Gradinita nr.236-Delfinului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_Mariei spune:

Dragi mamici, ma bucur tare mult sa vad atatea mesaje de la voi pentru acest subiect. Draga Liliana, Robert si Anastasia sunt niste bijuterii, sa fie sanatosi si sa va bucurati impreuna fara alte "peripetii".
Draga NANU cum asi putea lua legatura cu tine, daca se poate? Poate intr-adevar suntem vecine!
Draga roandre, daca afli ceva mai multe despre gradi 280, te rog sa-mi scrii si mie. Poate o inscriu si eu pe Maria acolo, in caz ca la 238 "nu mai sunt locuri".
Multumesc, noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatiantudor spune:

Buna Rodica,
Multumim din suflet. Sa fie sanatoasa si Maria, ca sigur o sa ii gasesti gradinita unde sa va placa sa mergeti.
Cu drag
Liana
http://community.webshots.com/user/TudorAnastasiaDiana
http://community.webshots.com/user/tudorrobertalexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NANU spune:

mama_Mariei,eu stau la un bloc distanta de gradinita,Aleea Ilia,NR.4,in spatele gradinitei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_Mariei spune:

Draga NANU, eu stau pe Aleea Ilia nr.3. Ti-am trimis e-mail cu nr. de telefon. . Toate cele bune, Rodica mama Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mai stie cineva ceva de aceste gradinite din zona Piata Delfinului?
Este vorba de gradi de 236 sau/si 280.
Ati fost pt inscriere? Ma intereseaza f mult acest subiect.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asterix 10 spune:

Eu am baiatul acolo de 4 ani si terminam anul asta.Sfatul meu: pe data de 1 iunie la ora 7.30 cu dosarul cu toate actele intri la directoare si-l depui fara spaga sau vii dimineata la ora 8.15 si intrii in gradi odata cu parintii si o astepti pe directoare sus la birou.Ieri am vazut un incident cu exact aceiasi educatoare din postare de mai sus se certa o mamica cu ea .Pot sa vorbesc si cu Directoarea daca vrei dar cred ca vor fi destule locuri si oricum daca vii asa cum ti-am spus nu are cum sa-ti spuna ca nu mai sunt locuri fiind prima zi de inscrieri si la prima ora.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

asterix 10, parca mi s-a luminat fata citind mesajul tau.
O sa incerc si eu pe 1 iunie la aceasta gradi.
la gradinita 280 sunt doar 12 locuri libere si acelea pt copiii cu varsta de 5 ani iar a mea de abia implineste 3 ani.

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

buna!

ma bucur ca am intalnit acest subiect, pentru ca sunt direct interesata de gradinita nr 236. din toamna as vrea s=-o duc pe anya acolo. sper sa o primeasca, desi in septembrie nu va avea inca 3 ani impliniti.

am vazut ca parerile sunt impartite...asta cred ca se intampla si la alte gradinite. nu exista una perfecta. fetita vecinei mele a fost acolo timp de 3 ani si a fost multumita. insa, citind povestea lianei, m-au trecut fiori reci. m-am uitat cu atentie la poze...sa o retin pe "doamna". am vazut ca in 2006 a preluat grupa mica, asa ca sper sa n-o nimerim anul acesta.

am readus subiectul in discutie pentru ca as vrea sa mai aud si alte pareri...ce activitati fac, care este situatia cu mesele (cam ce le dau...am inteles ca la micul dejun au si mezeluri, iar ca desert la pranz ciocolatele sau alte dulciuri la fel de "delicioase si hranitoare"), la ce ora incepe programul...si, in general, ce experiente ati mai avut, legate de aceasta gradinita.

multumesc

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florecita spune:

buna ziua fetele.
cautand informatii depsre gradinitele din zona delfniului, am dat peste acest subiect. eu stau pe ciocirliei si tare mult as vrea sa vorbesc cu cineva care are copilasul dat la gradinita de pe str. delfinului. as vrea ca de la toamna sa il dau si eu pe alexandru la gradi cu toate ca atunci v-a avea numai 2,6ani. va rog mult, cine ma poate ajuta cu informatii despre aceasta gradi sau oricare alta in apropiere, astept impresii si comentarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

, daca te intereseaza pot sa-ti dau amnunte despre Gradi 256 / Corabeasca, e pe la jumatatea sos. Iancului, pe stradutele dinspre Vatra Luminoasa. Poate vrea sa fie colega cu Calin? ( Cred ca ametim fetele cu atatea )

Mergi la inceput