*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 11
ELTEKA spune:
DidiAlex, dar pe unde umblasi? Azi noapte, ca si asa nu dorm, m-am gandit sa-ti dau un apel, ca nu mai scrisesei de tare mult. Ce e cu Alexandra? O sa ai fetita totusi? Nu inteleg nimic, dar abia astept sa scrii azi.
Si SERBANEEEEEEEEELA, tu pe unde mai esti???
Sobi, eu si Ralucami stam tare departe una de alta; le stiu pe japonicile din celalalt grup, insa una nu e din Tokyo, iar cealalata - care sta la periferie undeva a avut mereu probleme, de n-a putut sa calatoreasca
. Dar ne scriem. Plus ca toata lumea in Japonia lucreaza frate de nu se mai opreste, pana seara tarziu. Am o cunostinta...cu 3 saptamani inainte aranjez sa ne vedem duminica, poti sa crezi???
Vali5, eu propun sa facem un album foto la care sa avem numai noi acces, asa ca si mailul comun. Cred ca mai sunt fete care vor asta, ce ziceti???
Dianalaura, e de la "baieti" arsura asta, eu nu mai scap de ele. La un moment dat imi recomandase Pepsi apa minerala, si am si gasit aici cu vreo 2 euro sticla de Borsec (cred ca cel putin de autosugestie s-au mai linistit), insa n-am mai ajuns prin locul ala si acum sufar
Ti-am zis ca eu am crescut langa Zalau si prin Zalau?
Vezi ca am dat si eu un mail cu nr meu de mobil de aici, insa sa stii ca la mine nu merge sms ca la Ralucami, fiindca eu nestand decat un an nu am decat cartela cu optiuni limitate,
Arthurana - tinem pumnii la test
!
Liviana, ti-am vazut Mateiu' 
Alynta27, Diana si Michigan - vin si eu la grupul minoritar de mame Rh- cu sot +. Pe mine m-au testat la inceput de anticorpi, din nou pe la saptamana 23, apoi la 28 imi fac vaccin. Mai tarziu poate ma testeaza mai des, dar au zis ca la prima sarcina si in faza "mica" nu e cazul. Eu ii cred
. Dozari de compatibilitate intre grupe n-am auzit sa imi faca, desi ei l-au testat pe al meu sot sa vada ce grupa are (eu 0, el B3).
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
andradap spune:
Neatza FETELOR ![]()
Pauly 
Arthurana, BAFTA MULTA azi la test!!! De data asta trebuie sa iasa BINE!!!! 
Cristinamaria, de-abia astept sa vad poza...asa cum ai zis, daca nu pe net atunci la intalnire
. O sa aduc si eu dosarul meu ![]()
Didialex
de 1 martie... Ce bine c-ai revenit!!!! Esti mai mereu plecata in ultima vreme!!! Felicitari pentru 28 s 
ELTEKA, eu nu am arsuri... dar imi place recomandarea cu PEPSI... si deci e posibil sa invoc si eu niste arsuri cand ma va bate sotul la cap sa nu mai beau COLA/PEPSI
Mersi pt. idee!!! 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Buna dimineata gravidute! 
Vai, iar sunt prima care scrie! Pai daca stefy s-a trezit si de data asta cu taica-su si nu mai vrea sa se culce....
Elteka, serios? Ce fain!!! Poate ne si cunoastem sau avem cunostinte comune! O sa te trec si pe tine in listuta cu nr de telefon si o sa mi-o descarc si eu in calculator. Adica e descarcata lista cu telefoane deja, dar de fiecare data cand se actualizeaza o descarc iar! Cat priveste arsurile, vad ca m-au lasat acum...nu pot sa ma plang..nu au fost atat de dese precum am auzit de la altele..si nu e numai de la baieti..am o verisoara (alta decat cea din poza) care va naste luna aceasta o fetita si are arsuri aproape non stop de prin luna a 4-a. Si in privinta albumului foto comun si eu sunt de acord, am vazut ca si celelalte mamici au (si ce frumos e cand mai adauga o poza cu un nou-nascut
)!
Azi imi propun sa fiu harnicuta, sa trebaluiesc prin casa, sa spal haine, sa dau cu mopul...mai calc niste haine, sa schimb lenjeria de pat....m-a apucat harnicia de buna dimineata..o sa vad cat o sa tina!
Sa aveti o saptamana placuta, plina de bucurii si lipsita de evenimente neplacute! Si fetelor din Bucuresti, DISTRACTIE PLACUTA AZI!
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
Dianalaura
....
Se pare ca nu ai fost prima.... 
Chiar ma uitam sa vad ca poate nu mi-au afisat mesajul
LA mine, Antonio s-a trezit si tatal inca doarme!!! 
PS: SI ... oricum ELTEKA a fost prima pe ziua de azi ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Neata, burticute!
Eu nu mai pot sa dorm de la 6 de cand a plecat sotul la munci!

O iau pe urmele Andradei cu insomniile!![]()
Ieri am revenit in Bucuresti dupa ce vineri seara am plecat pana la tara si pana la Constanta!Aseara v-am citit cele 12 pagini pe care le-ati umplut repede
ca de obicei insa eram prea obosita sa va si raspund!
Acum ca tot n-am somn, o sa incerc sa va scriu unele-altele la fiecare!
SA AVETI O ZI FRUMOASA!Desi vremea nu e prea promitatoare!![]()
Alyna
30+cu
Alyna24 spune:
Andrada, credeam ca ti-am luat-o inainte!![]()
M-am chinuit 1 ora sa adorm dar n-am mai putut!Doamne!!!!!!Sa nu pot dormi eu?E un eveniment ca de obicei dormeam mai bine dimineata!
Insa am avut si un vis tampit, se facea ca nasteam, simteam cordonul ombilical, aveam dureri mari.....tipam la mama ca ma duc la spital.....
Ce vis....!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Alyna
30+cu
andradap spune:
Alyna24, bine-ai revenit!!!! 
Ce bine ca ati devenit mai matinale.... ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Sobi spune:
andrada, poti sa-mi dai si mie pe pm mesaj cu nr tau de telefon sa anunt in caz ca intervine ceva azi la servici si nu pot sa ajung? in prinicipiu nu cred, dar ptr. orice eventualitate.
elteka am auzit de stilul de lucru al japonezilor
... si eu agreez ideea cu album de poze al mamicilor doar pe privat, gen pe mail-ul comun, ce zici andrada incercam?
Andreea 23+
Vladut
POZE
Alyna24 spune:
Pai sa raspund si eu cate ceva din ce mi-am notat aseara cand am citit ce s-a MAi scris:
Mica,Lauracatu, aveti niste burtici tare frumoase!La mai mare!
Chiquitita, sa ai o fetita sanatoasa si mumoasa ca mamik ei!![]()
Madi, asteptam pozici sa vedem de la botez si sa-ti traiasca finuta!
Florentina, sa ai mare grija de tine acum si de bebel!Uite o
pt tine!
Pauly, burtik ta e mica -mica!cel putin asa o vad eu!
Am vazut ca ai avut parte de o zi de nastere deosebita cu un tortulet....
yami.....
Ibelciug, imi pare rau ca ai atatea probleme insa cumva se vor rezolva ele!Ai incredere ca sunt alaturi de tine!
Iar cu precontractul acela:11000 Euro in plus?De unde atata in plus?Mi se pare cam mult sa puna deodata in plus in inca ceva:in precontract nu se stipuleaza ca cel care renunta la acesta va plati celuilalt dublul avansului care s-a dat?Eu asa stiu ca e!
Michigan, pupici pt tine si bebelul tau!
Alyna
30+cu