** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Raportez si eu cu z1:(
Mihaela Amalia, imi pare rau de toate problemele prin care ai trecut. Data trecuta am scris cred o data cu tie, si abia acum am citit ce ti s-a intamplat. Sanatate multa si capul sus. Si eu ma bucur mult ca am macar nazdravanul asta mic. Tare imi e ca nu o sa mai vina un bb la noi:( Si data trecuta am “muncit” oleaca. Eu o sa incerc sa nu mai imi bat capul.
Asi, te rog mult, mult mult, zi-mi si mie ce recomandari ai. Ca si eu nu am asa multe kg in plus, da am o mandrete de celulita, mai ales pe picioare care ma scoate din minti. De altfel as fi multumita de mine:). Da cand vad tremuraturile ma apuca nervii.
Macar sa fiu mamica de un bb frumoasa si supla:)
irinel cand mai ai timp suntem aici
Numai bine tuturor, si mult spor fetelor harnicute si ambitioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

quote:
Originally posted by asi

Sunt super fericita ca azi am avut ultima intrevedere cu asistenta sociala.Cazul este inchis definitiv

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

BRAVOOOO! Ma bucur din suflet, bine ca ati terminat!!! Si tie iti doresc spor la dieta si sa ne povestesti cum merge electrolipoliza.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Daiopri, imi pare rau de Z1, dar sti vorba, trebuie sa mergi cu optimism inainte. Si eu vreau sa mai slabesc vreo 3 kg si de asta m-am apucat de pilates, dar rezultatele or sa apara mai greu si sper doar sa nu ma las de ele.

Asi, felicitari pentru inchiderea cazului, cred ca te simti mult mai linistita acum. Si mult succes cu dieta, nu o sa fie usor de loc, dar cu vointa totul se face. De asemenea, multa sanatate lui Razvan. Asa il cheama si pe fiul meu.

Mihaela Amalia, tie iti doresc multa putere ca sa treci peste ce ti s-a intamplat acum si stiu ca fetita te ajuta mai mult ca oricine sa poti trece peste si sa redevi optimista pentru un fratior sau o surioara .

Baby, Cornelia,

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mihaela Amalia, sa te aline Dumnezeu, e greu dar nu imposibil sa ramai graviduta. Vei reusi cu siguranta sa mai ai un pui scump. Imi pare teribil de rau ca ai trecut prin asa ceva.

Daiopri cum sa nu mai ramai graviduta? NU se intampla chiar din primele luni, da o sa vezi ca vine. Mi-a venit un email pe care ti-l trimisesem inapoi. De ce oare? Multumesc mult de mesaje oricum si sanatate multa.

Clauclau pupici si sa vina bebe

Mariana si Eliana, cu mare intarziere dar din tot sufletul va doresc sanatate multa si tot binele din lume la bebelusii vostri scumpi. Eliana, imi pare mie ca bebelusii tai n-au vrut sa stea chiar pana in saptamana 38 dar au fost cumintei foc in rest.

Roandre, se zice ca e bine sa dai atentie in primul rand copilului mare, cel mic nu va simti lipsa, caci nu e obisnuit cu ea. Noi asa am procedat si, chiar daca Danut era gelos pe Maria, ii era draga si nu a incercat sa o loveasca niciodata desi tare mi-era teama ca el e cam nabadaios de felul lui. DA eu si cand ma ocupam de Maria ii vorbeam tot de el si i-l dadeam exemplu si ii spuneam ce grozav e el (asta cand era el de fata, evident). Oricum, si-a manifestat de multe ori gelozia vrand in brate cand era ea in brate sau in alte feluri, iar primele zile dupa ce am venit cu ea acasa a fost foarte iritat, aproape violent (nu cu ea, in general, nu ne mai intelegeam cu el). Aveti grija si cand vin musafiri si aduc cadou doar pentru cel mic sau il rasfata si pe ea n-o mai baga in seama. Pupici, sa ne mai povestesti.

Sim mamico draga, pupici multi!

Ioana, ma gandesc mereu la tine! Pupic!

