help educatoare!!!

help educatoare!!! | Autor: oriadam

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Sunt intr-un mare impas si abia acum am realizat ca aici pot gasi ajutor.
Povestea este urmatoarea: lucrez ca manager la o gradinita nou deschisa si am reusit sa cream o a doua grupa de prichindei. Din pacate NU GASESC EDUCATOARE buna, desi caut de vreo doua luni. Dau de persoane care mai de care mai neserioase, ca sa nu mai spun ca foarte greu se gasesc persoane cu pregatirea necesara practicarii acestei meserii.
Cea mai mare problema este ca urmeaza sa nasc in vreo doua saptamani si sunt stresata ca nu reusesc sa rezolv problema asta inainte.

Rugamintea mea mare este ca daca stiti o educatoare buna, cu ceva experienta, vorbitoare de lb engleza si neaparat absolventa de lic. pedagogic sa imi dati si mie contactul.
Este vorba de niste conditii de lucru care cred ca ar tenta orice educatoare sa se gandeasca la schimbare.

Multam din suflet si sper sa ma ajutati.

Madalina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Initial creeata de oriadam
Rugamintea mea mare este ca daca stiti o educatoare buna, cu ceva experienta, vorbitoare de lb engleza si neaparat absolventa de lic. pedagogic sa imi dati si mie contactul.
Este vorba de niste conditii de lucru care cred ca ar tenta orice educatoare sa se gandeasca la schimbare.

Madalina, poate ca ar trebui sa precizezi din start conditiile (locatia in special) dar si beneficiile pe care intentionezi sa le oferi. Este drept ca Pipera nu-i chiar departe dar ca sa momesti o educatoare buna spre acea zona, si se gasesc destule educatoare bune in Bucuresti, trebuie sa oferi un salariu peste media din gradinitele bune din oras. Gandeste-te ca toata ziua educatoarei va fi in afara Bucurestiului si asta implica multe neajunsuri pe care trebuie sa le compensezi intr-un fel.
Oricum, succes . Orice gradinita in plus isi va aduce aportul, direct sau indirect, la imbunatatirea calitatii tuturor gradinitelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oriadam spune:

Multumesc mult de sugestie.
Pipera insa, este o zona la care se ajunge cu metroul in 15 min de la Romana, deci nu este chiar capatul tarii si nu inteleg de ce se sperie lumea de zona asta atat de tare.

In privinta salariului si a conditiilor, mi se pare total deplasat sa le prezint pe forum pentru ca eu consider ca sunt detalii care se negociaza cu si in prezenta angajatului, in conditii de confidentialitate, iar persoanele interesate sunt sigura ca vor sa vada si locul de munca si multe alte lucruri.

Totusi, nu am spus nimic despre zona. De unde stii ca este in Pipera gradinita? Ne cunoastem?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ai mentionat-o (gradinita Butterfly, nu?!) la alte subiecte.

Din pacate nu pot sa te ajut, mult succes sa gasesti perosoana potrivita!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Madalina, asa este, salariul nu trebuie precizat in oferta. Dar trebuie sa precizezi ceva beneficii (cum ar fi masa asigurata in gradinita sau bonuri de masa, discount pentru propriul copil la gradinita, abonament gratuit metrou/RATB) si conditii (programul zilnic, orele suplimentare, reglementarea zilelor libere - pentru examene, caci multe educatoare tinere isi continua studiile, sau chestiuni personale care trebuiesc rezolvate in centru. Mai ales pe siteurile de joburi (), altfel anuntul tau va fi ignorat tocmai de persoanele mai serioase, care nu vor da atentie decat anunturilor precise. Anunturile seci sunt in general considerate mai putin atractive, de aceea te-ai confruntat cu candidati neseriosi sau slabi.
Si chiar daca nu precizezi salariul poate ca ar fi bine sa sugerezi cam pe unde s-ar situa (numeric sau macar relativ), din aceleasi motive: cei care au valoare nu-si pierd timpul citind toate anunturile, ci se vor opri doar asupra celor tentante. Urmand ca suma finala sa o stabiliti in urma interviului si a negocierii.
Capcaunul cel bun va tine pumnii, tie si bebeului

Mergi la inceput