Gradinita nr.236-Delfinului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky2003 spune:

Daca sunteti atat de dedicata meseriei de ce primiti cadouri?

As fi curioasa sa stiu cine ma poate influenta, si daca sunteti atat de corecta si onesta de ce ati raspuns la mesajul meu printr-o minciuna, a si inca ceva nu vorbesc din auzite ci din vazute . Eram de fata cand prietema mea a venit la inceput de an cu cadoul. De ce nu l-ati refuzat?

Eu v-as sfatui sa nu mai tipati la copii cand vin parintii sa plateasca cotizatia pentru ca se aude!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Doamna Onciu, daca tot ne cunoastem, va sugerez sa va informati mai bine cand lansati acuzatii. Daca treceti pe langa o grupa de copii, veti observa ca educatoarea vorbeste mult mai tare decat copiii, si domnisoara Ivanus si doamna Calin la fel, pentru a-i putea acoperi. Cred ca stiti, ca tot ma cunoasteti, ca de 2 saptamani sunt ragusita si oricum vorbesc tare. Nu ma pot compara cu nici o alta colega, dar va rog sa vorbiti pentru dumneavoastra. Normal este ca parintii sa incerce sa-si rezolve conflictele cu educatoarea. Astept sa vorbesc cu parintii grupei mele. Dumneavoastra sunteti in plus in aceasta ecuatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky2003 spune:

Nu am spus ca va cunosc personal, ci doar ca prietena mea este nemultumita de prestatia dumneavoastra, este logic sa stiu unde aveti grupa din moment ce am acompaniat-o de cateva ori cand si-a luat copilul si sa va cunosc indirect pentru ca fiind prietene, mame discutam despre anumite lucruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Daca mamica respectiva este nemultumita si e de parere ca educatoarele sunt agresive, exista alte grupe si alte gradinite. Fiecare are dreptul la opinie. Daca, insa, ati mai discutat si cu alti parinti si sunteti toti de aceeasi parere, intr-adevar este o problema cu educatoarele. Invitatia mea ramane deschisa: pentru cei care au nedumeriri pot veni sa vada copiii si lucrarile lor (asa cum sunt ele la grupa mica) si se pot convinge cum stau lucrurile.
Nu am batut vreodata un copil si nu am de gand, dar mi se pare perfect normal sa il laud cand face ceva bine si sa il cert cand musca sau se bate cu alti copii. Cat despre prestatia noastra ca educatoare, pe langa faptul ca avem activitati cu copiii, ii schimbam cand vomita sau fac pe ei, ii ajutam la masa, ii insotim la toaleta, ii imbracam si ii dezbracam la somn. Lucruri care nu sunt prevazute pentru aceasta meserie, oricat de usoara vi s-ar parea. Copiii trebuiau sa fie invatati de acasa pana la 3 ani sa ceara la toaleta sau sa tina lingura in mana. Sunt convinsa ca daca baiatul sau fetita dumneavoastra venea muscat de gat ati fi cerut sa se ia niste masuri.
Pana la urma, pe acest forum, fiecare poate sa spuna orice, despre oricine. Sunt ferm convinsa ca exista persoane care in mod deliberat ridica in slavi unele gradinite si educatoare, asa cum altele arunca cu noroi. Oricum daca doriti sa mai conversam pe aceasta tema stiti unde ma gasiti, dupa ce adorm copiii, pentru ca prefer sa privesc in ochi omul care ma acuza si sa am dreptul la replica direct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_m123 spune:

salutare

am si eu fata la grainita 236 grupa mica!
si am fata exact la doamna bolnda din acele poze,catre care se face redirectionarea din acest topic,dna cu baiatul care a rupt dresul educatoarei..
am un copil exemplar,care nu minte si care imi relateaza multe din cate se intampla in clasa
pot spune ca a facut progrese mari si nu numai ca nu se plange de nici una din educatoare, ci din contra, abia asteapta sa mearga la gradinita!
ca am auzit ca se tipa la ei-da. oare noi nu tipam la ei acasa? sa fim seriosi.. cum sa nu tipi uneori cand sunt neobrazati? unii chiar sunt!
nu incurajez acest lucru dar sunt in unele cazuri reactii pe buna dreptate
am avut si noi un caz-daca l putem numi asa, un baietel care scuipa in mancarea copiilor si care ii batea. in acest caz oare ce era de facut?
eu sunt printre cei care am optat pentru excluderea acestuia din grupa

deci, in astfe de cazuri, este clar ca educatoarele reactioneaza mai dur incercand sa i apere pe ceilalti copii, si cu siguranta ca parintii respectivului copil sunt f nemultumiti de educatoare..

parintii pot recurge la a descrie nemultumirea lor pe un astfel de site-dar din punctul lor de vedere
un caz concret vi l am expus

evidend ca atat timp cat eu ma ingrijesc de educatia copilului nu voi fi de acord sa apara un needucat indiferent de ce natura si pb ar avea, iar 25 de copiisa fie sacrificati pentru unu singur
parintii trebuie sa aiba si ei o contributie! aceea de a cultiva copilului bunul simt!!
ma numar printre mamicile care muncesc de dimineata pana noaptea, care vin acasa ma ocup de copil pana adoarme si care o ia de la capat a doua zi.

este greu, dar sa nu uitam ca cei 7 ani de acasa - sunt de acasa si nu de la gradinita!
sa nu ii invinuim pe ceilalti de ceea ce nu putem face noi.
si eu mi as f permis sa dau copilul la o particulara, dar nu am vrut.
cu sau fara spaga, asta i romania din pacate si nu reusim sa schimbam noi ceea ce impune societatea.. asta care este..

oricum sunt multumita si am incredere atat in puterea copilului de a asimila informatie cat si in sistemul nostru de invatamant - cel de stat

concluzie: eu sunt foarte multumita de gradinta 236,inclusiv de serviciile prestate de dna din foto. chiar nu s-a plans copilul meu deloc de educatoare, decat de cate un copil mai rau si needucat.
a invatat multe poezii si cantecele, este alimentata si corespunzator.. n am de ce sa ma plang. se ocupa cu interes de ei - cel putin la aceasta clasa.

un an mai bun tuturor va doresc!

Mergi la inceput