FIV 107
Raspunsuri - Pagina 15
Adhnana spune:
cris imi pare rau ca treci prin toata agitatia asta. Iti tin pumnii azi sa vii cu un rezultat super bun la Bhcg.
Adhnana 8+
cris86 spune:
Neata , va multumesc di suflet pt.incurajari.
Am fost la Giulesti si am donat sange,dar se pare ca nu sunt singura care a patit asa ceva, au mai fost fete care au facut teste de urina si au fost pozitive si BHCG negativ si nu au fost gravide .
DanaP,multumesc mult ca m-ai trecut la odisee chiar mai facut foarte fericita dar cred ca trebuie sa ma stergi
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
KoraPop spune:
Cris DD sa te ajute, roaga-te la EL si la Sfanta Fecioara Iti tin pumnii,cand e gata rezultatul?
Kora
CARPE DIEM!
cris86 spune:
Kora,ma rog la EL de cand am facut ET.
Pe la 2 o sa sun sa-mi spuna rezultatul.
Nu stiu pt.mine e o dilema, cum sa-ti iasa testul de urina pozitiv si cel de sange negativ.Ma gandesc ca poate a fost sarcina si a incetat sa se mai dezvolte.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
gabitu spune:
Cris iti tin pumnii sa fie bine. Sper din tot sufletul ca dupa amiaza sa dai de baut. Fii optimista.
Pupici
Gabita
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ogabita/my_photos
Adina1967 spune:
Dana P. ai dreptate Zouzounaki ma ajuta extrem de mult,si in general toate fetele cu incurajarile lor prompte. Nici nu imi inchipuiam ca sint fete atit de deosebite si mai ales inimoase aici pe forum. In plus a trebuit sa ma adun repede fiind ca sotul suferea pt. mine de 2 ori mai mult vazindu-ma in ce hal sint. Am inteles ca nu e drept sa ma gindesc numai la durerea mea si ca trebuie sa ne dam putere unul la altul altfel nu putem inainta. Abia astept sa treaca aceste 2 luni si s-o iau de la capat. Nu stiu exact povestea ta dar am inteles ca nu esti la prima incercare. Sa stii ca iti doresc din tot sufletul sa reusesti. Iti tin pumnii strinsi si la toate fetele in focuri.
Aldolina spune:
Madalina28, multumesc.
Felicitari Moniland inca o data, sa dea DD sa fie ce iti doresti tu cu ochisori albastrii.
MOana, super valori! Doamne ajuta sa mearga totul asa pana la Bhcg si dupa!
DanaP, o sa creasca endo, nu te stresa si ai grija de tine.
Cris86, eu la al doilea FIV, mi-am facut teste de urina (in ziua 13,14) care ieseau negative iar Bhcg mi-a iesit +11, asistentele de la Giuly mi-au spus 'ne pare rau, puteti intrerupe medicatia'. Eu am continuat sa iau medicamente si sa sper, mi-am mai facut teste de urina (Z15, 16) si tot doar cu o liniuta. In final mi-a venit CM si s-a dovedit ca desi Bhcg era pozitiv, testele de urina negative (in cazul meu) au indicat situatia reala - nu era sarcina.
La tine eu cred ca este sarcina.
Noi te sustinem, facem galerie si va fi bine, mamico!
Adelia, pe unde umblii? Ce mai faci?
Pussi,Dariela, Marina,Mihuta (bea multe lichide si o sa treaca), Melutica, Mirela1, Venera mult noroc, tinem pumnii strinsi de tot.
KoraPop, Adina, Flori76, Madalina, Gabitu,Relya,Avalon, Delia, Galuscuta, Ramy, Antosit, Miki, pupici
pussi spune:
Crissunt langa tine, nu ai cum sa nu fi graviduta. Ai facut 22 de teste si toate pozitive!! Te astept azi cu valoare mare.Am incredere ca va fi bine!!
Danap, M_oanafrumoasa productie la amandoua!! Pe cand punctia?? Danapparca tu te stresai cu endometrul, stai linistita ca creste, eu am luat aspirina protect de 100 mg, dar nu stiu daca asta ajuta la cresterea endometrului!! Va pup si tin pumnii!!
Monilandce face puiutul?? Vreau semnatura modificata!!!
Shericuttu cand mergi la eco sa vezi sarmalutele??
Adinasa sti ca si eu dupa primul Fiv nu mi-am revenit decat cand am stabilit cand sa-l fac pe al doilea, imi dadea putere sa stiu ca voi face inca unul. Acum am decis ca daca nu se intampla nimic nici de data asta voi face altul prin august!! Nu ma incanta ideea...dar trebuie sa fiu cat de cat pregatita si pentru esec, sunt prea optimista de felul meu si ...cad de sus, si cu cat visele sunt mai mari cu ata e durea mai mare!!
darielain patut cu tine!! stiu ca nu mai ai stare, dar trebuie. Cand faci testul??
Mihutace fac bebicii?? si tu..la patt!!ce tratament de sustinere a sarcinii ai primit??
veneracum esti??? ce face burtica?? pe cand testul??
MarinaBAFTA SI TIE!!
Adhnanadeja 8 saptamani!! trece timpul...cand mergi la eco?? pup burtica si mamica
Korasunt de acord cu tine ..asa ca dana stiu ca e complicat sa ne urmaresti pe toate, dar daca se poate, te rog si eu sa treci in dreptul fiecareia in ce stadiu e....
PUSSI