Mihaser multumesc pentru gandurile frumoase, nu mai stiu daca am zis deja!

Asi, si eu tot cam in plus pe aici din pacate...

Cornelia pupici la piticii scumpi!

Va pup pe toate, iertati-ma da trebuie sa ma duc la nani ca sunt mereu in urma cu somnul.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Vin cu o veste buna, a nascut Alexa ieri, nasterea pefecta.
Ana Delia, bine ai venit!

Va urmaresc din umbra de cand s-a deschis subiectul, sper sa trec si eu anul acesta la treaba pentru bb2.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

paxela, FELICITARI MAMICO, SA VA TRAIASCA FETITA!! ANA DELIA, BINE AI VENIT PE LUME!!!

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Ana Delia bine ai venit pe lume!

Clau multumesc .Sa ne traiasca Razvanii nazdravanii.

Daoipri mi-a recomandat o dieta usoara , electrolipoliza si impachetari cu alge .Ultimele doua au efect bun impotriva celulitei.Regimul consta in respectarea celor 3 mese, ultima masa sa fie la 19-19.30 si compusa din fructe sau salata cu putin branza telemea sau iaurt.Dimineata eu nu mananc dar mi-a zis sa mananc un fruct sau un iaurt usor , la amiaza carne (fiarta, la gratar sau la cuptor) + legume(nu cartof sau orez) sau supa de carne cu legume iar in loc de smantana iaurt slab.Am voie odata pe saptamana paste fainoase dar fara carne eventual cu peste.Orezul doar cu legume il pot consuma.In mod special am doua zile pe saptamana in care mananc doar legume si fructe sub orice forma si de oricare.Regimul dureaza 6 saptamani dupa care vedem cum il ajustam in functie de rezultate.
Daca te mai pot ajuta cu ceva spune-mi.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iata-ma-s dupa ceva zile de doftoricit (IAR!) la Ruxandra. Este incredibil, cum apare o viroza a ei este...frate, nimic nu iarta! De data asta am facut tot ce este omeneste posibil sa o tinem la distanta de bebe, dar tare-i mai greu. Oricum, este cam pe trecute si am hotarat sa o tin acasa macar pana la sfarsitul lui martie. Usor de zis, greu de facut, dar 'om vedea cat ma va tine rabdarea.

Clau saru'mana de intrebare, sunt in general bine, dar ma lupt (dupa cum spuneam) cu virozele de sezon, pe care Ruxi le aduce acasa cu toata colectia de primavara. Pupici multi si de la noi

Baby saru'mana mult!

Mami Irinel si noi te pupam cu drag si tinem pumnisorii pentru un pui mic cat mai curand.

Asi nici n-as putea sa-mi imaginez locul asta fara tine. Sa nu cumva sa ne ocolesti!

mihaela amalia tare imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Sa te intareasca Dumnezeu si sa-ti ajute sa mergi mai departe!

Va pup si va doresc o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc mult de tot
Am ajuns acasa azi, pe la 3... si acum astept sa se trezeasca teroristii, sa le dau sa pape...
Mananca lapte de la mine, dar din biberon... Sunt mici si pitici asa ca nu-i mai obosesc la san si in plus nu stiu cat timp voi avea pentru amandoi. Decoamdata stau bine... am pentru 4 ca ei...
Eu ma simt foarte bine... mi-au trecut toate cele cat am stat in spital. Nu mai zici ca as fi avu vreodata burta sau ca am vreo taietura...
Elena a reactionat foarte bine pana acum... e foarte incantata de bb-ei ... i-a pupat... i-a mangaiat... a topait pe langa ei, de mi-a stat inima in gat...
Cam asta ar fi pe scurt. Evident ca n-am citit din urma... dar zilele astea o sa am timp intre doua alaptari.

Eliana cu www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004) si Mihai & Andrei (3 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Elyanne pt. venirea ta acasa, sa iti fie minunile sanatoase, toate trei..
Sim te imbratisez cu drag si la copiilasi, sa fi tare si sa treci peste raceala lui Ruxi cu brio.
Clau .
toate mamicile.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput