Oana Zavoranu "cantand"
Raspunsuri - Pagina 3
Cristina_C spune:
Pai is casatoriti, Corina! Chiar impotriva vointei familiei lui Pepe.
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
lgireada spune:
E ciudata relatia aia oricum, impotriva tuturor. Nici fam ei nu era de acord, deci in final cine e de acord? cred ca nici macar ei ...
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
Anderra spune:
Fragmentul e luat dintr'o telenovela in acre ea juca rolul unei cantarete pline de fitze dar fara talent, andreea damaschin, in scena respectiva ea trebuie sa "cante" si toate ragetele alea faceau parte din film/regie, a fost o falsare intentionata.
Asta nu e o scuza ,oricum , adika nu va inkipuiti ca in realitate e un talent nativ :D sau poseda vreo voce extraordinara..
..asta ca sa stabilim "adevarul istoric "
Cristina_C spune:
E vorba de "Numai iubirea?" Impresia mea e ca acolo nu joaca nici un rol, "se joaca" pe ea insasi.
Adica in realitate poate sa cante mai frumos? Bine-ar fi!
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
crista-s spune:
Eu am inteles azi dimineata pe tvr international la tonomatul dp2 ( nu stiu dc e emisiune veche in reluare sau chiar in direct) dar spunea ca vrea sa cinte... si vrea sa cinte singura nu cu Pepe ca sa nu zica lumea ca o sustine el .. asa pe propriile ei forte/talente ... In rest parca mi-a trecut ceva cu politica pe la ureche ( e PRM-ista de frunte ??)
Nu am stat sa o ascult ca eram cu gura cascata la cit de mult se aseamana cu "fosta lui Pepe", Dana Gheorghe ( evident cind avea virsta asteia )... de ea stiti ceva ?
dicirstea spune:
Deci nu intrebam degeaba. Chiar ma gandeam ca daca era asa nu o lasa pepe sa iasa pe strada.
teo1970 spune:
Cris,
Oana este consiliera de imagine a lui Vadim
am vazut-o acum vreo citeva zile la High Life pe B1 Tv (parca) si spunea ca pt ea PRM este doar Vadim, ca ea nu prea stie cine mai e membru' pe-acolo prin partid (mai exact, era vorba de Lia Olguta Vasilescu - zicea ca ea habar n-are cine-i asta si ce vrea ea pe-acolo); ca sunt multi care se oftica ccc ca ea sta tot timpul de-a dreapta lui Vadim, ca are acces la el oricind, nu ca ei care au frecat scaunele in partid ani de zile si acum tre' sa se inscrie pe lista de audiente ... in fine, era destul de penibila si cred ca multi membri din PRM ar stringe-o de git si pe buna dreptate ... era de-o aroganta jignitoare
Dana Gheorghe nu e "nevasta" aia de fotbalist care a aparut in prima editie a emisiunii de pe Antena 1 ?
e cuplata cu fotbalistul Bogdan Mara, care joaca acum pe la UTA Arad (si ea sta cu el acolo intr-o vila inchiriata si-i gateste ciorbite - de care el e mare amator - in tinute cit mai sexi )