*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 23
andradap spune:
Cris
, din pacate se mai intampla in sarcina ... Nu te mai necaji!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
alynta27 spune:
Pentru activarea PM-ului unde sa intru pe pagina personala? Chris 27 nu cred ca poti face nimic, din pacate...
E ca si cu vergeturile de pe burta si sani! Sunt datorate greutatii burticii! Nu e anormal! O crema poate ajuta putin!
Alina-Mirela
23+ cu
DAVID
Pozele mele
andradap spune:
Presiunea venoasa se modifica in 1/2 inferioara a corpului, crescand de la 9 cm col H2O la 24 cm col H2O (e ca la coloana mercur... numai ca e vb de coloana APA ) , ceea ce favorizeaza aparitia de varice si hemoroizi...
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
chris27 spune:
Am venit si eu sa tin teoria varicei(cum o fi la singular?!?)ca nu stiu clar ce e !Alaltaieri era o vena proeminenta...Acum e o adunatura de vene iesita in relief!Ce-i dracovenia asta!Ma transform i personaj din filmele de groaza?
eimotto spune:
Chris - cred ca deocamdata nu ai ce sa le faci. Incearca sa nu stai picior peste picior iar seara sa stai intinsa cu ele mai sus. Poti vb si cu doctorita daca te poti da cu creme (gen varixinal sau ...altceva nu mai stiu
)
Fetelor nu va suparati pe mine, am intrat pe contul de mail comun si am facut 2 foldere (Povesti si Poze) in care am pus mailurile corespunzatoare. As mai face inca 2 - Articole sarcina si Articole nou nascut, in care sa pun mailurile cu cartile/articolele/informatiile respective? Ce spuneti?
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
30+
Fasolica din burtica si Poze
chris27 spune:
Va multumesc!In afara de transformarea aceasta totul e bine...Va citesc pe voi,pun in ordine lucrusoarele pt bebe si ma identific de multe ori cu gandurile tale Andrap(nerabdarea)...Arthurana,iti tin pumnii sa iasa bine analiza!Val 5,ma bucur ca ai dat semne de viata...Ma intrebam ce-i cu tine!Pitico,nu fi suparata...totul va fi bine!Mai putin si va veti intalni !Ce bine de voi...Sa va ganditi si la noi si sa va simtiti bine!Va pup pe toate!
andradap spune:
OOOOOOOOOOOOF... Nu ma descurc cu albumul cu poze de pe mailul comun...
Pauly, cred ca mai bine o astepti pe ALYNA24 sa vina de la MALL... Ca eu vad ca nu mai sunt albumele mele de poze... si uploadasem si eu... 
Nu mai sunt decat albumul Micai si al Alinei 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
andradap spune:
Eimotto, eu sunt de-acord...
Si... ai idee de ce nu mai apar albumele mele de poze... si cel al DianeiLaura???
Ca le-am uploadat mai devreme...
ASi erau acolo 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Sunt acolo toate albumele. Am mai facut eu unul pentru intalnirea din seara asta.
Eimotto e foarte bine ce ai facut. Poti sa faci si pentru celelalte.
Mica
29+
Maya Alexandra
Poze