***LA REDOUTE(5)***
Raspunsuri - Pagina 4
madau spune:
Sa nu uit..putin "off otpic" ptr care imi cer scuze...dar vroiam sa multumesc lui ANCATRANA, VIAIRO, LILUPEP si CLAUJRO) ptr ca ne-au votat la concursul cu poze
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Jasmine spune:
Ahaaa,care va sa zica asa e cu codurile astea.Bine macar ca n-am apasat aiurea pe "je valide mon panier",simteam eu ca nu e bine,dar nu vedeam butonul celalalt.
Subscriu in totalitate la ce a scris Aissa despre masurile mari.E mare lucru sa stii ca gasesti asa ceva,si nu orice sac maro sau gri,croit drept de sus pana jos.Aici la Redoute sunt pe alese,modele frumoase,culori frumoase.Nu in ultimul rand e maaare lucru sa nu fiu nevoita sa intru intr-un magazin si sa vad privirea aia siktirita a vanzatoarelor care par sa-mi spuna "Ceee?Marimea 52?Pai arati in halul asta si ai tupeu sa ma intrebi daca am haine pe masura ta?Pleaca de aici,cucoana!"
madau spune:
Jasmine , chiar ai dreptate la faza cu privirea vanzatoarelor...din pacate..sunt multe nesimtite. Parca ti-o dau pe gratis asa se poarta..pe mine ma apuca dracii instantaneu si plec. Vb lui LAVI (le-a zis odata vanzatoarelor cand au sarit pe ea sa intrebe ce doreste)...daca sariti asa pe mine, nu mai doresc nimic
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
aissa spune:
Pai sa va zic ce mi-au auzit urechile cand cumparam un cadou? Am avut tupeul, eu o obeza, sa cer unei vanzatoare un pulover sa il vad. Cum era situat undeva sus, m-a masurat cu sictir de sus pana jos si mi-a zis: "daca il vreti pentru dumneavoastra nici nu ma deranjez, ca nu va vine" . Pai poate asa il vreu eu mulat, sa mi se vada suncile, ce o interesa pe ea? Asa stim noi sa facem comert.
madau spune:
Aissa
lilupep spune:
Aissa, stii ce gandesc eu? Ca trebuie sa fi induiosator de prost ca sa spui asa ceva.Cat despre nesimtire.......
Madau, cu multa placere.... pentru asa o papusica
gabi25 spune:
Fetelor, tot va citesc....am facut si card, numai sa ma duc sa il ridic, am pus si in cos cate ceva....astept sa am si bani . Si acum spun si eu de ce as prefera LaRedoute....am sotul mare si aici fiind orasul foarte mic nu gasesc haine pentru oameni normali (eu asa consider ca e....ca nu e un silfid pe care sa il ia vantul...ajunge una in familie).....e de groaza....mi-a adus cineva tricouri (ceva Nike si Adidas de la un second) care i-au venit....dar noi nici gand si aici am vazut ca el la TALLISIME chiar e undeva la numerele mici .
Si chiar pentru mine ma tenteaza...cu doi copii si normal timp limitat nu am cum ma duce prin magazine...in plus vanez oferte. Cum spunea si AISSA prefer sa iau ceva ieftin...macar sa nu imi para rau daca e naspa....ca oricum la noi sunt multe porcarii ... si preturile sunt mult peste ce este pe site.
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
madau spune:
Gagicile cu camasa www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324086806&documentid=359606&categoryid=23109729&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">asta (Aissa si Claujro) cum e ca masura? Adica io ma incadrez la 38/40. Ce sa iau 38 sau 40?
ancatrana spune:
madau, cu foarte multa placere oricand
pt toate redoutistele
am mai lansat si eu o comanda pe 1.03 si acum astept din nou si cred ca ma potolesc pana la reduc din iunie
ancatrana spune:
madau, si eu mi-am comandat acea camasa marimea 36 si voi vedea. tricourile comandate pana acum au fost ori 38 ori 38-40 si sunt bune, dar nu mulate in cond in care eu sunt un 42 la noi