** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Gina sunt deosebite randurile pe care ni le-ai scris

Marimar eu am o cunostinte care au ramas insarcinate foarte usor dupa 35 de ani...una dintre ele a nascut natural. Nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. Ati incercat sa faceti bebe?

Paxela sarcina usoara si multa sanatate!

Clau tu cum stai? Gata bebe?

Baby_r sigur luna asta ramanem! OK?

Marcella ce-i cu petele alea? Te-ai lamurit?

Va pup! De saptamana asta ne apucam si noi de munca

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Buna dimineata !

Mihaser, spor la prestat si sa fie cu noroc, sa se prinda bebe mic in burtik.
M-ai intrebat cum stau cu bebele, dar e prea devreme de stiut, sunt Z 18 si nici nu stiu exact cand a fost ovulatia, temperaturile mele au fost destul de ciudate. Banuiesc eu ca pe undeva prin Z 11,dar nu am nici-o siguranta, teste de ovulatie nu am mai facut ca era prea stresant. Am ramas doar cu temperatura ca a devenit un fel de rutina. Azi dimineata 36.7, la mine e foarte buna ca fiind dupa ovulatie caci pana-n ovu am 36.2 - 36.3. Deocamdata atat...aaaa si sanii au inceput deja sa fie durerosi dar asa se intampla mereu la mine inainte cu o saptamana de ciclu, deci nu trebuie sa iau asta in seama!

Baby, ma bucur ca esti asa de optimista , pe un teren asa bun sigur va veni in curand bebe. Poate o sa vina cu iepurasul!

Irinel , bine ca ai aparut putin, acum stim macar ca esti bine. Sper ca sotul tau sa se razgandeasca si sa vrea un bebe mic si de asemenea sa ramai repede graviduta. Mult succes!

Marimar, eu cred ca si acum poti sa ramai repede insarcinata din moment ce nu ai avut deloc probleme la conceptiile anterioare.

Marcela, cum este? Au fost doar cateva pete? Da-ne de stire sa te felicitam in caz ca esti gravi.

Paxela, nastere usoara si te asteptam sa ne povestesti in amanunt!

Daiopri, tu cum stai ca nu mai aveai mult pana sa afli daca este cu ochisori ceea ce iti doresc din suflet! Cred ca esti deja prin Z 25 sau 26, nu?

Cornelia Laura, este super! 5 kg...excelent. Mult succes in continuare!

Sim , tu ce mai faci? De ce nu mai apari pe aici? De fapt, cred ca esti foarte ocupata cu Ruxi si cu puiutul mic, dar tot as vrea sa mai scri cateva randuri. Sti ca eu am citit din urma mai tot dar nu am mai gasit pe nicaieri poze cu tine si cu Ruxi. Toate linkurile erau goale si tare as vrea sa va vad, acum pe toti 3.

Ioana, esti gata cu amenajarea? Cred ca deja ai satisfactii mari. Acum o sa vina si bebe repede intr-o casa noua, frumos aranjata!

In alta ordine de idei va doresc la toate o duminica cat se poate de frumoasa!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Mihaser, Irinel, Marimar, Marcella, Paxela, Daiopr, Cornelia Laura, Sim ,Ioana, Clau va pe toate chiar daca am sarit fara sa vreau unele nume.....
Miha sper sa fie luna asta si la noi....
Sim sa iti traiasca amandoi.
Paxela nastere usoara !!!!
Clau ca te gandesti la mine!!!!!!
Marcella, cum te mai simti e cumva?
Irinel ......cam rar pe aici sper sa te simti bine.......
Marimar spor la si succes la al treilea.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Gina pleaseeeeeeeee scoate-ma de pe lista cu ca de fiecare data cand intru si ma vad acolo ma ...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

