***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 5
lilupep spune:
Madau mi-am pus si eu camasa in cos, am verificat acum cosul iar astia mi-au anulat reducerea si mi-au lasat camasa la 15E. Am pus-o din nou, tot redusa. Voi vedea maine, cand incarc cadrul dak va mai fi redusa. Oricum, nu e prima oara cand patesc chestia asta.
Dak imi amintesc bine, Claudia poarta 42 - 44 si si-a luat 44, pe ideea ca e ok mai larguta. Si e multumita.
Eu mi-am comandat-o pe cea imprimata nr. 38, eu port cam 42. Nu am primit-o inca.Vom vedea....... la noroc
Acum o alesesem pe cea portocalie, o sa vad maine.
Jasmine spune:
Intre timp nu mai sunt disponibili baschetii aia frumosi pt copii.Daca n-am fost mai rapida...!
claujro spune:
Camasa aia am luat-o 44 si imi e buna. E intr-adevar un 44. De aceea m-am aventurat (prosteste sau nu) ca urmatoarele 2 (una verde si una roz) sa le iau 42, in ideea ca vor veni mai fixe si vor fi mai cambrate pe talie. Sper sa nu fi luat teapa, tb sa soseasca coletul si va zic. Dar 3.75 cat costa...merita! Acum am vazut... de ce costa atat????? Eu cu 7.02 am luat 2 camasi dintr-astea (fara FDP e adevarat) dar in 7.02 au intrat si taxele alea... Le-au scumpit????
Jasmine, care bascheti?? Ca eu ii vad disponibili daca sunt astia: http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324067825&DocumentID=321407
Sau poate fac o confuzie...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
quote:
Originally posted by lilupep
Madau mi-am pus si eu camasa in cos, am verificat acum cosul iar astia mi-au anulat reducerea si mi-au lasat camasa la 15E. Am pus-o din nou, tot redusa. Voi vedea maine, cand incarc cadrul dak va mai fi redusa. Oricum, nu e prima oara cand patesc chestia asta.
Dak imi amintesc bine, Claudia poarta 42 - 44 si si-a luat 44, pe ideea ca e ok mai larguta. Si e multumita.
Eu mi-am comandat-o pe cea imprimata nr. 38, eu port cam 42. Nu am primit-o inca.Vom vedea....... la noroc
Acum o alesesem pe cea portocalie, o sa vad maine.
15 euro??? Nu se poate!
Uite o copie dupa confirmarea comenzii in cazul camasilor:
Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 28/02/2007, dont voici le détail :
-----------------------------------------------------------------
Votre commande
-----------------------------------------------------------------
Dans votre panier : 2 article(s)
Quantité : 1 - La chemise imprimée [vert / 42] Ref. : 6747124 - 3,75 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - La chemise imprimée [fuschia / 42] Ref. : 6747140 - 3,75 Euros prix unitaire remise déduite
Quantité : 1 - <font class=boldwhite> Votre cadeau : NUISETTE</font> [IVOIRE / ] Ref. : -1 - -0,98 Euros prix unitaire remise déduite
Montant total avant réduction : 30,00 Euros
Montant total après réduction : 7,50 Euros
Vos avantages : cadeau
Frais de traitement : 0,00 Euros
Montant total de la commande : 7,02 Euros
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Bratu Monica spune:
Montant de frais associes a votre comande reprezinta 10% din valoarea comenzii.
Monikka
Bratu Monica spune:
Madau
si eu am votat-o pe Miruna!!!!!!!!!!!!!!!Pe mine nu ma bagi in seama?
Monikka
Bratu Monica spune:
Aissa si Jasmine
Si eu patesc cam acelasi lucru.Sunt grasa si e oarte greu sa-mi vina ceva ca lumea.voi cate kg.aveti?(bineinteles daca nu-i cu suparare)Va intreb ca suntem intre fete,daca nu vreti nu-mi spuneti.
Poate facem ceva impreuna sa mai dam jos,ne sustinem une pe alta aici pe forum,nu stiu :zic si eu....
Monikka
madau spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Madau
si eu am votat-o pe Miruna!!!!!!!!!!!!!!!Pe mine nu ma bagi in seama?
Monikka
Multumim, multumim!!!
Stai ca acum am facut ochi si vazui discutii aprinse aici cu camasa aia buclucasa,ma duc sa vad deci care e treaba
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
nanna231 spune:
Fetelor, am primit si eu pachetul!!!
Nu pot sa postez acum linkuri si impresii pt ca doar diseara o sa-l desfac(abia astept!!!). Am mers azi dim la posta(dupa ce am fost trimisa dintr-un loc intr-altul am aflat ca de fapt eu trebuia sa primesc si aviz si preaviz deci cine stie de cand e pachetul in ro.).
Va pup pe toate!
Va scriu diseara.
Ioana.
ilenutza spune:
haideti ca vreau si eu sa ma specializez in shopingul pe internet.Fiind incepatoare si putin cunoscatoare pe lb franceza, am nevoie de cateva sugestii:
vreau sa iau pt V. pantofi marimea 23 ( romaneasca).Care este marimea pe la redoute?ca nu am reusit sa ma prind
Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash