt ca eu iti raspunsesm tie iar ei in legatura cu pampersii. Dar nu ar fi prima oara...in fine.
Acu ar trebui sa fac si eu ca restul sa imi cer scuze ca am indraznit sa spun altceva sau sa imi schimb parerea...nu.
Asta este...un motiv in plus sa tac si sa raspund cu ce mai faceti sper sa fiti bine si sa nu deranjez sefia sectei cu vreun raspuns contrafictoriu ca iar ne stie tot dc-ul.
Asa ca pace...si promit ca dc nu mai sunt de acord cu una din voi ma abtin ...ca sa fie toata lumea fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

A si pt fetele care au copii cu vreun canin iesit poate cineva sa imi zica cum arata ca fiimiu are doua colturi iesite adic aunul pe fiecar eparte si parca nu e la fel ca la dinte...e normal ...poate cineva sa imi explice please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by irinadum
Asta este...un motiv in plus sa tac si sa raspund cu ce mai faceti sper sa fiti bine si sa nu deranjez sefia sectei cu vreun raspuns contrafictoriu ca iar ne stie tot dc-ul.
Asa ca pace...si promit ca dc nu mai sunt de acord cu una din voi ma abtin ...ca sa fie toata lumea fericita.
Irina si gogosarul Mario( 18.12.2005)

Eu una nu ma simt deloc fericita,la asemenea remarci,dimpotriva
Dar ai si tu dreptate.Am scris prea des si prea mult.Promit ca n-o mai fac.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Alina...chestia cu "pupati in fund" m-am referit la a da o educatie copilului, a nu il lasa chiar de capul lui. Adica daca tu spui NU sa fie nu. Sper ca m-ai inteles ce am vrut sa spun cu asta. Poate o sa avem ocazia sa vb peste ani depsre toane si fitze de copil si chiar de adolescent.
Irina..nu stiam ca exista o "sefiei a sectei" Exista?
Cred si consider ca fiecare mama isi creste copilul cum vrea si nu trebuie sa sariti nici una la scandal daca cineva nu face ca voi. Suntem aici sa discutam, chiar si in contradictoriu ca doar oameni suntem.
Dani era sa imi adoarma pe canapea, i-am dat supa de legume si cartofi cu ou nu a mai vrut sa manance. L-am pus la culcare si a adormit instantaneu. Are febra 38.9 in fund. I-am dat 3.5 nurofen, l-am dat cu calgen si i-am pus cartof in talpa. Sa vedem cand se trezeste cum e...doctoritza mea e azi pana la 14...sper sa nu aibe ceva in gat ca mi se parea ca inghite greu.
I-am pus paracetamol in fund dar nu dupa mult timp a facut kk deci nu stiu cat s-a absorbit din el. Deseara am sa ii pun novocalmin daca mai are asha febra mare.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bianca, sanatate lui Dani. Ce-o avea?

Poze cu noi

Mergi la inceput