Stelute de ianuarie - februarie 2007 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
marybell spune:
apropo de mesaje necitite biribu se pare ca nu mai au fetele timp prea mult de cand cu bebei si citesc postarile pe forum mai mult pe diagonala fiindca si eu am pus cateva intrebari unor fete care au intrat in ultimele timp zilnic pe forum dar eu tot nu mi-am primit raspunsurile asteptate.
a pup pe toate
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
adinush spune:
pe prima pagina,sub listutza e un link catre albumul nostru de familie.
Lecitina parca Anis lua.Poate ar fi mai bine sa o intrebi pe pm ca ea cu 2 copii si problemele ei cu sanii cred ca mai sare din mesaje din lipsa de timp
Adinush cu Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
ylilimic spune:
Gagici, jur ca daca maine nu mai ramane nimeni sa ma felicite ma supar urat de tot pe voi!!! Maine e ziua mea si daca nu o sa ma bagati inseama ca o sa
Eu va multumesc totusi la toate (cu soti si bebelusi cu tot)
Katy m-a felicitat prima caci ea are maine botezul si nu va mai avea timp si pentru mine!
marybell - sper sa va mearga ca pe roate maine la botez!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marybell spune:
LILIC mama eu am botezat pe 10 februarie.
aaaaaa cred ca am inteles tu deja te cinstesti p'acolo cu sotu cu prietenii pentru maine. nu?
nu-i bai bine ca macar din confuziune mai sunt si eu bagata in seama;
pupici multi pentru maine sa fii fericita si iubita alaturi de familie.
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
messa auzi eu vroiam sa te intreb cava pe tine de cateva capitole incoace, dar am tot uitat.
unde iti vad si eu bebelina? ca nu am azut-o deloc pe a ta micutza. probabil ca nu am fost eu pe faza pana acum.
si ramane sa ne vedem la o bere nu?
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Maryela spune:
Ylilimic noi suntem maine in petrecem. Il crestinam pe bebe.
Cam seamana numele de utilizator: Marybell, Maryela...tot pe acolo.
Petrecere frumoasa maine si sa stii ca eu o sa ma gandesc la tine, chiar daca n-o sa am timp sa intru. Asa ca pe mine sa nu te superi, da?
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
Daconst spune:
Marybell,gind la gind suntem.Si eu ma gindeam ca Messa nu ne-a aratat inca ploada ei si tot vroiam sa-i spun.
Ai observat ceva schimbari de la lecitina?Ma refer la cantitatea de lapte?Ca si eu am de gind sa iau.
Criss,
Ma bucur ca esti bine.Poate ne mai pui si tu poze cu bebelina ta.
Liudo,hai fata ca am scris un capitol deja la scutece si tu n-ai ma aparut.Sper ca sunteti bine.
Mariana,bine ai revenit.
Magduta ta e o scupica.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
marybell spune:
maryela sa aveti o zi buna maine sa va iasa totul asa cum a doriti. Dumnezeu sa va binecuvanteze copilul cu zile pline de frumusete in viata, sa creasca sanatos si inconjurat de iubirea voastra si a celor din jur.
laura ionescu eu merg la hotel parc fiindca acolo frecventez locul de pe la 15 ani, sunt obisnuita. insa imi surade ideea de a veni acolo unde mergi si tu. te anunt in momentul in care imi fac abonament si o sa incep sa vin. pe Erik il las cu soacra-mea duminica cand ma duc, de pe la 6 luni am zis ca o sa incep sa il iau cu mine la bazin.
pupici
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Maryela spune:
Multumim tare mult Marybell!
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
marybell spune:
dana sunt abia la a 8-a pastila, cantitativ nu vad sa fie vreo schimbare inca, dar astept si cu siguranta te voi anunta daca observ ceva in directia asta... de fapt eu am inceput sa le iau de frica sa nu cumva sa mi se infunde vreun canal fiindca in ultimul timp dupa ce sugea bebe la san simteam o durere asa ca un junghi care pleca din centrul sanului catre sfarc, nu era o durere insuportabila, mai degraba enervanta dupa ce o suporti cateva minute in sir. in fine dupa ce am citit ce spunea anis si anume ca ia lecitina tocmai pentru asta, am zis sa inerc si eu.
poze bb
poze Botez
varsta Erik