FIV 107

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Zouzou 2/zi cred ca este ok.Eu iau maca dim.,pranz si seara si chiar nu m-am confruntat cu insomnile....dar cum fiecare organism reactioneaza altfel nu stiu ce sa zic! Incearca sa iei dim. si sera, daca esti prea "activa", schimba: dim. si pranz!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

MONI ....si la eco cand mergi?

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Moni, felicitari inca o data! valoarea e super! si sa faci bine sa fie fetita cu ochi alabastri cum ziceti voi, ca promit ca o sa fiu soacra buna!
Cris, pregnylul de 5000 se elimina din organism dupa maxim 10 zile! mie mi-a zis dr ca se elimina intre 7-10 zile! iar eu la primul FIV puteam sa fac 20 teste ca tine din ziua 11 ( eu am facut din ziua 12 atunci) si nu-mi ieseau pozitive nici cu rugaciuni! nu te mai chinui, asa cum ti-au zis si celelalte fete, sunt sigura ca esti ! testele din urina cand ies pozitive fff rar mint!..dar nu cand sunt 20! o sa fie bine, o sa vezi!
Oana, Dana, aveti cultura f bogata! ma bucur pt voi! va tin pumnii sa va vad la Odisee!
Dana, nu te ingrijora degeaba, endometrul mai creste pana-n ziua ET si e bun de sarcina de la o valoare peste 8 ! altii zic ca peste 9! eu am avut 9,2 sau 9,4 !

Andicu 21+
Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Am luat si maca si am inceput sa beau ceai de cretisoara, dar azi am gasit tinctura de cretisoara si am inceput sa iau din asta acum.Dupa punctie o sa iau si cyclproginova si o sa mai ajute putin,sper.
Va multumesc din suflet pentru incurajari.
Carma, sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos!!
Adina, imi pare rau ca la tine nu s-a prins de data aasta, dar vad ca deja cu ajutorul lu'Zouzou te-ai mobilizat pentru urmatorul Fiv, care sper sa fie cu noroc pentru amandoua.
Azi am vorbit si cu Marrina, si este bine, sta cuminte in patut, zicea ca o mai doare din cand in cand burtica , dar asa ca o usoara jena. I-am zis ca si Moni avea aceleasi simptome si acum este cu fetita in burtica.S-a bucurat mult pentru tine, Moni.

Pupici la toate fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto in saptamana 5-6 zice dr. Eu acum am 4 saptamani si 3 zile. De sarcina . Iar daca ar fi sa ma iau dupa varsta embrionului aceasta ar fi 2 saptamani si 3 zile.
Of, Doamne alte ganduri... Pana acum ma gandeam sa reusesc cu FIV-ul si numai asta aveam in cap, acum ma gandesc sa fie prins bine si unde trebuie, apoi sa-i vad inimioara, dupa aceea sa trec de primul trimestru.... si tot apar alte si alte ganduri si sper fara probleme.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dana_p multumesc ca ai trecut informatiile pe care ti le-am spus pe prima pagina,te rog doar sa scrii la FIV-ul simplu ca e 1500 euro ca probabil ai uitat sa scrii si nu se intelege.Cum te simti?
Dana spuneai odata ca ai sa faci o listuta pt fiecare luna cu fetele care sunt in plin protocol si in asteptare,cred ca ar fi mai usor de urmarit pasii fiecareia,acum in situatia ta probabil mai bine stai cumintica in patut si predai altcuiva stafeta sa nu te obosesti prea mult....cum crezi tu....
Pussi bafta multa in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Pai cris testul de sange este mult mai precis si acolo sigur nu se dau chixuri ca la cele d eurina. In testele de urina sigur ies fals pozitive pana la 14 zile scrie si in prospect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Liana, am vazut ca ai doi. Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi! La tine bucuria e dubla.

Kora Pop, multumesc. Multa bafta si tie!

MOana, multumesc de urare. Vad ca si tu esti pe drumul cel bun, cu 12 foliculi si endometru de 11,5! Grazidutza scrie pe tine! Sa fie intr-un ceas bun!
Vad insa ca "te bucuri" de efectele secundare ale hormonilor. La noi am simtit amandoi efectele curei de hormoni. Ca eu eram f. nervoasa si il certam tot timpul pe bietul meu sot. Noroc ca el e o fire calma si nu riposta.

Zouzounaki, eu una ma bucur ca am scapat de greturi dar am ramas sa cu somnolenta. Cand incepi FIV-ul?

dana p.- multumesc. Nu te mai stresa cu endometrul ala. Fi calma si gandeste pozitiv. O sa fie bine, ai sa vezi.
Bafta in continuare.

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Cris - Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asemenea situatii. Eu cred ca tu esti dar astia au gresit. Maine asteptam vesti bune! Pana atunci continuam !

Moniland - FELICITARI MAMICO! Vrem si noi cu tine!

Venera - Vezi ca au crescut embrionasii! Sigur vor ramane alaturi de tine urmatoarele 9 luni!

Mihuta - Fetele mi-au spus ca se prind la 72-96 de ore. Ciudat este ca in afara de niste usoare intepaturi in zona ovarelor n-am simtit nimic. Poate au vrut sa fie discreti!

Pussi, Aldolina -Multumesc frumos pentru urari dar mi s-a luat sa stau in pat. O sa iasa astia mici niste lenesi. Asa ca azi am stat pe net cu colegele de la serviciu, ca sa-i invat cu tehnologia moderna.

dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Fetelor va anunt ca am ratat ET luna asta ca abia azi mi-a venit CM si embriologul deja nu mai e in tara.Numai eu pot sa am atata ghinion!Pana acum venea "ceas" la 28 de zile si tocmai luna asta mi-a intarziat 5 zile...imi vine sa urlu pana nu mai pot ,am niste nervi de neimaginat...

Cris nu vreau sa fiu "rea" dar si mie la FIV-ul din noiembrie mi-au iesit 2 teste clar pozitive in Z11 si Z13 dar cand am facut Bhcg mi-a iesit valoare 0,41 deci negativ desi Cm mi-a venit la o sapt dupa ce am intrerupt tratamentul de sustinere dar ma rog sa nu fie si la tine la fel.Sper din tot sufletul sa fii

Va urez multa,multa bafta la toata lumea ca e nevoie!

Mergi la inceput