Oana Zavoranu "cantand"
Raspunsuri - Pagina 2
dicirstea spune:
Unde pot asculta tot cantecul??Nu sunt si imagini? Mie tot parca nu imi vine sa cred ca poate fi adevarat!!! Nimeni nu poate fi atat de ridicol!
NinaR spune:
Saraca....si e tanara. Penibila si se intrece cu gluma. Asta inseamna sa nu ai simtul ridicolului
Nina
moniboni spune:
Pot sa zic ce-mi trece prin cap?
Nu e voie? hmmmm...
Atunci o sa fiu "dragutza":
atat pot sa zic: e totala!!!! si-l merita pe cvt si viceversa.
mamica de rockerash
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by dicirstea
Unde pot asculta tot cantecul??Nu sunt si imagini? Mie tot parca nu imi vine sa cred ca poate fi adevarat!!! Nimeni nu poate fi atat de ridicol!
Chiar vrei sa asculti tot cantecul? Dar cu ce-ai gresit?
Fragmentul ala pare a fi de la un concert. Mai mult n-am gasit pe internet. Scria cineva la comentariile de pe youtube: "Opriti-o!!"
Cristina
BEST OF ROBERT
Cresc...
AYUMI spune:
Si eu am ascultat prima ei piesa;e clar ca nu are nimic de spus in muzica.Cred ca ar trebui sa se limiteze la politica si actorie.(bine,asta nu inseamna ca acolo ar avea ceva de spus!)
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Bombonicaaaa spune:
Deci are o voce groaznica e adevarat , dar acea inregistrare nu este la nici un concert sau ceva de genul asta slava Domnului era prezenta la o emisiune la Pro tv ,"Un barbat adevarat" ... cred ca se numeste si se maimutzarea si dansa pe melodia respectiva .
Dar din cate stiu madam Buzuka chiar pregateste un album sau asa se zvonea ...
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
corinadana spune:
Da' ce plamani are Parca i nebuna ca si eu am tresarit cand a inceput sa "cante".
Da' tot cu latino lavaru' este???
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca