Orice minune...3 zile, Sau aproape.

Orice minune...3 zile, Sau aproape. | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Mult discutatul Cod rutier, intrat in Decembrie, parea sa mai rezolve putin brambureala de pe sosele. Dar...cine sa-l aplice? Politia, care era foarte activa, a disparut din nou de pe strada. Poti face aproape orice-ti trazneste prin cap, nu te vede nimeni. De ce naiba mai platim pentru lefurile lor?

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu deocamdata vad ca majoritatea soferilor poarta centura, nu se mai vorbeste atat de des la telefon mobil. ceva s-a schimbat, cel putin aici. daca lumea o sa vada ca nu mai sunt controale o sa inceapa iar sa incalce regulile si atunci ar fi momentul sa intre politia in acitune, ca doar scopul lor e sa dea amenzi.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Rufus, nu stiu cum e in Bucuresti, dar in Cluj se iau carnete la greu...zici ca au norma de luat carnete / zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu ma plimb cca 150 km pe zi si crede-ma, sunt satula de politia rutiera ca de mere acre. Adica ii vad un pic cam prea mult decat imi e necesar. Asta nu inseamna ca le si vad eficacitatea. Cel putin in Bucuresti, unde e ceva inghesuiala se inghesuie si ei sa mai putin incurce circulatia.
Ba chiar am constatat ca martea si joia sunt destul de activi in a trage pe dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cel mai tare ma deranjeaza trecutul pe rosu si depasirea coloanei oprite, de tot felul de smecheri. Chestia asta, in orele de varf (desi acum cam toate-s de varf) creaza haos si se face in absenta desavarsita a politiei.
Si nici nu ma intereseaza sa vad politisti numai la Universitate, Romana si in fata IGP, i-as vrea in locuri stiute de trafic aiurea, precum si la 8 dimineata. Cum erau, imediat dupa 1 Dec.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

eu deocamdata vad ca majoritatea soferilor poarta centura, nu se mai vorbeste atat de des la telefon mobil.

Daaa...si sotul meu e f constiincios in a-si pune centura.

Suntem in top 100

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Intr-adevar parca mai multa lume foloseste centura de cand cu noul cod rutier. Dar cu vorbitul la telefon...zau daca am constatat vreo schimbare. Asa ca, atunci cand vezi in fata ta o masina <<te ftze>>care nu incearca sa depaseasca tot si nu claxoneaza, ba mai mult, incurca traficul de-a dreptul...sigur soferul tine ...o prelegere telefonica!....In timpul asta insa, daca ai rabdare si nu te lasa nervii, poti sa ii <<admiri >>celui din fata {si altor cateva MII de smecheri} NUMERELE ALBITE intentionat, pe care politia se face ca nu le obseva totusi...Am vazut ca si aceasta operatiune de albire este o ...arta!!!
....una peste alta, pe mine astia cu numerele albite ma scot din sarite rau de tot!!!

Mergi la inceput