Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Moni se pare ca ai inteles doar ce ai vrut. Chiar tu care tineai la gluma. Acum trebuyie sa ma rog sa vii inapoi , sa nu pleci sau cum? Hai mai ce naiba ca nu suntem copii.
Binca tu ai zis "Cred si consider ca fiecare mama isi creste copilul cum vrea si nu trebuie sa sariti nici una la scandal daca cineva nu face ca voi" ...pai ai uitat ce ziceai mai devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina...ti-ai suparat custra
Mai eu nu am nimic cu nimeni, dar de cand cu scandalul "Nicoleta Luciu" am simtit ca e cam tensionata atmosfera pe aici.
Sincer acuma.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Bianca este prea mare temperatura pentru a fi de la dinti si oricum nu a fost un puseu ca tot are febra inca de aseara. Ar fi mai bine sa-l vada un doctor.
Nu va mai certati!!! Sau certati-va dar constructiv!!!!

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Nu am uitat ce am spus Irina...cred ca deaia suntem aici sa discutam nu? Consider ca un copil se poate educa exact cum vrei tu, exact cum vrea o mama. Dar daca mama nu vrea...asta e partea a doua.
March...daca nu dorme prea mult am sa dau o fuga cu el pana la medic ca e pana la ora 14. El a mai facut 39.6 de dinti. Si atunci am emrs la cabinet si nu avea absolut nimic, doar ca era foarte umflata gingia. Si acum simt ca e umflata dar ciudat ca nu are decat 7 dinti si e umflata gingia in zona maselelor. Ar mai trebui sa iasa dintele nr 8...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bianca si eu zic ca ar fi bine sa il vada un dr. sau macar sun-o pe dr. ta sa vezi ce zice.
38.9 e cam maricica temperatura.
Sanatate si pupici.
PS l-am vazut in poza "fara gel" ....ce fotoliu ce imparat are....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Toanca...multumim

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bianca, si eu zic sa il duci la dr, si Ayan mi-a facut febra mare, tot 39, si la spital mi-a zis ca nu are cum sa fie de la dinti. A fost o raceala care a trecut doar cu antitermice, picaturi de nas si stat in casa. Sanatate!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput

Alina...stiu ca ma crezi nebuna dar sa iti spun cum a fost.Avea vreo 10 luni atunci.
N-eam trezit de dimineata pe la 7.30 si el ardea. i-am dat laptele si cand i-am luat febra 39.6. I-am dat eferalgan si dupa 30 min i-am luat febra si avea 39.4. I-am pus sosete ude cu otet si mi-am sunat medicul. A spus sa mai stau pana la 9 si sa ii pun un paracetamol in fund si daca nu scade intr-o ora sa mergem la ea. La 9.30 cand am vazut ca nu a scazut decat foarte putin ne-am dus la cabinet. L-a controlat in gat, la plamani..la urechi..absolut nimic. Cand s-a uitat in gura a vazut incisivul lateral de jos ca sta sa puste si l-a apasat ea cu mana pana i-a dat sangele. Ne-a trimis la ORL sa vada daca nu are ceva in nas, urechi etc. Am fost la ORL si nu avea nimic.
Am ajuns acasa cu febra de 36.8.
Dupa faza asta nu mi-a mai facut febra nici seara nici a doua zi.
Deci...doctoritza i-a apasat dintele cu mana sa iasa odata.

Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Poate ma dumireste si pe mine cineva, daca va uitati la mine in drop o sa vedeti ca pozele sunt lunguiete, nu stiu ce naiba am facut de ies asa si nu-mi plac deloc! Oare ce am setat gresit? Are cineva idee??

daniela18w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Bianca, nu te baza pe asta, parerea mea. Acum poate e altceva.

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)

Poze cu noi

www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

Mergi la inceput