***LA REDOUTE(5)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am facut o incercare pe camasa asta (apropo, f draguta) si iaca raspunsul: Vous avez saisi l'offre :37508
L'offre que vous demandez est une offre personnalisée dont vous ne pouvez bénéficier avec ce n° de client.

Tie ce reducere ti-a facut? Nu vreau sa comand nimic, zilele astea, te intreb de curiozitate...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Salut fetelor. Eu nu ma potolesc si a umplut cosul iar. As vrea insa sa cred ca am minte cat sa astept aparitia coletului fantoma, dar asa, vorba voastra, de plictiseala mai bag un ochi la Aubaines.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Codul 37508,e intr-adevar personalizat,dar m-am gandit ca poate merge,cele de pe ma-reduc,de exemplu,cred ca au fost primite de clienti,personalizate deci,si merg unele!Sau,e altfel?stiti voi mai bine?
Codul reduce doar taxa de 6 euro,cea de impachetare,sau cum ii spune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

aissa, si eu mai bag cate un oki la Aubaines, nu ma tenteaza nimic. Ma gandesc ca ce e acum la 20 de euro gasesc la vara la 10 sau mai putin...si-mi trece. Si nevoi urgente nu am ca tot casnica sunt pana in septembrie.

Lorenza, la mine nu a mers codul, probabil si din cauza produselor din cos...stiu si eu?! Sunt destule si de pe mareduc care nu merg...sunt multe care merg...tb sa stai sa incerci si sa scotocesti pe acolo...

Pana la urma tot mai credeti ca e mai avantajos de cumparat de pe La Redoute decat din magazinele din oras?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Sincer,

nu e mare scofala si aici.Calitatea e mai buna uneori dar alteori te apuca furia si pe astia.Mai ales ca din tot ce-am luat haine ma refer ba-s mari ba mici.Cam nimic nu e ok ca marime(m-am si ingrasat super tare).
De ex camasa care vreau s-o iau o pot lus si de la House of art cu 400.000 sau ceva in genul.Haine sunt destule pe la noi la fabricute dar la fel trebuie sa nimeresti momentul.
Asta cu La Redoute e un fel de microb.E suspansul ala ca trebuie sa-ti vina coletul.Dar uneori au si super preturi care chiar merita ,dar asta doar in februarie si iunie.
cam asta cred eu,voi?
Oricum va pup pe toate si nu renunt la shoping-ul online.Partea proasta e ca s-au terminat banutii

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Mie pur si simplu imi place sa caut pe site si sa dau comanda on-line.Oricum n-am timp de umblat prin magazine.Pe site ma mai uit si de la serviciu (cand prind momentul) si de acasa,seara tarziu dupa ce culc copilul.Mi se pare foarte misto sa faci cumparaturi in felul asta.

Tot vreau sa va intreb ceva despre codurile alea.Cum faceti sa le testati?Dupa ce puneti produsele in cos scrieti codul si apasati pe "je valide mon panier"?Vedeti daca a facut sau nu o reducere si pe urma?Daca vreti sa testati alt cod cum faceti?Il scrieti pur si simplu si apasati iar "je valide mon panier"?Sau cum?Dupa ce apasati prima data pe acest "je valide mon panier" nu se considera ca deja ati dat comanda cu codul respectiv (adica primul cod incercat)?
Eu n-am incercat niciodata si nu mi-e clar cum sa fac asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca am aterizat si eu de afara, mai rau e ca a plouat si n-am putut sta prea mult, dar a fost bine ca ne-am mai aerisit plamanii

Io va zic de ce prefer shoppingul pe La Redoute in locul celui din magazin:

1. ma pot uita in voie la produse de "tz-spe" ori inainte de a cumpara, pot sa incerc diverse combinatii de culori sau articole fara sa se strambe nimeni ca-i cer alta masura, alta culoare, etc. Plus ca acum am vazut ca au alta strategie vanzatoarele, efectiv sar pe tine de cum intri in magazin iar mie una imi piere instant cheful cand sta cineva dupa fundul meu, parca sa ma hotarasc mai repede

2. Miruna fiind micuta inca imi ocupa mai tot timpul asa ca efectiv nu mai am cand sa ma plimb si prin diverse magazine, prefer sa ies cu ea afara si in timpul cat doarme fac si eu shopping

3. cel putin in Bucuresti, majoritatea marfii e din Europa sau alte en grossuri de gen, vanduta la niste preturi astronomice, calitatea fiind indoielnica. Nu zic, ca si pe Redoute mai sunt chestii mai slabe calitativ, dar una e sa dai pe ele 5-10 euro, si alta e sa dai 1-2 mil

4. hainutele ptr copii nu se compara nici pe departe cu ce gasesti la noi. In afara de Z si Mothercare nu am gasit nimic sa-mi placa ptr Miruna. Dar am dat la Z pe o rochita cu pulover si dres asortate 2.400.000 lei....ma scuzati dar de pe Redoute ii luam o tona de haine de banii astia

5. La articolele de firma (Nike, Adidas, etc) au preturi mult mai mici decat la noi.

Cam astea-s motivele ce ma determina sa ii prefer cumparaturilor in magazine, e adevarat ca io ma cam potrivesc si la marimi, asa ca stau linistita si sigur voi continua sa-mi iau cate ceva cand imi place.

Hai ca am "copt" ditai placinta de mesaj..dau send si revin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Mie pur si simplu imi place sa caut pe site si sa dau comanda on-line.Oricum n-am timp de umblat prin magazine.Pe site ma mai uit si de la serviciu (cand prind momentul) si de acasa,seara tarziu dupa ce culc copilul.Mi se pare foarte misto sa faci cumparaturi in felul asta.

Tot vreau sa va intreb ceva despre codurile alea.Cum faceti sa le testati?Dupa ce puneti produsele in cos scrieti codul si apasati pe "je valide mon panier"?Vedeti daca a facut sau nu o reducere si pe urma?Daca vreti sa testati alt cod cum faceti?Il scrieti pur si simplu si apasati iar "je valide mon panier"?Sau cum?Dupa ce apasati prima data pe acest "je valide mon panier" nu se considera ca deja ati dat comanda cu codul respectiv (adica primul cod incercat)?
Eu n-am incercat niciodata si nu mi-e clar cum sa fac asta.

Nu asa,apesi pe ''j'apllique mon offerte'',ca sa simulezi!Incerci pana obosesti si pana gasesti ceva ce-ti convine!
Claujro,la ce lucruri am luat,pana la urma daca le vedeam ''life'',cred ca nu luam mai nimic!Nu-mi explic de ce nu-mi trece!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai chiar ieri raspundeam fetelor pe alt forum de ce prefer sa iau de aici. Sau ma rog, nu ca prefer, dar imi place sa cumpar de la ei. In primul rand ca gasesc masuri mari. Am vazut ca majoritatea (daca nu toate) dintre voi sunteti subtirele, eu sunt la polul opus si e destul de aiurea cand ma duc in magazine si vad privirile alea dezaprobatoare ale vanzatoarelor care imi spun ca n-au masuri mari. On line doar bifez masura si gata. Dezavantaj am pentru ca preturile mele sunt duble uneori dar asta e.
Apoi cum zice si Madau, la hainele de copii (si nu numai) e mare diferenta de preturi si calitate. La noi nici la second hand nu gasesc preturile astea. La alea de firma la fel, adidasii de la Adidas la 29 de euro (in caz ca ii voi vedea la fata) consider ca-s super afacere.
Ce sa mai zic, nu m-am aruncat la scumpeturi, am luat de regula produse sub 10 euro asa ca sa nu plang dupa calitate (daca aceasta lasa de dorit) pe principiul ca la 3-4-5 euro in Ro nu cumpar nimic, nici din piata. Vorba lui Mada, am luat de la Waikiki 2 pulovere pentru mandra mea pe care am dat 1400000 si nu-s aproape deloc de calitate. Dragute da, dar destul de "plasticoase". Numai ca iau ochii parintilor nebuni.

Acum de exemplu am in cos (nu ca sa cumpar neaparat, dar ca sa le tin minte), adidasii aia cu talpa rosie pe care sper sa ii comand pana la urma, 2 costume de baie din care vreau sa ma decid la unul (iar in Ro, la masura mea gasesc exclusiv porcarii, tin minte ca anul trecut la XXL aveau la Jolidon niste grozavii cu flori mari, hawaiene ca alea imi lipseau ) si cam astea.
De renuntat nu renunt...numai sa mi se rezolve problema coletului fantoma ca...sunt rea de paguba.

Jasmine aplici codul, apesi butonul de langa el "j'applique mon offre" si vezi daca se modifica ceva in cos. Abia dupa, daca iti convine, validezi cosul.

Mergi la inceput