** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, da Doamne ca iepurasul sa-ti aduca darul mult asteptat! Abia astept rezultatul tau pozitiv!

Luminel, poate ar trebui sa extinzi putin perioada de prestat, sa zicem din Z 10 pana in Z 18, asa cred ca ai prinde ovulatia si daca nu sunt alte probleme ai ramane repejor insarcinata, ceea ce iti doresc din suflet.

Juliada, bine ca te-ai programat la doctor, asa o sa sti clar cum stau treburile pe acolo... Daca nu ma insel tu spuneai ca ai menstruatie redusa, exact asa e si la mine. Primele 2 zile am cateva pete maro si urmatoarele 2 zile ciclu, dar nu foarte mult, asa ca de 2 tampoane pe zi. Eu cred ca asta e o problema si de asta m-am programat si eu la doctor, dar la sfarsitul lui aprilie. Multa bafta!

In rest celelalte mamici de ce nu mai ziceti nimic?

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

da calu, asa am,si luna asta m-a tinut cu petele rau de tot,mi-a venit pe 18 si abia ieri s-a terminat cu pete roz,si ultimile 2 zile m-a durut burtica si simteam si pe la ovare durere,cu o secretie rosie amestecata cu ceva transparent,???
Luna trecuta ma tinut doar 4 zile cu pete cu tot
bineinteles ca sangerare este doar o zi, de cateva luni bune,hehe este un semn de menopauza,sper ca nu, offff

Am avut si eu 2 zile sangerare,si s-a scurtat la o zi, dar in ziua aceia curge tot cat curgea in 2,
la naiba,nu ma mai gandesc, ma duc la doctor si gata
numai bine
mai vb
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

scuze, am gresit,
trebuia clau, off
o sa scriu Claudia ca sa nu mai gresesc,
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ioana, eu una tin pumnii ... si sincer cred in reusita!
Hai ca trebuie sa fie bine, ai da atata speranta la toate mamicile de aici! Asa ca si din partea mea: "Doamne ajuta!"
Dupa Paste ne intoarcem si noi din concediu si promit sa intru intai la voi sa citesc de vestea buna!

Numai bine mamicilor si cat mai multe II!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Buna fetelor,

Bun venit noilor aspirante si bineinteles sedere scurta.
Ioana, ce sa zic, bravo si mult mult success. Iti tinem pumnii, si avem nevoie de vesti bune. Delia si tie iti tinem pumnii.
Clau si baby voi cred ca sunteti printre cele mai harnicute:)
Eu sunt cam rau, ca nu reusesc sa scap de raceala. Cred ca am tot plimbat-o intre noi 3 pana am luat-o iar de la capat. Sunt nauca de cap in marea majoritate a timpului, si iar mi-a pierdut rabdarea cu baiatul:(
Mai ales ca nu vreau sa stau prea aproape de el, de frica recontaminarii si el numai in sufletul meu si incepe sa se mataie.
Sper sa mai vina odata si vremurile bune. Nu spun ca a fost si perioada buna in tot timpul asta cand noi eram amandoi busiti cu raceala, da ne-am dat silinta:) D-le copiii astia ai mei tare munciti mai sunt:))) Nu apar asa una doua.
Asi cum mai merge regimul? Ca eu am dat de 3-4 ori din picioare si am obosit….
In rest v-am tot citit, da uit cand ma apuc sa raspund:) Deh, batranetea…
Irinel, zic de varsta mai ales, din cauza faptului ca nu am rabdarea necesara copilului nici acum, dara mai incolo. Mai fetelor eu cand citesc alte subiecte asa ma apuca o remuscare, ca eu nu sunt mama buna, numai la servici, sic and ajung acasa nu reusesc sa ma ocup de baiat. Nu stiu ce sa fac cu el, nu am energia necesara dar nici dorinta parka. Eu ma descurc mai bine cu bebelusi decat copii la varsta asta. M aoboseste teribil stilul de vorbit intr-una si de mii de ori acelasi lucru. Sunt tare suparata pe mine…. Si cand vad atata determinare la voi ma simt si rusinata.
Multi pupici la mamici cuminti

Numai bine tuturor si spor la treburi importante:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Irinusha multumesc mult pentru urari si gandul tau bun!
Daiopri i-ti multumesc si tie pentru tot!

Eu ma simt bine si incerc sa nu ma stresez cu numaratorea, iar de maine incep tratamentul de sustinere. Sper sa fie bine! Va pup pe toate si va multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ioana Doamne ajuta! Abia astept sa ne dai vestea cea buna.

Fetelor eu va urmaresc pe toate si tare as vrea sa aud cat mai multe vesti cu doua liniute. Din pacate de scris chiar n-am cand iar la serviciu abia mai bag nasul pe aici cand si cand sa vad ce mai faceti, de scris nici gand. Va pup pe toate, sa vina bebe cat mai repede.

Daiopri, nu-ti face prea multe griji, toate ne mai pierdem rabdarea uneori da ne iubim copiii. Eu cred ca tu esti prea obosita si cand ajungi acasa sa te bucuri ca esti cu el si sa te joci cu el ti-e somn, mai ai si alte treburi de facut, el e probabil obosit si el ca e seara si e mai agitat... Important e ca te straduiesti si stii ca e bine sa ai rabdare cu el. Si eu patesc toate astea mai ales ca Danut nu doarme la gradi ei e zombi seara. Incerc sa am rabdare si sa avem activitati care sa il atraga si sa uite de oboseala pana pe la 7 cand il culc oricum ca nu se mai poate...

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor! Ce mai faceti???
Irinel multumesc mult iubita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Eu "bucataresc" si in timp ce se face pilaful, mai 'bag cate un ochi pe aici sa vad ce mai faceti.
In ceea ce ne priveste, asteptam sa treaca CM sa ne reapucam de treaba.
In aceasta dimineata, am visat ca ne-am reintalnit cu doctorul.Ma asteapta la el curand!
Sper sa fie cu ochisori luna viitoare si acesta, sa fie motivul.De probleme m-am saturat,nu vreau sa mai aud.Cam atat ca este gata papa!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Fetelor, nu ma primiti si pe mine aici? Va citesc de mult, asa ca intr-un fel eu sunt familiarizata cu voi...

Sunt si eu o aspiranta de bb2, e drept ca deocamdata nu activ pentru ca mai intii vreau sa-mi fac analize si abia apoi sa ne punem pe treaba.
Am fost la dr., fizic totul e ok, trebuie sa ma mai duc la el pe 30 aprilie cu toate analizele, inclusiv unele pe care nu le-am facut niciodata dar pe care mi le-a prescis acum (eu avind un istoric de boala avortiva) si apoi, daca e ok, din vara "deschid sezonul"

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput