** Mamici aspirante din nou ** (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Ce vesti bune Ioana!Bravo!Ma bucur tare mult pentru tine.Esti asa de aproape!
Pune-ti o graviduta la semnatura sa vedem cam cum ti-ar sta!
Ma rog ca totul sa fie bine cu spermograma si in cel mai scurt timp, te asteptam cu testul pozitiv.Iti tin galerie

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna, ma primiti si pe mine in comunitatea voastra?
Sunt si eu o mamica de baiat de 13 ani, aspiranta din nou la un bebe care din pacate se lasa asteptat... dupa cateva luni de incercari...
Am facut un test PAP si o ecografie abdominala care nu au aratat nimic suspect...sotul meu va face miercuri o spermograma sa vedem daca nu cumva el e cauza infertilitatii.Nu mi-am facut nici un test de ovulatie pana acum iar sa-mi masor TB timpe de 3 luni (asa cum mi-a prescris un medic) mi se pare o munca de Sisif...
Ma gandeam sa fac o HSG dar am inteles ca este dureroasa sau cel putin creeaza disconfort si mi-e teama sa o fac...Credeti ca e absolut necesara? Ce alte analize sau proceduri ar trebuie sa urmez ca sa vad unde este problema? Stiu ca asta ar trbui sa-mi spuna un doctor dar am fost la Medicover tocmai pentru asta si mi-a zis d-ra. ca sa astept sa se faca un an de incarcari nereusite si apoi sa ma impacientez...Problema este ca eu inainte ramaneam gravida foarte repede (asta pana acum 4 ani cand am facut ultimul avort)..dupa aceea n-am mai incercat si am si luat 2 ani anticonceptionale la care am renuntat acum 2 ani. De anul trecut din septembrie inceput lucrul la al 2lea baby si nimic....
Cred ca am scris cam mult s v-am plictisit....scuze dar simt nevoia sa ma descarc si nu am cu cine sa vb...
Multumesc pentru atentie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, si eu am emotii pentru tine, sper sa iasa totul bine si in curand sa fii cu bebe in burtica. Chiar meriti si abia astept sa ne dai vestea buna. Ce petrecere o sa fie atunci in cinstea ta!!!!!!!!!! Ma gandesc la tine si tin pumnii strans.

Luminel, bine ai venit printre noi si iti doresc sa mergi repede la odisee. Sa-ti traiasca flacaul in primul rand! Sa inteleg ca vrei o surioara pentru el sau ce-o fi numai sa vina si sa fie sanatos! Te inteleg foarte bine si eu trec prin aceste trairi. In legatura cu investigatiile nu stiu ce sa-ti spun, la mine au trecut 10 luni de cand incerc si m-am programat luna viitoare la doctor. Mai departe voi vedea atunci. Tu eventual ai putea sa mai stai cateva luni , dar depinde de cat de tare te grabesti. Ai incercat sa prestezi in perioada fertila si eventual chiar la ovulatie? Iti urez mult succes si stai cu noi ca trece timpul mai usor si fetele sunt minunate.

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Multumesc de primire si incurajari Clauclau...am intrat mai demult pe forum si-mi placeau discutiile ar pana acum n-am indraznit sa si postez...
in ce priv. conceptia, am incercat la ovulatie (sau cel putin cand credeam eu e...pentru ca stiu sa o claculez, teoretic)...dar nu s-a prins nimic, cum am zis...eu ma grabesc si nu prea dar sotul meu!!!
eu am 31 de ani si el 33 si are impresia ca-i ticaie ceasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luminel, multi inainte, sunteti tinerei! Si eu fac anul acesta 30 de ani si sotul a facut de curand 32. Noi avem un baietel de 5 ani.
Cate zile are CM la tine? Parerea mea e sa incercati in continuare cu prestatul in perioada fertila caci din septembrie nu este foarte mult timp, doctorii sti ca recomanda 1 an de incercari si de-abia apoi alta distractie...

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Gina_M, Clauclau va multumesc pentru urari fetelor!
Luminel bine ai venit printre noi si multa bafta in implinirea visului!
Tin sa va anunt ca am facut si eu azi o inseminare, in z12 si sunt fericita ca endometrul meu a crescut pina la 8.5, iar foliculuii aveau dimensiunile:24, 26(pe stangul) si 25, 23(pe dreptul), dar la mine conteaza doar cei de pe stangul unde e trompita buna. Ma simt cam balonata de la foliculii astia si ma inteapa din cand in cand, cred ca se sparg acum, dupa pregnilul de ieri. Tin sa va anunt ca dr. Ion Ionut nu mi-a facut doar monitorizarile, ci si inseminarea propriu zisa, iar ca biolog am ales-o pe dr. Cocei. Spermograma sotului nu a fost deloc stralucita, chiar mai slabuta decat data trecuta, doar 6 mil., iar dupa centrifugare au rezultat 10.5 mil., insa sper sa se gaseasca macar unul mai vioi. Acum am de asteptat 14 zile si cand credeti ca ar trebui sa fac un test??? Chiar in prima zi de Paste, atunci se fac 2 saptamani de la IA. Dar cred ca voi astepta pina dupa Paste cu testul, ca sa nu-mi stric sarbatoarea in caz de nereusita. Asa ca, acum nu mi-a mai ramas decat sa ma rog, ca sa fie bine si sa se prinda vreun puiut. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Felicitari pentru inseminare Ioana.
Vaai ce emotii am pentru tine...!!!Ma rog in continuare ca totul sa fie bine si doresc sa se prinda de tine, de viata macar, 2 puiuti !
Relaxeaza-te cat mai mult in acest timp,papa sanatos,ia vitamine prenatale si cauta sa eviti stresul.
Iti suntem alaturi mai mult ca oricand .Sa fii tare.

Luminel,bine ai venit in mijlocul nostru.

POZE

Mergi la inceput

bine v-am gasit! multumesc pentru urari. sa ne traiasca si sa ne dea D-zeu cat mai multi . eu nu mi-am pierdut speranta, numai barbatu-meu e disperat . i-am explicat ca trebuie sa asteptam un an ca sa avem motive de ingrijorare...dar...te intelege!!!
Slava Domnului, am un cm destul de regulat, intre 26 si 28 zile, numai ca am impresia ca am fost mereu in contratimp cu ovulatia: cand o calculam la 14 zile, CM urmator venea la 26 de zile deci si ovulatia avusese de fap loc la 13 zile...oricum mergem inainte si daca nu iese nimic pe cale naturala...exista si alte metode, nu?

Luminel( de Florinel)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ioana tinem pumnii sa se prinda bebita, poate iepurasul de paste va veni cu cel mai frumos cadou

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

salut mamici

m-am programat ieri la sptitalu giulesti la dr Codreanu in aprilie,
stie cineva de dansa, cum este?
Abia astept sa merg
Va doresc multa sanatate si bb din nou
numai bine

Mergi la inceput