*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (37)
Raspunsuri - Pagina 13
andradap spune:
Alyna24, felicitari pentru cele 2 stelutze!!! ... Eu tot ma chinui cu poza... nu stiu unde trebuie sa apas ca sa pun si eu poza... 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
ELTEKA spune:
Mai da' ce matinale sunteti, puteam sa jur ca nu apare nimeni inainte de 8, asa ca nu am mai dat refresh la forum, si cand colo, ia te uita!
'Neata, Romania!!!
Andrada, hai ca m-am prapadit de ras...numai ce-ai vrut tu ai vazut in mesajul ala
Eu am zis ca mi-a sugerat PEPSI apa minerala, si nu ca e bun Pepsi
Oricum ti-am zis ca eu n-am baut deloc cola de cand cu sarcina...
dar lasa, primul lucru dupa ce nasc - e un supermarket bestial langa spital - i-am zis lu' sotulache: vii la mine cu un Cola light rece si cu o galeata de inghetata, au japonezii "Baskin 31"...nu pot s-o descriu

Alyna24, eu cred ca e mai bine cum zici tu, sa punem pe albumul de la mailul comun, ca nu toate fetele au cont de yahoo 
Dianalaura, acum am pus telefonul, ca nu ma asteptam sa va treziti asa de devreme
Hai sa facem si noi o petrecere pe DC pana vin fetele de la intalnire, daca si asa nu puteam merge
. De exemplu scriem un capitol numai cu traznai ![]()
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Sobi spune:
eu nu ma pot conecta pe yahoo de la servici, dar ma gandesc ca pentru fiecare graviduta sa facem un folder cu nick-name-ul ei in care fiecare sa-si puna evolutia burticii si alte poze din sarcina.
insa ma gandesc ca nu toate gravidutele de mai-iunie sunt active, si probabil multe foldere vor fi goale...![]()
Andreea 23+
Vladut
POZE
ELTEKA spune:
Aaa, buna idee, Sobi! Ca am vazut si eu ca pe acolo mai sunt si alte chestii.
Nu-i nimic ca nu pun toate mamicie poze, pune cine vrea si numai cateva, relevante (restul le tinem in albumele noastre in continuare). Asa putem face si film la sfarsit - uraaa!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
dianalaura spune:
Mi-am pus si eu niste poze in albumul comun! Si mi-am facut si eu album! Hai mai Andrada, ca nu e asa de greu! Si eu acum am incercat prima data si mi-a reusit! Nu am reusit sa le aranjez eu cum am vrut....adica in functie de varsta sarcinii, cronologic, dar merge si asa pt un incepator! Elteka, intru acum dupa nr de telefon.
Si apropo de tort, abia astept ziua de joi, sa fac si eu un tortulet acasa..sa ne cinstim de 8 martie.
Alyna24, felicitari pentru stelute! wow! 500 de mesaje!
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
Sobi spune:
elteka, nu am avut pofte toata sarcina insa as "ucide" pentru o inghetata baskin - robbins (daca la ea te referi)! sa mananci si pentru mine un scoop!
Andreea 23+
Vladut
POZE
dianalaura spune:
Elteka, tu pe bune nu ai mai baut cola de la inceputul sarcinii? Mama..eu si acum beau...poti sa razi, dar ideea lui Andrada cu pepsi nu e rea, mi-e mi-au trecut arsurile cu cola (sau nu s-au accentuat). In schimb daca am baut suc natural (natural, adica neacidulat, ca natural 100% nu avea cum sa fie) de pere...am facut un acid, de nici cu dicarbocalm nu mi-a trecut!
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
gabiu spune:
imi place ideea cu pozele, filmuletul mamicilor de ian-feb m-a impresionat profund. Chestia e ca nu prea mai stiu cum se pun pozele in album ( desi pana sa fiu graviduta am avut un astfel de album)
. Oricum voi incerca si eu.
Va pup matinalelor ( eu inca sunt cu muncitorii in casa si parca nu mai termina odata
)
gabi
28+ 
dianalaura spune:
gata, ma duc sa iau nr de telefon al Eltekei si ma ridic de la calculator! Pai altfel, cand mai apuc sa fac ceea ce mi-am propus de dimineata? V-am zis eu ca harnicia aceea de buna dimineata era prea ciudata..![]()
diana
28+
STEFAN
asa creste bebe
poze
Alyna24 spune:
Andrada, ai reusit?te ajut?
Uitati cum arata marea!
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl/album/576460762319342468/photo/294928804262407544/22
Alyna
30+cu