Andrada, am citit si eu cate ceva despre diabetul mody , sau 1,5 si intr-adevar nu exista nici un caz recunoascut in Romania. Am intrebat-o pe Dna dr si a fost evaziva.
scuze, am trimis mailul inainte de a termina ....
Despre prof Dr Morar , acum 1 an cand Roby a fost diagnosticat, am dat si eu telefoane si am trimis mailuri, dar nu a fost de gasit.
Atunci nu stiam prea multe despre diabet, si credeam ca poate face minuni acest dr., acum insa eu personal nu i-as da lui Roby DIAVIT!
Ne dorim din suflet o minune pentru copiii nostri, si incercam tot ce este omeneste posibil,cu asta sunt de acord, pe mine ma ajuta foarte tare sa vorbesc cu voi, sa invat, sa citesc experienta fiecareia dintre noi, pentru ca asa nu ma simt singura, stiu ca sunt oameni care inteleg prin ce trec, si simt la fel ca si mine.
Cred ca este posibil ca un diabet tip 2, cu insulina, prin diferite tratamente naturiste, sa treaca pe medicamente. Da, asta e de inteles, dar in ceea ce priveste diabetul tip 1 , ma indoiesc, nu am auzit nici un caz, decat simple supozitii.
Speranta mea vine de la Dumnezeu, sau de la "acei isleti de porci fermecati"
acum chiar ca am terminat
o zi buna tuturor.
contact prof.Morar Roman
Plantarom microproductie srl
tel:0264/596384 int 260(la universitate)
www.plantarom.home.ro email: rmorar@email.ro
sanatate tuturor 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea