*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Buna Vali,hai ca nici eu nu am intrat de multisor pe forum,am fost zilele trecute la dr de familie si mi-a zis ca in luna a saptea si sfarsitul lunii a opta trebuie sa merg la vaccin.

poze

25Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pauly , am vazut si eu pozele cu burtik ta.... E maricica... Mie mi se pare ca e cam ca a mea... Bine, Nu am eu inaltimea ta....Dar burticoasele sunt cam la fel

Vali5, felicitari pentru noua saptamana... MA incearca un mic sentiment de gelozie recunosc... ca vad ca ai o sapt. avans dar sa nu te superi pe mine!

Mary_lou, cum te mai simti? Ce bine ca ne mai dai vesti!!!

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mary_lou, si o sa faci vaccinul? Tu cum te mai simti?

Andradap, nu am de ce sa ma supar pe tine . Cunosc sentimentul. Cand aveam vreo 16-18 saptamani si le citeam pe mamicile de noiembrie-decembrie ca aveau 26-30 saptamani mi se parea ca eu mai am asa de mult... Si le invidiam un pic. Dar fiecare saptamana a fost frumoasa, pentru ca la inceput citeam ce se va intampla cu bebe in saptamana respectiva. Si faptul ca am o fiinta mititica in mine ma umple mereu de bucurie.

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Andrada,buna scumpa,eu nu v-am mai scris pt ca de cate ori va scriam,va aduceam vesti proaste!Abia am terminat cu tratamentul pt cerclaj(v-am povestit atunci cand l-am facut),ca am racit rau de tot,nu stiu cum am reusit(eu stau numai in casa),am avut tuse puternica,febra,rau,rau.......mi-a dat dr iar antibiotic,augmentin la 8 ore,si dupa 2 sapt abia mi-a trecut!
Acum am alta problema,ma mananca tot corpul,nu am nimic vizibil dar imi vine sa ma scarpin non-stop.In rest,bebele e bine,pe 7 mergem la control.
Ma bucur ca voi sunteti bine

poze

25Patrick

Mergi la inceput

Vali,cred ca o sa merg sa le fac dar intre timp o sa ma interesez daca ajuta cu ceva sa-l fac........am inteles ca se face pt a preveni o eventuala infectie in spital,cred,asa am auzit eu...

poze

25+Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

v-am zis eu ca mi-a crescut burtica...dar nu e chiar cat a ta Andrada...mai am putin pana sa te ajung.

mary_lou tare incercata mai esti si tu saracuta de tine, ...important e ca bebe sa fie bine.i-ti doresc multa sanatate.

25+Riana Alessya

bebelina mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am revenit si eu...am cam stat in pat azi la lenevit, mi-am lasat sotul sa se delecteze si el putin la calculator, macar duminica, caci in rest nu are timp...Azi a plouat aproape toata ziua la noi, vreme urata...pe la s-a oprit totusi ploaia si am iesit si noi intr-o mica escapada in padure la cules de leurda. Si acum am venit acasa. Sunt cam obosita, recunosc, m-am cam aplecat dupa leurda prin padure, si fiind foarte frageda si mica...am avut ce sta aplecata...Acum parca ma incearca niste arsuri...dar le dau eu de capat si lor...
Cat despre buric, inca nu mi-a iesit, dar eu tot ma uit la el, la cat de adanc il aveam, acum e prima oara cand reusesc sa imi vad si eu "capatul" buricului, pana acum era "intuneric" acolo, nu vedeam nimic
Liviana, ce frumos filmuletul..abia astept sa il sarbatoresc si eu pe Stefy al meu, si sa il invat multe cantece si poezii...de fapt maica-mea stie o gramada, in tinerete a avut o perioada cand a fost educatoare...
Acum va las, revin mai tarziu, ma striga mama sa ma duc sa o vopsesc, apoi tre sa calc camasi si pantaloni pt maine pt sotul meu..Va pupic si mai vorbim.

diana 28+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

mary_lou, nu ai descoperit de la ce sunt aceste mancarimi? Sper sa iti treaca repede si sa nu se mai iveasca nimic pana la nastere, sa poti sta si tu linistita.

Fetelor, mie imi curge colostru In sfarsit! Nu mult, dar este. Cand citeam ca voi aveti imi parea rau ca eu nu am. Dar ma dor si ma mananca sfarcurile ingrozitor. Si voua vi se intampla la fel?

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna burtici

Ce mai faceti?
Nu v-am mai citit de ceva timp...sper ca sunteti bine!
Eu am deja o burtica mare,parca nu mi-a fost asa de greu cu Iris,acum parca mi-e tare greu si inca mai am 2 luni si ceva...
In rest...nu prea bine.Maine se interneaza sotul,dar abia in 2-3 zile il opereaza.
Asa ca maine alta zi de alergaturi.Eu inca sper sa ajung la intalnire.As avea o cerere la organizatoarea intalnirii:vreau si eu nr de mobil(pe PM eventual) pentru a comunica daca ajung sau nu..Merci!
Va pup

poze
Iri +28 si Iris

Mergi la inceput

piticasigogosica, multa sanatate sotului si sa ai grija de tine!

Valentina 31+ Andrei
Poze

Mergi la inceput