diavit

diavit | Autor: ivanescudtru

Link direct la acest mesaj

am o fetita de 5 ani cu diabet.As dori sa stiu daca a folosit cineva Diavit la copil si efecte a avut.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

nu stiu, dar daca vrei iti dau nr. de tel al dnului prof. Morar, cel acre a inventat medicamentul.Nu cred sa aiba contraindicatii e un produs din fructe de afin si catina, daca imi amintesc bine.

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Buna, imi pare rau ca si fetita ta sufera de aceasta boala. Pe forum suntem mai multi parinti care avem copii cu diabet. Te invitam la discutii aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92439

Despre Diavit, nu stiu ce sa iti zic.....eu nu i-am dat baietelului meu, pt ca este foarte mic, are 2,5 ani. Insa , am vb cu persoane adulte care au luat , si inca termen indelungat si nu au simtit nici un efect.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Acest prof Morar ce fel de dr este?Sau unde preda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Prof. dr. Roman Morar preda la Universitatea de Stiinte Agricole si medicina veterinara Cluj.
E-mail: rmorar@email.ro
tel. acasa 0264-425294
am aceste date de vreo 3 ani, sper sa fie inca actuale.

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu il cunosc f bine pe profu morar, ca mi-am facut o parte din lucrarea de diplomo cu el. eu am luat diavit dupa ce am nascut ca imi cadea parul groaznic si acum nu mai am probleme. stiu ca mi-a povestit ca a scapat copilasi de 2 ani de insulina, deci la 5 ani sigur are efect. poti sa-l suni cu incredere ca nu refuza pe nimeni. e f de treaba, si ii plac si copii tare mult(are si el o nepotica pe care o adora)
sanatate maxima fetitei tale

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Arleea, ma surprinde foarte tare ceea ce spui tu. Nu contest calitatile d-lui profesor, insa mi se pare prea mult sa spuna ca a scapat copilul de insulina. Si eu sunt mama unui baietel , bolnav de diabet de la varsta de 11 luni, acum are 2,5 ani. Iti dai seama ca mama, mi-as dori mai presus de orice sa se intample minunea asta. In medicina se fac cercetari, studii si tot felul de chestii , de ani de zile si inca nu au gasit antidotul, daca pot sa ii zic asa.

A, ca poate regla nivelul glicemic si metabolic, asta este altceva , dar ca a scapat de insulina , mi se pare prea de tot. Vreau sa vb si eu cu parintii acelui copil, daca stau lucruile asa .....sa ma convinga ca este asa si voi incerca si eu cu al meu.
ct despre telefon, eu am sunat neincetat , inca de anul trecut, sa vb cu dl prf, insa a fost imposibil de gasit. Am vb cu o secretara sau ce o fi fost , care a zis ca este cererea sa de mare incat nu livreaza decat in imprejurimile Clujului. Noi fiind din Giurgiu.....nu se putea onora comanda. Am insistat sa vb cu dl prof...dar gaseau scuze mereu, am explicat situatia copilului meu...insa nimeni nu m-a indrumat catre prof. Moraru.

Iarta-ma , sper ca nu te superi pe mine, insa este foarte usor sa ne agatam de o cracutza , care poate ceda si ne putem rupe gatul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Eu cred ca e vb de aceeasi persoana. Eu am stat in manastur si aceasta familie statea sub noi....era un om f simpatic...mereu ne intilneam si vb pe scari. O sa il sun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

ana_miti stiu ca e f greu sa dai de prof, de aceea cei mai multi care vor sa vorbeasca cu el vin direct la cluj(lunea ne nebunie la el, e o coada de numa). cererea lui depaseste cu 300% productia si de aceea nu reusesc sa onoreze toate comenzile. s-a mutat la casa si acolo are si laborator mai mare dar tot microproductie face.cand ma duc data viitoare la el o sa-i spun despre tine, si poate gasim o cale de comunicare. cat priveste scaptul de insulina, el din anii 70 produce eridiaron si diavit si a facut si studii pe cazurile care le-a luat. produsele sunt aprobate de ministerul sanatatii si eu cunosc personal o domna de 60 si de ani care a scapat de insulina.
am o intrebare:cum ti-ai dat seama ca are copilul diabet la 11 luni si din ce cauza a facut?

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ana, nu exista in medicina nici un caz vindecat de diabet de tip 1 autoimun de tipul de care cred eu ca are baietelul tau. Mai exista niste variante Mody (nu am auzit de vreun caz in Romania sint populare in alte parti ale lumii) sau de acest nou tip de diabet permanent la nou-nascuti (diagnosticati pina la 6 luni) si care prezinta gena kcnj11 (daca Alex n-a avut anticorpi la diagnostic ai putea incerca sa ii faci testul genetic totusi, desi sansele sint mici, dar nu strica). Am inteles ca testul respectiv se face si in Romania, intreaba doctorul.
Deci in afara celor de mai sus si a transplanturilor de isleti care sint temporare si folosesc suprimare de imunitate, nu exista clinic un caz vindecat sau care a scapat de insulina.
Odata prof australian Elliott care face acum transplantul de porcine in Russia:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/6353811.stm
ne spunea intr-un mesaj ca s-ar fi auzit ca un soldat in timpul primului razboi mondial s-ar fi vindecat brusc (s-a intilnit parca personal cu doctorul care il studiase pe baiat). Insa nici el si nici doctorul respectiv nu erau sigur ca baiatul avusese diabet de tip 1. Ar mai fi o alta poveste vehiculata cu un alt pacient care dupa o trauma severa s-ar fi vindecat, dar astea toate sint povesti si nu sint validate stiintific.
Asta e tot ce stiu eu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Chiar m-as bucura sa vb si eu dl prof Morar, Arleena. Multumesc.

Andrada, sunt de acord cu tot ceea ce ai spus mai sus. Sincer, nu am facut acel test pana acum, o sa incerc sa vad unde il pot face. Insa , toti medici pe care i-am consultat pana acum au spus ca este diabet tip 1 autoimun. asta in baza istoricului familial facut si a bolilor pe care le-a avut Alex pana la vartsa declansarii diabetului si a valorii glicemiei pe care a avut-o la debut, adica undeva la 600 si ceva.

Lamureste-ma mai exact despre ce anume pot descoperi daca facem acel test Peptid C si care ar fi variantele in functie de rezultat?

Mergi la inceput