*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 12
andradap spune:
Sobi, buna ideea cu albumul pe mailul comun.. .dar eu nu ma pricep. Nu am mai facut niciodata asa ceva. Am incercat mai de mult sa pun pozele pe yahoo, dar am renuntat si ai vazut ca le-am pus pe alt site 
Oricum, daca se pricepe vreuna din noi, e o idee NEMAIPOMENITA....
PS: Ti-am dat PM, Sobi
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Mersik, Andrada!
Pai cred ca in curand cam toate vom fi matinale!
Si sa vezi peste 2 luni cat de mult vom vrea sa dormim si nu putem din cauza piticilor!![]()
Dupa cum am spus mai sus, am fost plecata pana la Constanta!Sambata a fost super frumos!Ne-am plimbat pe malul marii, nu batea vantul, a fost chiar misto!Simteam nevoia sa plec din Bucurestiul asta aglomerat si nu foarte curat
si plimbarea pe malul marii a fost.....m-a remontat sa zic asa.....m-a linistit si odihnit parca!Era asa liniste.....si se auzeau valurile marii.....lui Davidut i-a placut mult ca tot drumul a dat din picioruse iar cand am ajuns....a tacut, s-a linistit!![]()
Seara ne-am plimbat pe faleza din Constanta si am papat niste papanasi buni la restaurantul de acolo!
Ne-am intors aseara pe la 17.30 si tot drumul a turnat cu galeata!
Insa a fost frumos si ne-am relaxat putin!![]()
Am luat si patutul nepotelului meu care era la tara cu salteluta!E din lemn, pe rotile!Pana la urma ne-am decis ca n-are rost sa mai luam unul cam la fel cand deja il aveam pe asta in perfecta stare de functionare!Am si un set de patut+cateva hainute ramase de la nepotu' pe care nu le-a imbracat!Sunt asa mititele![]()
![]()
Alyna
30+cu
dianalaura spune:
Asta e, Adrada, mi-ai luat-o inainte de data asta {:D]. Recunosc ca am scris un mesaj privat inainte de a scrie la noi pe forum.., asta ca sa ma scot! Ce zici Andrada de faza cu albumul comun? Ne facem si noi pe contul de yahoo? Hai sa incercam? Cum facem? Trimitem poze pe mail si de aici le luam si le punem in album? Sau putem sa ne logam noi direct pe mailul comun si de acolo sa punem poze direct din calculator. Am putea sa facem un album cu poza fiecarei gravidute, in functie de DNP.
Si pe urma un subfolder cu poze cu bebei...ce ma incanta ideea....
Acum intru sa vad ce a nascut Kmi78 aseara, ca la 22.30 avea dilatatie 8. trebuie sa fi nascut pana acum si poate au vesti proaspete fetele.
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
AJUTOOOOOR!!! Plsssssssss ![]()
Azi as vrea sa ma duc sa cumpar niste materiale (bumbac, mohair, etc) si andrele... ca sa ma apuc de tricotat... Aveti idee pe unde gasesc la preturi cat de cat acceptabile???
Aaaah...si inca ceva... pentru un pulover de copil de 6-10 luni cam cate gr. imi trebuie? Aveti idee???
Poohy, tu sigur trebuie sa stii ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Andrada, nu e mare lucru sa punem poze pe mailul comun!Pot incerca si eu!Si cred ca oricine poate intra sa-si adauge ce poze vrea sa le puna pe mail sa le vedem fiecare din noi!
Si.....mersik pt amintirea momentelor din copilarie!M-am uitat aseara cu sotu la filmuletele cu Sandy Bell si Lidia si ne-am reamintit cum ne uitam cand eram copii la aceste desene care chiar erau misto!NU pierdeam nici un episod!

Alyna
30+cu
Alyna24 spune:
Am intrat pe yahoo.photos si pun o pozica cu mine(fac album!)!Putem sa facem pt fiecare album!Iti dau pe PM directdc vrei cum sa intri !
Alyna
30+cu
Alyna24 spune:
Eu am pus o poza pe yahoo.photos pe adresa noastra comuna!Poate intra fiecare sa-si puna pozicile acolo!Se intra la fel ca pe mail cu aceeasi parola!
Andrada, cred ca gasesti cele necesare pe la Obor!In magazin!Sigur gasesti acolo!
Mai multe nu stiu sa te ajut!![]()
Alyna
30+cu
andradap spune:
Mersi ALyna24 
Si... acum ma chinui si eu cu link-ul trimis de tine... sa ma dezmeticesc... unde sa apas...etc 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
Dianalaura, ti-am vazut tortuletul!Yami....
Si ce burtik avem.....
Mary_lou, sanatate sotului!
Sadicutza-si eu de cateva zile iar am pofta mereu sa pap ceva dulce si nu ma pot abtine!Asta e!
Si am pus pe mine deja 12 kg aproape!
Arthurana, iti tinem pumnii la test azi!
Alyna
30+cu