MIHAELA nu mai ca mi se rupe sufletelul cand te vad asa de trista.
ai un ingeras de fetita si ai sa vezi ca va veni sigur si nr. doi cand te astepti mai putin.
ma pt. tine sa te linistesti si sa iti de-a putere sa treci peste aceasta incercare si sa devii optimista.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/jpjCp2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Mihaela, am rectificat.Stiu cum iti este caci, si eu am trecut pe acolo de 2-a ori.Iti sunt alaturi cu inima prin tot ceea ce treci si ma rog ca Dumnezeu, sa-ti dea puterea de care ai nevoie sa poti trece mai departe cu bine de aceasta grea incercare a vietii.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Gina pleaseeeeeeeee scoate-ma de pe lista cu ca de fiecare data cand intru si ma vad acolo ma ...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

off imi era si teama sa te intreb!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multumesc fetelor pentru gandurile voastre [

Sper ca va veni si bb 2 cat de curand pentru ca fara o trompa au scazut mult sansele de a ramane .(Pt cele care nu stiti, sambata trecuta am ajuns la urgente cu trompa rupta, care nu a mai putut fi salvata, dupa ce am urmat un tratament tocmai pt a nu ajunge la "cutit"...si asta nu din vina doctorei mele ci a sefei de sectie, care nu a lasat-o din prima sa ma opereze...si asa din cauza ei(marea sefa am ramas fara o "aripioara") O intreaga poveste cu peripetii, care era sa sfarseasca mult mai tragic din cauza unei doctorite tampite...mai ales ca acea doctorita e plecata de la mine din oras si cat a practicat medicina aici toata lumea a fost terorizata de ea.Nimeni nu are de spus un cuvant bun despre ea.Si cu toate astea a asjuns sefa de sectie.
Cat despre doctorita mea nu am de spus decat doar cuvinte de lauda, pentru ca in primul rand este om si dupa aia medic.Ea personal mi-a alinat mult din durere cat timp am stat in spital.Multe si pt o doctorita de nota 20

Intr-adevar mandra mea ma ajuta foarte mult sa trec peste aceasta incercare...

Daca am aberat prea mult imi cer scuze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna tuturor,

Clau asa e cum zici. Azi e z27 dar cred ca se apropie uratii dupa cum simt:(
Mai prost e ca am luat raceala de la baiat si eu si sotul si suntem busiti rau. In plus nu am luat nici o pastila de frica sa nu fie ceva, si parka vad ca imi vine dupa ce incep sa ma simt mai bine, unde ieri numai nu ma dadeam cu capul de pereti de durere. Of,of.
Irinel bine ca ai mai trecut putin si pe la noi, numai ce citeam mesajul de la Lili, si nu reuseam sa inteleg cum 40+ si sotul nu vrea bb :)))
Mai fetelor va doresc mult success si spor la treburi. Eu una sunt bucati cu raceala asta, si nici nu vreau sa ma gandesc ca probabil trebuie sa o iau de la capat. Tare greu se mai fac copiii…..

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare fetelor!
Tot citind pe forum am vazut ca mai avem o mamaica graviduta Tomasa!
De mult nu am mai intrat pe aici pentru ca sunt in plus daca nu mai fac nimic pentru bebe dar imi sunteti tare dragi si nu poat sa nu intru.
Ieri am fost la ORL-ist pentru ca Razvan s-a plans ca il dor urechile.Durerea nu e decat in timpul somnului si cedeaza repede.Doctorul a zis ca nu are otita si nici polipi care sa puna probleme.Intr-adevar la urechea stanga timpanul e putin rosu insa durerea vine de la eruptia molarilor.Ne-a dat tratament ceva picaturi .Azi noapte am avut o noapte linistita in sfarsit.Razvan nu s-a trezit decat odata pentru apa si pisu si in rest a dormit foarte bine pana la 9 dimineata.Aseara dupa ce l-am spalat s-a blocat nu -stiu-ce la centrala si ne-am culcat nespalati.Horror!Azi astept sa vina omul sa vada ce e ca sa ne putem spala si noi.

Ieri am fost la o doctorita nutritionista sa-mi recomande un regim si niste tratamente contra celuluitei.De azi am inceput dieta si de maine incep electrolipoliza.Un aparat de acolo zice ca ar trebui sa am 54 de kg si io am 59.Om vedea la cat ajung dar musai sa arat bine ca vine vara.

Sunt super fericita ca azi am avut ultima intrevedere cu asistenta sociala.Cazul este inchis definitiv

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput