Povestea lui Ferdinand (taurasul)

Povestea lui Ferdinand (taurasul) | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Vi-l mai amintiti pe taurasul Ferdinand cel linistit si indragostit de mirosul floricelelor? Am dat peste carte mai adineauri (in engleza). O gasiti aici (ca sa mergeti mai departe, click pe taurasul din dreapta si ignorati casuta cu Active X inchizand-o):

http://pages.prodigy.net/poss/ferdinand/main.htm

P.S. Oare cum se pot salva paginile si cu text? Aveti idee? Vad ca o ia numai pe prima cu text, restul...?!

"Iarna mea verde" (poze)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

klik dreapta pe centru pozei dupaia save. am salvat prima pagina si merge

e super povestea...

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

ML, esti inepuizabila, pe unde le gasesti?
Eu am si uitat de taurasul asta, erau desene animate. Ar trebui sa le aduni pe toate astea intr-un subiect, l-am vazut si pe Oblio pe-aici, ce subiect dulce-nostalgic ar iesi!

Doar prima pagina e imagine completa cu text inclus, restul sunt imagine si text separat...

Ai vreo 3 variante, care imi trec prin minte asa rapid...
a) Fiecare pagina: save as -> webpage, complete (din optiuni) iti salveaza pagina si grafica local, dar linkurile nu vor fi corecte (adica n-o sa poti sa navighezi paginile local de la jumatatile de taurasi fara sa schimbi url prin fisiere)
b) Deschide un document word. Pe fiecare pagina web selecteaza tot -> copy -> paste in documentul word
c) foloseste un tool sa "sugi" paginile complete de la adresa aia, sunt demo-uri gratuite pe 30 zile pe web

Acum, niciuna nu e fara cusur metoda, dar ar trebui sa le poti colecta pe toate (eu as merge cu b pt continuitate, ca jumatatile de tauri nu vor mai functiona si e mai usor si pt print).

Succes!

www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">mm & DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Fetelor va multumesc pt. sugestii.
mQQm ai dreptate. S-ar putea sa fie filmuletul pe Youtube sau Google. Ieri mi-am facut ordine in niste reviste si, inainte de a le arunca, am intrat pe siteul lor. Ciocolatele nemtesti cu lichor, iepurasi de ciocolata, caramele si alte minunatii care imi aminteau de copilarie, m-au ametit bine de tot. Si ca sa-mi revin, m-am dus la carti. Uite asa am dat peste tauras, de vanzare insa. Apoi, surpriza, l-am gasit si pe Google.
Multumesc mult de idee! Am incercat cu o pagina asa cum descrii la la b) si merge!
P.S. Marturisesc ca nu am habar de computer si acum, citind randurile tale, mi-am amintit ca am intrebat mai demult pe DC cum sa pun poze langa text si am primit (Oana B) acelasi raspuns. Uff, vezi daca nu-l folosesc decat la pus mesaje pe DC ?

"Iarna mea verde" (poze)

Mergi la inceput